Dodaj do ulubionych

Bułgaria z Neckermannem

IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 17:21
Mam zamiar wykupić w tym roku wakacje w Bułgarii z Neckermanna, chciałbym się
dowiedzieć jakie macie doświadczenia z ofertami z tego biura w Bułgarii.
Obserwuj wątek
    • wiewior1 Re: Bułgaria z Neckermannem 28.01.05, 13:55
      Polski Neckermann dopier startuje z Bułgarią. Nie licz więc na jakieś szczegóły
    • goga12 Re: Bułgaria z Neckermannem 31.01.05, 21:23
      Ja równiez mam taki zamiar, chcemy jechac z dziećmi, jak na razie Neckermann ma
      tam niewielką bazę hotelową, jednak w tym roku otwierają nowy hotel Iberostar
      **** w Słonecznym Brzegu , niestety na razie dostepne są tylko wizualizacje,
      wygląda nieżle, jest też dość atrakcyjny cenowo. Panie na infolinii zapewniają
      nie, że w sezonie nie będize już prac budowlanych, bo tego najbardziej sie
      obawiam. Słyszałam też kilka pozytywnych opinii o hotelu Bajkal (2 pozycja w
      katalogu na lato 2005). Generalnie jednak odzew na wszelkich forach nie jest
      zbyt duży, dopiero od niedawna ludzie tam jeżdżą, nadal wiele uprzedzeń, ja
      mimo to zaryzykuję. Jedziemy w ostatnim tygodniu wakacji.
      • Gość: Rob Re: Bułgaria z Neckermannem IP: *.kpwig.gov.pl 03.03.05, 14:27
        Witam,
        ten hotel, co to go budują też mnie kusi, nie byłem nigdy w B, ale w biurze
        mówią że fajnie jest. Wierzyć im czy nie. Cenowo to specjalnie od takiej Grecji
        nie odbiega. Chociaż plaże podobno ładniejsze.Też zamierzam pojechać w
        okolicach 20 sierpnia
        • Gość: Rob Re: Bułgaria z Neckermannem IP: *.kpwig.gov.pl 03.03.05, 14:29
          a i też jadę z dzieckiem
          • Gość: 'Mike' Re: A ja też pierwszy raz i z dwojgiem dzieci IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 22:27
            i nie mam zamiaru dać pośrednikowi
            po kilka setek od osoby.Wczesniej jeżdziłem do Chorwacji
            i załatwiałem rezerwację bezposrednio na ich stronach internetowych
            teraz tez tak zrobię bo się opłaca - cel Sozonopol
    • kosack Re: Bułgaria z Neckermannem 11.03.05, 21:18
      Byłem w sierpniu 2004 z Neckermannem w Bułgari, w Złotych Piaskach w hotelu
      Kamtschia Park. Polecam!! Zero problemów, super hotel, wszystko tak jak nam
      mówiono w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka