pamana 10.06.10, 23:19 Pierwsza wasza myśl na co wydałabym 500zł /1 tys. w Mediamarkt? p. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiowazona Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 10.06.10, 23:47 Przede wszystkim tam bym nie kupiła, bo jest drożej niż w sklepie internetowym (niedawno kupiliśmy zmywarkę za 1,5 tys., a w M była za 2), ale gdybym np.miała bon i musiała go zrealizować w MM, to kupiłabym odtwarzacz. Nie pamiętam jakiej był firmy (w każdym razie - niezłej), ale podobał mi się, bo sterowany był dotykowo. Odpowiedz Link
hela6 Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 07:39 misiowazona napisała: > Przede wszystkim tam bym nie kupiła, bo jest drożej niż w sklepie > internetowym Nie zawsze prawda, kiedy jest akcja - VAT, ceny są zbliżone, jeśli doliczyć koszty przesyłki wychodzi na korzyść MM. Ja tak kupiłam zmywarkę i jeszcze śmigła mi się darmowa dostawa do domu, bo nie mieli w sklepie tylko w magazynie, wiec nie musiałam jej zabierać osobiście. Odpowiedz Link
clakier Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 08:29 w takich "widełkach" kupiłabym robota kuchennego bo mój się popsuł Odpowiedz Link
listekklonu Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 08:46 Mediamarkt mnie odrzuca przez te ohydne kampanie reklamowe. Dlatego nic bym tam nie kupiła. Za to u konkurencji za tę cenę kupiłabym porządny odkurzacz. Z mojego (kosztował 2 stówki) śmierdzi w czasie odkurzania. Odpowiedz Link
pamana Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 09:13 Poważnie tak trudno odpowiedziec na temat Rzadko tam kupuje ze wzgledu na ceny jednak dostałam karte podarunkową i chcę ją wykorzystać. Niestety gdy jej nie mialam przydaloby mi sie wszytsko ,teraz jak mam kupic robot ktorego uzyje raz to mi przeszło ,dlatego szukam pomysłu Niestety wymienic na gotowke sie nie da p. Odpowiedz Link
pamana Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 09:15 zmywarka-mam,odkurzacz -mam,monitor -mam,robota nie potrzebuję,chyba ze takiego krojacego rzeczy na sałatkę ?jakies sugestie ? p. Odpowiedz Link
catalina81 Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 09:20 klimatyzator wolnostojący powinien się w tej cenie znaleść Odpowiedz Link
loola_kr Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 09:26 jak nie potrzebujesz robota to może bleder z przystawkami do szatkowania i plasterkowania? tylko on kosztuje ok. 390 zł... Suszarke? prostownice itp? masażer do stóp? Odpowiedz Link
loola_kr Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 09:23 ja chyba mam wszystko co potrzebuje w kuchni i w domu, więc gdybym miała tam coś kupić to kupiłabym maszynę do chleba bo nie mam (ale nie wiem czy mi sie przyda ) albo nowa frytkownice bo mojej nie można myć w zmywarce, albo nowy czajnik bo stary mi nie pasuje do nowej kuchni albo nową gofrownicę z większa mocą... Odpowiedz Link
pamana Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 15:56 Okazuje sie ,ze wszytsko mam nawet masażer do stóp ,lezy w piwnicy tak,maszyna do chleba ,pytanie czy faktycznie bedzie używana ,szczególnie ze mam swoj ulubiony chleb do tego przydałby sie nóz do krojenia lub krajalnica Ale gofrownica do gofrów by sie przydała to fakt ,uwielbiamy gofry,tylko to koszt pewnie 100 zł ,co z resztą dzieki za propozycje p. Odpowiedz Link
po_etry Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 11.06.10, 16:03 Wszystko mam, na szczęście, a w MM nie kupiłabym NIC! Ostatnio syn kupił tam aparat fotograficzny za cenę grubo wyższą niz 500zł. W domu okazało się, że jest wadliwy.Serwis orzekł, że z naszej winy. Nie jest to pierwszy przypadek takiego załatwiania sprawy, więc jesli chcecie stacić kasę, czas i nerwy - kupujcie tam. MM - dla idiotów! Ajesli chodzi o ceny - zmywarkę kupiłam w innym sklepie - różnica ok. 200zł dla mojej kieszeni. Odpowiedz Link
pamana Re: Wiem! 12.06.10, 00:30 Wii posiadamy i sporo sprzetu do wii ale wii bym nie kupila w MM za duza roznica cenowa aby przeplacac. Jestem w trakcie kupowania drukarki ,niestety cena MM jest 60 zł wyzsza niżw innym sklepie z dostawą do domu. przyjdzie chyba nakupowac płyt z muzą . p. Odpowiedz Link
biala-myszka Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 12.06.10, 00:06 Najwyżej filmy/gry lub zużywalne rzeczy typu atrament do drukarki. Odkąd podczas rozpatrywania gwarancji nabytego tam laptopa (kochany był, zepsuł się 2 tygodnie przed jej upływem) panienka przetrzymała mnie na stojąco przed ladą przez ponad dwie godziny cały czas usiłując mi udowodnić, że walnięcie płyty głównej było skutkiem nieumiejętnego wkładania dyskietek (tak, to dosyć dawno było) nic tam nie kupuję wartościowego i mogącego się zepsuć. Może nie denerwowałabym się tak tą reklamacją, ale byłam wtedy w 9. miesiącu ciąży. Bardzo widocznej, bo to lato było i nic nie mogło zamaskować gigantycznego brzucha. Panienka wyraźnie usiłowała mnie przeczekać - ale jakbym u nich urodziła, to dziecko raczej by nie miało niczego za darmo (hi hi), więc ją wytrzymałam. A najwyższy ichni rzeczoznawca stwierdził, że racja była po mojej stronie. Mając do wyboru nowy sprzęt albo zwrot gotówki wybrałam to drugie. Ale filmy zdarza mi się jeszcze u nich czasem kupować (miewają nawet fajne przeceny). Tylko, że za taką sumę , to byś miała nowy film codziennie do końca roku... Odpowiedz Link
irenazu Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 12.06.10, 10:37 Wczoraj coś pożarło mego posta.A ja bym kupiła właśnie pyty z muzą lub inne.Jest z czego wybrać.Ceny może nie najniższe,ale jeżeli forsa spadła z nieba,to można się machnąć na taki wydatek. Odpowiedz Link
mancipi gotówka 12.06.10, 10:45 może jednak jest sposób aby wymienić-wystarczy że w sklepie znajdziesz kogoś, kto kupuje jakąś droższą rzecz i zaproponujesz mu wymianę bona na gotówkę potrzeba trochę odwagi ale moze warto co do zakupów-to jeżeli to dodatkowe pieniądze-takie gratis to moze warto sie szarpnąć i kupic coś "niepotrzebnego": nowy ekspres, zestawy filmów, netbooka, ipoda (lub podobne), GPS, nowy aparta-coś takiego co byc moze juz masz, ale jak nabedziesz nowe to się nie zmarnuje. albo kupic kilka roznych rzeczy szykujac sie do akcji "przenty gwiazdka 2010" Odpowiedz Link
ninkowamaminka Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 12.06.10, 15:58 Expres ciśnieniowy, wielka to przyjemność mieć pyszną kawkę zawsze... Odpowiedz Link
she8 Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 12.06.10, 16:52 Ekspres ciśnieniowy za 500 zł i pyszna kawa? hmmm Odpowiedz Link
anu_anu Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 13.06.10, 18:06 Depilator jakiś fajny ? Odpowiedz Link
pamana Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 14.06.10, 14:56 Depilator tez przyszedł mi do głowy ale miałam już jeden i ból byl nie do wytrzymania wiec pytanie który bedzie najmniej bolesny ? drukarkę taniej o 60 zl mam z dostawa do domu czyli roznica miedzy sklepem w necie a mm jest wieksza niz 60 zł. moze faktycznie poszukam kogos kto zamieni mi talon na gotowóke ? Odpowiedz Link
white.apple Re: co bym kupiła w MM -szukam pomysłu 14.06.10, 13:31 Kupiłabym na Twoim miejscu jednak tą drukarkę. Przy porządnym sprzęcie 60zł to mała różnica, a skoro i tak masz ją kupić to czemu nie za talon? Acha, czy MM w PL nie ma gwarancji cen, tzn. że jak sklep obok ma taniej to robią "promocję"? Odpowiedz Link