al.1 22.01.09, 17:17 Serca dwa na śniegu zostawione Przez samochód sąsiadki zrobione Piątego stycznia były stworzone I w tymże samym dniu roztopione Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Serca dwa 22.01.09, 17:45 Śliczne ślady,jak to zrobiła? esy-floresy z Alem ćwiczyła? ja tak chyba nie dam rady w kształcie serca auta ślady... ale kiedyś popróbuję no bo na razie śniegu brakuje Odpowiedz Link
zmieszany Re: Serca dwa 23.01.09, 11:38 Nie ma sprawy. Dwie pikawy gdzieś na śniegu troszkę w biegu (nieco chude) manewr z trudem wyszedł gładki dla ... sąsiadki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 23.01.09, 19:59 Witaj Zmieszany powrót twój wyczekiwany o chorobach nic nie było czytać ciebie znowu miło Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Serca dwa 23.01.09, 22:59 cieć przechodził, serca zmiótł leżały za zaspie zastygłe w lód ogrzało je słońce w południe wzleciały do nieba cudnie Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 24.01.09, 00:27 Luxe,ślicznie powiedziane dwa serduszka zakochane do absolutu razem wędrują śladów już nie ma ,lecz one CZUJĄ Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 26.01.09, 00:09 Napisz jeszcze o serduszkach zanim się znajdziemy w łóżkach Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Serca dwa 26.01.09, 01:21 Zanim dwa w jednym ciele stańmy się pierw przyjaciele. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 27.01.09, 22:33 O łóżkach dwóch przecież pisałam jednak coś zasugerowałam? Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Serca dwa 28.01.09, 11:11 Pomiędzy łózkami coś między nami zdarzyć się może. Dywan pomoże. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 28.01.09, 13:47 Dywan turecki to jest parlament z tego powodu mam w głowie zamęt będą rozmowy niepolityczne? a może stworzyć by koalicję? Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Serca dwa 28.01.09, 20:50 Rozmowy? Jakie rozmowy? O rozmowach nie ma mowy. Słowa głośne choć zduszone w ciepłej ciszy zawieszone - o tak. I jak? Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 28.01.09, 21:25 Dywan tłumi głośne słowa a potrzebna też rozmowa ciche szepty i westchnienia... pozostaną choć wspomnienia a po fakcie drogi panie wspólny odlot na dywanie? Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: Serca dwa 28.01.09, 21:48 Niskie ma Pani o mnie mniemanie. Nie jest mi w głowie tylko dumanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 28.01.09, 21:59 Nie dumanie,nie rozmowa... gra planszowa jakaś nowa? Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 29.01.09, 20:25 Zastosowań dywanu wiele gdy przez łeb kochanka zdzielę to w dywanik zawinę denata już na baby nie polata dozorca tobół na dół zniesie ja zakopię go gdzieś w lesie i ślad zniknie po tym panu będzie trochę żal dywanu... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Serca dwa 29.01.09, 21:32 Czy to warto ryzykować? lepiej rzucić, nie mordować znajdą kiedyś wszak denata będzie dożywotnia krata a masz tyle do zrobienia mnóstwo piesków do strzyżenia. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 29.01.09, 21:42 Me pomysły wam wyłuszczę może w wannie go rozpuszczę lub porzucę na pustyni to różnicy mi nie czyni albo lepiej z lwami klatka dla publiki duża gratka dzieci będą w krąg klaskały damy fotki zaś pstrykały i to będzie newsik dnia czy ktoś pomysł lepszy ma? bo porzucić tak banalnie? ja tam wolę kryminalnie... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Serca dwa 29.01.09, 22:12 Zbrodnia musi ujść bezkarnie więc z tą klatką z lwami, marnie ciało trzeba dobrze schować albo je zutylizować. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 29.01.09, 22:25 Może wypadek upozorować? policja będzie węszyć,myszkować a więc trzeba ruszyć głową zaplanować zbrodnię nową jak żelazne mieć alibi? bo mnie czasem sprawca dziwi że beztroski w tym temacie może myśl światłą poddacie? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Serca dwa 30.01.09, 00:04 Można otruć go grzybkami salmonellą lub lekami albo użyć tego cudu co się zwie laleczką voodu. Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 30.01.09, 00:44 Lub niech zejdzie od pieszczoty bardzo dobre są tu koty niech łaskoczą go wąsami plecki wielbią pazurkami liżą w ucho albo w piętę gdy pieszczotki są zawzięte to na serce można kipnąć kot na głowie-nijak zipnąć więc poproszę o Maciusia ciężka z niego jest podusia a jaki sąd by skazał kota? na wieki śmiech był i sromota... Odpowiedz Link
azaheca Re: Serca dwa 07.02.09, 00:21 Czmychnął kandydat na mą ofiarę nowych pomysłów mam znowu parę ale teraz nic nie zdradzę czy tutaj wróci?uciekać radzę Odpowiedz Link