gazeta_mi_placi 20.05.10, 22:51 sypialnię (to jest chodzi o kolor pościeli) która (meble itp.) jest w kolorze białym i kawa z mlekiem? Jakie kolory pasują? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Jak ożywić 20.05.10, 22:58 Czy ja wiem Chciałabym ożywić i rozjaśnić bo dość ponuro jest Odpowiedz Link
otterly Re: Jak ożywić 20.05.10, 23:29 zielony i pomarańczowy - dość standardowy zestaw ożywiający, co nie znaczy, że nieładny. malinowy, koralowy - bardziej elegancko, ostatnio uwielbiam to połączenie (bez i kolor malinowego pomidora); słoneczny żółty z niebieskimi elementami (będzie tak nadmorsko) Odpowiedz Link
dzwoneczek2010 Re: Jak ożywić 21.05.10, 14:45 Zobacz sobie na allegro pościle firmy Adropol cudowne wzory i kolory. sama do takich kolorów posiadam pościel w pasy brąż, beż, turkus Odpowiedz Link
allija Re: Jak ożywić 22.05.10, 00:50 tu jest sporo przykładów aranżacji sypialni, w tym takze biało-beżowych www.homelove.pl/tag/aranzacja-sypialni/ i tu sporo o sypialniach www.urzadzamy.pl/sypialnia,43.htm Odpowiedz Link
misself Re: Jak ożywić 22.05.10, 20:34 gazeta_mi_placi napisała: > sypialnię (to jest chodzi o kolor pościeli) która (meble itp.) jest w kolorze b > iałym i kawa z mlekiem? > Jakie kolory pasują? Moim zdaniem to jest tak neutralne zestawienie, że każdy kolor będzie pasował. Jeśli chcesz ożywić, to celowałabym w nasycone, ciepłe odcienie - ale to zależy od Twojego gustu, bo znam ludzi, którym intensywne kolory nie dają spać Ja bardzo lubię zestawienie beżu z brązami i turkusem albo z brązami i kobaltem. W sypialniach popularne są też fiolety i czerwienie. Odpowiedz Link