khinga 01.08.08, 12:26 ...kiedy męczę się tutaj z Wami PPPPPP Żartowałam ofkorsDDDD Ależ ten czas szybko mija) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
info-tw Re: To już 3 lata:))) 01.08.08, 13:49 Gratuluję, to ja w porównaniu z Wami dopiero raczkuję Odpowiedz Link
khinga Re: To już 3 lata:))) 01.08.08, 14:03 Są i tacy, którzy forumują od samego początku Także te kilka latek to nic Odpowiedz Link
crimen Re: To już 3 lata:))) 01.08.08, 17:45 Gratuluję samozaparcia. Teraz masz już z górki)) Odpowiedz Link
tini_1 Re: To już 3 lata:))) 01.08.08, 18:53 Juz trzy lata, gratuluje ) A ja mam juz piec....straszne! od wrzesnia 2003 ale poczatkowo duuuuuuuuuuuuuuuuuzo tylko czytalam i raczkowalam po roznych forach az mi sie towarzyskie najbardziej spodobalo i sie zalogowalam Takie byly moje poczatki))) Odpowiedz Link
khinga Re: To już 3 lata:))) 01.08.08, 19:02 Sporo) w życiu bym nie powiedziała Hmm, nie pamietam Ciebie pewnie miałaś inne "ubranko") Teraz to już nie to samo "Towarzyskie".. Odpowiedz Link
tini_1 Re: To już 3 lata:))) 01.08.08, 19:09 Tak mialam na poczatku inne ubranko)) ale zabij mnie i tak nie powiem jakie to bylo?????(( bo NAPRAWDE nie pamietam...to bylo juz tak dawno, ze nawet nie wiem czy je zlikwidowalam?...chyba tak))) Ech dawniej to bylo naprawde wesolo) Jedyne co mi utkwilo z tamtych czasow, ja jeszcze nie mialam wtedy nicka, to bylo takie budowanie szalasow, w ktorym nasza stara kolezanka Aga, i jej super przyjaciolka towarzyszyla naturalnie z milymi facetami i bylo przy tym bardzo wesolo.....usmialam sie z tej ich zabawy)))) Dopiero po jakims czasie zdecydowalam sie zalogowac...tylko juz nie pamietam kim bylam, bo potem dlugo nie bralam udzialu na forum...jakies 3 miesiace no i zapomnialam, wiec nawet nie wiem teraz czy sie wylogowalam czy nie???? niewazne, to bylo bardzo dawno temu))) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Betty... 01.08.08, 19:17 Posluchalam) te magiczne dzwieki orientu)) Tobie to pewnie cos przypomina))) Odpowiedz Link
khinga Re: Betty... 01.08.08, 19:20 Kiedy usłyszałam pierwszy raz, echhh...lubię "takie" klimaty) Na chwile obecną przypomina tamtą chwilę) Nie wiem, czy to dobrze, czy źle... echh Uciekam już... Pogodnego i radosnego weekendu)) Paaaa Odpowiedz Link
tini_1 Re: Betty... 01.08.08, 19:36 Wspomnienia sa zawsze piekne, nie bron sie przed nimi))) Tobie tez zyce milego weekendu Kinia)) Pa Odpowiedz Link
khinga Re: Zycze! milego weekendu...hahaha moje bledy:) 02.08.08, 12:14 Dziękuję * Ja weekend rozpoczynam dopiero wieczorem Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: To już 3 lata:))) 03.08.08, 18:35 gratulejszyn ) ja forumuje ledwie 1.5 roku, z czego niespełna rok na forumach towarzyskich, i troche żałuję, że tak późno dołączyłem, bo niektórych tematów dotyczących nieistniejących forów ni w ząb nie kumam ... Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: To już 3 lata:))) 15.08.08, 15:16 ale ten czas leci nie ma co hmm to ja juz na forum jestem jakies o laboga 2,5roku Odpowiedz Link