anik_11 02.10.10, 17:30 znajduje się w "Dom i ogród"? Zawsze tak było, czy ze mnie taka gapa? Pozmieniali stronę główną "Forum" i teraz mam problem, żeby tutaj dotrzeć : ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: Czemu forum WDPD 02.10.10, 19:54 Ja nie wiem, czemu w "Dom i ogród", nigdy nie zwracałam uwagi, przy pierwszej wizycie dodałam sobie do ulubionych i nie muszę szukac, po zalogowaniu widzę wszystkie moje ulubione fora Polecam tę metodę: Obok nazwy forum i liczby napisanych postów masz "+ Dodaj do ulubionych" - klikasz i masz. Odpowiedz Link
hanadoma Re: Czemu forum WDPD 02.10.10, 21:24 ja podobnie, mam w ulubionych, więc nie ma kłopotu Odpowiedz Link
anik_11 Re: Czemu forum WDPD 03.10.10, 01:20 dzięki : ) ja też mam w ulubionych, tylko czasem nie mogę się, z pewnych względów, logować. I wtedy mam ten problem ze znalezieniem : ) Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Czemu forum WDPD 03.10.10, 06:49 W google wpisujesz wdpd i wszystko jasne Odpowiedz Link
misself Re: Czemu forum WDPD 03.10.10, 19:54 anik_11 napisała: > znajduje się w "Dom i ogród"? W sumie powinno być "W domu i w zagrodzie" Bardziej logiczne Odpowiedz Link