misself 19.07.10, 08:12 Właśnie kupiłam dwa nożem, mały i duży. 19,99. Tej firmy chyba nikomu nie trzeba polecać, a na stronie brak informacji, że to Fiskars - dopiero na opakowaniu przeczytałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misself Re: Fiskars w Lidlu 19.07.10, 10:12 gku25 napisała: > Nie znam tej firmy, warto te noże kupić? Wg tego forum - warto. anatefka:Przy okazji polecam markę noży Fiskars, mają świetny stosunek jakości do ceny i dobrze wyważone noże. fajnababka3: A ja polecam noże firmy Fiskars. Sama takich używam - prawie same kroją. Jest kilka linii zróżnicowanych cenowo ale nawet najtańsza linia PROMO jest dobra. Szczególnie nóż do chleba jest nieoceniony. Można tez dostac noże w komplecie w bloku - cena ok 100zł. Te lepsze są oczywiście droższe. Do dostania np w dobrych centrach ogrodniczych bo Fiskars to przede wszystkim narzędzia ogrodnicze. maszmi: Mam komplet nozy Fiskars [...] i nie wiem co to tepy noz! tapoczta1: Noże fiskars, [...] Bardzo dobre gatunkowo, dobrze leżą w ręku, nie do zdarcia. Rączki z miękkiego tworzywa. Ja nie wiedziałam nawet, że to Fiskars, ale miałam do czynienia z nożami z Lidla w domu rodzinnym - były świetne, więc postanowiłam też kupić, skoro promocja. I się mile zaskoczyłam, bo nie dość, że są porządnie wykonane, to jeszcze renomowana firma w bardzo atrakcyjnej cenie Odpowiedz Link
aganiok32 Re: Fiskars w Lidlu 19.07.10, 11:14 ja od ok 2 lat mam w domu noże Fiskarsa z serii Functional Form. Kupowałam sobie pojedyncze sztuki. Do kompletu mam też ostrzałkę. Uważam, że są znakomite i szczerze polecam! Zaraz sobie popatrzę na te z Lidla Odpowiedz Link
misiowazona Re: Fiskars w Lidlu 19.07.10, 11:41 Mamy siekierę Fiskarsa. Mąż mówi, że uwielbia rąbać drewno do kominka tą siekierą. Nie widać po niej żadnych śladów użytkowania; stal jest bez żadnej wręby na ostrzu.Fiskars to dobra skandynawska firma.Ma też ładny wygląd, widać jakość. Odpowiedz Link
gku25 Re: Fiskars w Lidlu 19.07.10, 13:38 Dziękuję za odpowiedzi Właśnie szukam fajnych, ostrych noży. Odpowiedz Link
allija Re: Fiskars w Lidlu 19.07.10, 14:18 Szkoda więc że u mnie już nie ma. W moim Lidlu to po atrakcyjne towary trzeba udać sie tak o 8.00, jak otwierają, bywa, że o 10.00 to juz śladu po nich nie ma. A ja śpiochem jestem. Odpowiedz Link
misself Re: Fiskars w Lidlu 20.07.10, 07:48 allija napisała: > Szkoda więc że u mnie już nie ma. W moim Lidlu to po atrakcyjne > towary trzeba udać sie tak o 8.00, jak otwierają, bywa, że o 10.00 > to juz śladu po nich nie ma. A Ty myślisz, że o której ja byłam? Post napisałam zaraz po powrocie I tak wyprzedziło mnie stado emerytów zdążające po ekspresy i elektryczne woki Odpowiedz Link
anu_anu Re: Fiskars w Lidlu 20.07.10, 08:20 Zanim dotarłam po pracy - mogłam kupić tylk rękawiczki do mycia warzyw Takie życie - coś za coś... Odpowiedz Link
misself Re: Fiskars w Lidlu 20.07.10, 09:04 anu_anu napisała: > Zanim dotarłam po pracy - mogłam kupić tylk rękawiczki do mycia > warzyw > Takie życie - coś za coś... Jak widać, bezro też ma swoje plusy Odpowiedz Link
leksisi Re: Fiskars w Lidlu 20.07.10, 08:28 napaliłam się i też już nie dostałam... szkoda ale mimo wszystko dzięki za info. Odpowiedz Link