qpiska 28.06.10, 13:06 Często zdarza się, że tabletka nie wyskakuje mi z kieszonki. Drzwiczki od niej się normalnie podczas mycia otwierają, a ona pozostaje Co może być tego przyczyną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Problem ze zmywarką :/ 28.06.10, 14:59 Czy przegródka na tabletkę jest czysta i sucha, gdy wkładasz tabletkę? A moze nieszczelna jest i woda się dostaje zanim drzwiczki odskoczą? Odpowiedz Link
madzik35 Re: Problem ze zmywarką :/ 28.06.10, 21:45 miałam ten sam problem i doszłam do wniosku, że to przez duże talerze, które powinnam ustawiać w głębi zmywarki a nie przy drzwiach, na wysokości kieszonki. Problem zniknął Odpowiedz Link
qpiska Re: Problem ze zmywarką :/ 28.06.10, 22:30 oooo to może być to... Ja też duże talerze ustawiam przy drzwiach. Jutro ustawię w głębi. Odpowiedz Link
ggmadzik Re: Problem ze zmywarką :/ 29.06.10, 00:19 U mnie był ten sam problem. Ustąpił jak mąż przewiesił "zapaszek" do zmywarki, który zwyczajnie wisiał tak, że zasłaniał strumień wody z dyszy i tableta zostawała Odpowiedz Link
vica7 Re: Problem ze zmywarką :/ 30.06.10, 22:30 No właśnie,duże talerze należy ustawiać z tyłu.Prze drzwiczkach tylko małe Odpowiedz Link
marionaud_1 Re: Problem ze zmywarką :/ 01.07.10, 00:26 Przyłączam się. Zdarzało mi się na dokładkę, znajdować tabletkę uwięzłą między dużymi talerzami postawionymi z przodu. Odpowiedz Link