zla_wiedzma 18.09.09, 09:02 W oryginale "Cook yourself thin". Oglądałam co prawda tylko raz ale podoba mi się a Wy co o tym myślicie ? www.mylifetime.com/on-tv/shows/cook-yourself-thin/recipes Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Jedz i chudnij. Nowy program !!! 18.09.09, 12:54 nie otwiera mi się link (firma blokuje ) więc nie wiem czy o tym samym napiszę: program oglądałam na BBC Lifestyle oraz obecnie na tvn style - dość przystępnie można zmienić swoje żywienie i tym samym zgubić parę kilo.. jak dla mnie dobry program, jeszcze żeby tak dostać w prezencie silną wolę.. Odpowiedz Link
martyna3 Re: Jedz i chudnij. Nowy program !!! 18.09.09, 14:18 ogladalam i jak dla mnie fajny, robilam z ich przepisu makaron i nawet mojemu smakowalo Odpowiedz Link
zla_wiedzma Re: Jedz i chudnij. Nowy program !!! 18.09.09, 14:28 Dokładnie o ten program chodzi. Ja co prawda schudłam ale to nie sztuka hehehe sztuka to utrzymać !!! Może zróbmy jakiś wątek z przepisami z tego programu co ? please... Odpowiedz Link
martyna3 Re: Jedz i chudnij. Nowy program !!! 18.09.09, 14:57 tak na poczatek na stronie tvn w komentarzach sa jakies przepisy www.tvnstyle.pl/program/1625/view------ www.101kotow.koty.pl Odpowiedz Link
martyna3 Re: Jedz i chudnij. Nowy program !!! 18.09.09, 15:04 jeszcze raz bo tam sie jakies kreseczki dywersantki wkradly www.tvnstyle.pl/program/1625/forum/view Odpowiedz Link