azaheca 21.06.08, 20:05 jej absencji znam przyczyny do Darłówka się wybrała i tam będzie świętowała w towarzystwie doborowym i może nawet w stroju plażowym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstantynopolitanczykowna-1 Już niedługo Jana 22.06.08, 00:10 Drogi Znavvco Janie Szczęścia, trzech beczek wina Córki i jeszcze jednego syna Życzy ci Twoja dziewczyna Odpowiedz Link
azaheca Re: Już niedługo Jana 22.06.08, 00:28 Przecież Alice nie jest facetem już nie panujesz nad swym pecetem? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Dziś Alice imieniny 22.06.08, 07:53 Malnełem laurkę z bemolem fugą A Alic niema bo poszła w długą Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: dziewczyno Jana 22.06.08, 08:02 I Jana też niema bo winy czuje i habit przywdział i się biczuje Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Dziś Alice imieniny 22.06.08, 08:14 Całą noc czekałem, aż się zbiesiłem i kwiaty, (choć zwiędły) za klamkę powiesiłem Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: pojechała bez trenera 22.06.08, 08:22 Alic, wiem czemu do Darłówka znika Bo tam mistrzostwa świata ….w….. ….rozpinaniu stanika Odpowiedz Link
azaheca Re: pojechała bez trenera 22.06.08, 13:01 Alice z Darłówka właśnie dzwoniła procentów troszkę wczoraj wypiła teraz na spacer idą nad morze po drodze dorsze albo węgorze na dzisiaj topless nie przewidują raczej w waciakach poparadują Odpowiedz Link
madohora Re: Dziś Alice imieniny 24.06.08, 16:38 Znów spóźniona tutaj wpadam Więc życzenia Ali gadam A więc niech się nam nie zmienia I niech się spełniają jej marzenia! Odpowiedz Link
tropem_misia1 to ja robię 24.06.08, 22:05 dziś za ogonek ledwo zdążyłam? Ostatni dzwonek? Zdrowia i zdrowia szczęścia radości dla szanownej Ali jejmości)))))) ha rymło się Odpowiedz Link
mis.io Niech się na plaży 24.06.08, 22:19 dla zdrowia Ala smaży. By słońca jak najwięcej w jej życiu było, każde pragnienie by sie spełniło. By od losu miała dobre dary , tego życzy niedźwiedź stary. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Niech się na plaży- usm....... 24.06.08, 22:28 Składasz życzenia a Alic ni ma Widziano ostatnio ją w gminie Ryczów Kwiaty prezenty ślij na Berdyczów Odpowiedz Link
azaheca Re: Niech się na plaży- usm....... 25.06.08, 20:16 Dziś na plaży się smażyła lecz ostrożna raczej była mazidła z filtrem zawsze używa w gminie Darłowo teraz przebywa Odpowiedz Link
azaheca Re: Niech się na plaży- usm....... 25.06.08, 22:09 Właśnie z siostrą rozmawiałam wasze teksty zapodałam Alice była szczerze wzruszona kwiatami na klamce też zaskoczona a te laurki dawaj przez net Alic do domu powróci wnet Odpowiedz Link
alice0553 Re: Niech się na plaży- usm....... 29.06.08, 14:30 Kwiaty przepięknie się ususzyły stanowią teraz widok przemiły w wazonie będą cieszyć me oko Kaszalotowi wdzięcznam głęboko wszystkim za pamięć bardzo dziękuję bo w tych życzeniach życzliwość czuję. Odpowiedz Link