Gość: podróznik IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 17:21 Mam zamiar wykupić w tym roku wakacje w Bułgarii z Neckermanna, chciałbym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia z ofertami z tego biura w Bułgarii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiewior1 Re: Bułgaria z Neckermannem 28.01.05, 13:55 Polski Neckermann dopier startuje z Bułgarią. Nie licz więc na jakieś szczegóły Odpowiedz Link
goga12 Re: Bułgaria z Neckermannem 31.01.05, 21:23 Ja równiez mam taki zamiar, chcemy jechac z dziećmi, jak na razie Neckermann ma tam niewielką bazę hotelową, jednak w tym roku otwierają nowy hotel Iberostar **** w Słonecznym Brzegu , niestety na razie dostepne są tylko wizualizacje, wygląda nieżle, jest też dość atrakcyjny cenowo. Panie na infolinii zapewniają nie, że w sezonie nie będize już prac budowlanych, bo tego najbardziej sie obawiam. Słyszałam też kilka pozytywnych opinii o hotelu Bajkal (2 pozycja w katalogu na lato 2005). Generalnie jednak odzew na wszelkich forach nie jest zbyt duży, dopiero od niedawna ludzie tam jeżdżą, nadal wiele uprzedzeń, ja mimo to zaryzykuję. Jedziemy w ostatnim tygodniu wakacji. Odpowiedz Link
Gość: Rob Re: Bułgaria z Neckermannem IP: *.kpwig.gov.pl 03.03.05, 14:27 Witam, ten hotel, co to go budują też mnie kusi, nie byłem nigdy w B, ale w biurze mówią że fajnie jest. Wierzyć im czy nie. Cenowo to specjalnie od takiej Grecji nie odbiega. Chociaż plaże podobno ładniejsze.Też zamierzam pojechać w okolicach 20 sierpnia Odpowiedz Link
Gość: Rob Re: Bułgaria z Neckermannem IP: *.kpwig.gov.pl 03.03.05, 14:29 a i też jadę z dzieckiem Odpowiedz Link
Gość: 'Mike' Re: A ja też pierwszy raz i z dwojgiem dzieci IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 22:27 i nie mam zamiaru dać pośrednikowi po kilka setek od osoby.Wczesniej jeżdziłem do Chorwacji i załatwiałem rezerwację bezposrednio na ich stronach internetowych teraz tez tak zrobię bo się opłaca - cel Sozonopol Odpowiedz Link
kosack Re: Bułgaria z Neckermannem 11.03.05, 21:18 Byłem w sierpniu 2004 z Neckermannem w Bułgari, w Złotych Piaskach w hotelu Kamtschia Park. Polecam!! Zero problemów, super hotel, wszystko tak jak nam mówiono w Polsce. Odpowiedz Link