khinga 24.11.08, 13:05 Dzień Dobry Powoli wszystko się stabilizuje Nawet po mojej mysli, ale na razie milczę Prostuję plecy i pierś do przodu Niestety zawalona jestem pracą... Wróciłam)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 14:04 Witaj ) Ja sobie dzisiaj pause zrobilam i tyle ...w nosie mam robote, niech sie wali!!! )))))))))))))) Odpowiedz Link
khinga Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 14:15 Witaj Dziś nie jest tak źle, więc mam troszkę czasu na pogawędki W końcu to poniedziałek U Ciebie też zima? Odpowiedz Link
bettina75 Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 14:18 Ta Kiniu, piekna biala sloneczna zima, jak w bajce) Wczoraj wieczorem bylo juz wszystko stopione z poprzedniego dnia a dzisiaj o poranku znowu piekny bialy kraobraz, w dodatku sloneczko, ale jest mroz i nic nie topnieje ))) Juz dawno czegos takiego TUTAJ nie widzialam, to czyni mnie szczesliwa) Odpowiedz Link
khinga Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 17:54 Cieszę się, że gości u Ciebie radość i uśmiech U mnie powoli też Tutaj nad morzem nie jest tak piękna zima, ale w moim rodzinnym mieście podobnie) W sobotę odwiedziłam rodzinne strony...jadąc ulicą...po boku drzewa okryte śniegiem..i słoneczko Czułam się, jak w bajce) Tam, gdzie sie wychowałam to teren pełen lasów i jezior Odpowiedz Link
bettina75 Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 13:50 Kinia, kiedy opisujesz swoje mijsce skad pochodzisz to az mi sie zachcialo w takie miejsce pojechac) Nawet teraz zima, kiedy mroz wszystko scial lodem, drzewa oszronione albo przysypane sniegiem, a pomiedzy nimi sloneczne promienie tworza basniwy widok.... ) Taki widok laduje mnie witalnoscia i znowu mi sie chce zyc) Odpowiedz Link
khinga Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 14:20 Naprawdę jest pięknie Widoki cudne Jednak ja juz sie do tego wszystkiego sie przyzwyczaiłam Teraz napajam się nadmorskimi widokami Ja jednak wole wiosne i lato Odpowiedz Link
debest3 Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 17:13 Pierś do przodu powiadasz?...mmmm ach ta wyoraźnia Odpowiedz Link
khinga Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 17:50 Nawet zimą, pod kurtkami trza się prezentować Odpowiedz Link
debest3 Re: Wracam do formy:)) 24.11.08, 22:05 Kurtka żadna przeszkoda...znaczy chciałem powiedzieć,żadna ochrona,to znaczy że nie przeszkadza..kuźwa zamotałem sie jak młody żołnierz Odpowiedz Link
khinga Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 12:44 I starszym się przytrafi Zgadzam się, że kurtka w niczym nie przeszkadza Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 13:37 debest chyba chciał powiedzieć, że oczy mążczyzn widzą to czego nie widać Odpowiedz Link
khinga Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 13:47 Oni przeciez mają rentgen w oczach ...niby Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 13:56 Tak i do tego dochodzą te nieskończone fantazje erotyczne Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 14:35 No mnie tyż, a jak jeszcze wiem że na mój temat to nic nie mówię Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 14:46 A żebyś wiedziała, a jakie to przyjemne, szkoda że nie do zrealizowania Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Wracam do formy:)) 25.11.08, 15:01 No jednak nie, bo jeśli jest to osoba niedostępna, to jak ? Odpowiedz Link