tropem_misia1 05.08.08, 20:48 proszę pani ,proszę pana!! Stała sie rzecz niesłychana. Kto tam nie chce ,niech nie wierzy, ale niedźwiedź mi sie zjeżył. I już nie wiem czy od dzisiaj Tropie jeża czy tez misia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszalot-net Re: Och 05.08.08, 21:57 Jeśli Misio się jeży znaczy coś mu nie leży albo zupa za słona bardziej, (trafiła się) jakaś inna ona Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ech, 05.08.08, 22:08 odpowiedz jest banalna nie taka kuriozalna: miś,jeż i zupa? albo też....? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: albo 05.08.08, 22:30 Tropci nie banałów się zachciewa Misio sie wystraszył zwiewa Odpowiedz Link
azaheca Re: albo 05.08.08, 23:31 Kaszalocie czarnowidztwo: zupy talerz-Miś "ohydztwo" żegnaj,żegnaj moja miła bo ta zupa słona była.. takie uczuć uproszczenie? Kaszalocie,ja cię cenię ale nie denerwuj Tropci pewnie papierosy kopci bo z jej Mis.iem coś nie tak może miodu w zupce brak? Odpowiedz Link
tropem_misia1 wyjasniamy:) 06.08.08, 06:20 Przyczyny inne som A pan K.istny gnom. Ma pomysły niesłychane plakatów przezeń ściągane i ................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ot zagadka czemu jeż z misia- czy Ty wiesz? Mis.io sie na mnie nie gniewa i mnie się swarów nie zachciewa. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: no tak, teraz wszystko jasne 06.08.08, 07:38 Miś się jeży bo: ................. ,,,,,,,,,,,,,,,, ................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Pani Tropciowa" 06.08.08, 07:56 Na takie dictum acerbum nie patrząc w nobile verbum on okropnie to przeżył więc nie dziw że się zjeżył Odpowiedz Link
tropem_misia1 hym, 06.08.08, 20:14 to powiem o co chodzi, bo przeciągać nie uchodzi U fryzjera niedźwiedź był i futerka sie pozbył. Ma na głowie włosy krótkie. Te kudełki ,tak malutkie, że jeżyka sobie ma tralala tralala To w wyniku zgorzknienia od prawdy widzenia tak pięknie mi sie rymuje piękne powieści snuję. Odpowiedz Link
alice0553 Re: hym, 06.08.08, 20:47 Futro z Misia spadło lico Tropci zbladło w końcu się wydało że jeża skrywało chciała być misiową została jeżową był uścisk niedźwiadzi teraz w kolcach siedzi. Odpowiedz Link
azaheca Re: hym, 06.08.08, 22:24 To nas Tropcia podpuściła Kaszalota też zmyliła a tu chodzi o fryzurę po co wizje te ponure? Odpowiedz Link