kaszalot-net 12.06.08, 21:15 Pewna pani przypomina Co usteczka jak wagina Że będą w naszym kraju Mistrzostwa świata w odpoczywaniu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: plansza 12.06.08, 21:32 Czyje usta kształt ten mają gdzie mistrzostwa ogłaszają? za zwycięstwo,jaka nagroda nie dałeś linka do tego,szkoda Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: plansza 12.06.08, 21:43 Na przystankach w Krakowie Takich plansz jest mrowie. Odpowiedz Link
azaheca Re: plansza 12.06.08, 22:13 W Krakowie nie byłam już z dziesięć lat w granicach Warszawy tylko mój świat gdy finansowo znów się odkuję to do Krakowa też zawędruję obejrzę wówczas wszystkie przystanki na swojej trasie zostaw vlep-janki tak twoje ślady będę tropiła abym w Krakowie nie zabłądziła więc z kaszalotem opracuj znaczek jakiś dwuznaczny,by miał swój smaczek... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: plansza 12.06.08, 22:24 Masz charty znajome Te pieski tropiące Znajdziesz mnie łatwo Jak słonia na łące. Odpowiedz Link
azaheca Re: plansza 12.06.08, 22:40 Charty-pieski biegające to jamniki są tropiące wezmę Rudą,nos przy ziemi me marzenia zaraz spełni i wytropi Kaszalota dla niej łatwa to robota Odpowiedz Link
tropem_misia1 Stawiam 13.06.08, 07:26 na panią co biegła daleko od noszy. A i w Złotopolicach chyba sie panoszy. Drzewiej przynajmniej tak kiedyś bywało. Seriale sie teraz oglądać przestało. Za dużo ,jednakie w swej "głębokiej" treści a to sie już w mojej główce nie pomieści Odpowiedz Link
azaheca Re: Stawiam 13.06.08, 21:06 Ja nie oglądam seriali wcale jest tylko jeden który pochwalę to "Bulionerzy",ten oglądałam i momentami nawet się śmiałam Odpowiedz Link