lola_kr 17.12.10, 19:28 Dziewczyny pomocy. Potrzebuję duży malakser, Kenwood 735, misa 3l, sypkie 1,5l contra Philips 7774/30 misa 2l sypkie 3,4l trochę tego nie rozumie. Podpowiedzcie który większy, który polecacie. Dzięki (niestety nie stać mnie na magimixa( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misself Re: malakser 17.12.10, 20:18 lola_kr napisała: > Dziewczyny pomocy. Potrzebuję duży malakser, Kenwood 735, misa 3l, sypkie 1,5l > contra Philips 7774/30 misa 2l sypkie 3,4l trochę tego nie rozumie. Najczęściej podaje się pojemność całkowitą misy (w litrach) i szacowany ciężar składników sypkich (w kilogramach). Ja bym wzięła Kenwooda, ale to zależy od tego, jakich funkcji potrzebujesz Sprawdź jeszcze w wyszukiwarce (hasło: robot kuchenny), bo było kilka wątków na ten temat. Odpowiedz Link
abece_pl Re: malakser 21.12.10, 10:08 Używam tego: www.ceneo.pl/107859 Niby ok, ale poszczególne części są średnio spasowane, a przy ciężkich ciastach muszę go mocno przytrzymywać, coby mi do sufitu nie doleciał Obawiam się, że philips tak po prostu ma. Są świetni do żelazek, ale nad malakserami muszą jeszcze popracować. Ja bym wzięła kenwood z uwagi na moje doświadczenia z philipsem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
johana75 Re: malakser 22.12.10, 22:11 w sumie to nie próbowałam....bo wole takie kubusiowate soczki. Podobno nie jest za dobra w tym robocie bo duzo miąszu jest w soku. mi by to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link
lola_kr Re: malakser 23.12.10, 19:48 Kupiłam philipsa, wielkosc ma w sam raz. Robiłam dzisiaj w nim ciasto na pierniczki. Jestem zadowolona. Znalazłam go za 275zl z przesylka kurierem. Odpowiedz Link