Dodaj do ulubionych

Robie się blond :)

31.12.10, 12:56
Taki sobie wątek sylwestrowy. Właśnie siedzę i czekam, aż mnie farba na głowie uczyni blondynką. Zawsze byłam brunetką. Mąż mnie chyba zabije. Takie to niby nic a ile mam radochy wink Noworoczne pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 14:38
      Z okazji Nowego Roku życzę Ci abyś nie wyszła wściekłoryża tudzież jajecznicowata smile
      Też kiedyś robiłam się blątwink na własną rękę i od tamtego czasu jestem skutecznie wyleczona.
      Ale zdaj relację, jak poszło. Bardzo jestem ciekawa i trzymam kciuki za dobry efekt.
      • kasiak37 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 17:41
        podpisuje sie pod Mikabig_grin
        Ja co prawda jestem naturalna blondynka w zimnym odcieniu ale faruje sie zeby go ocieplicsmile
        Powodzenia i zdaj relacjesmile
    • satia2004 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 15:46
      Ja też dzisiaj będę na blond ale... w peruce smile Sylwestrowa Marylin Monroe big_grin
    • forencka Re: Robie się blond :) 31.12.10, 18:06
      Dzięki za zainteresowanie wink trochę oszukiwałam, bo nie rozjaśniłam przed farbą i oczywiście zmiana nie jest drastyczna. Ale może to i dobrze, bo żółtko w Sylwestra nie byłoby wskazane... A małżonek mnie zaskoczył - jego reakcją było właśnie "a rozjaśniłaś przed?". Znawca cholerka wink)) Także z rewolucji nici, a tak trochę liczyłam, że na opakowaniu nie kłamią...
      • kasiak37 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 19:57
        bo na opakowaniu nie klamiasmileNie da sie uzyskac blondu z ciemnych,naturalnych wlosow bez uprzedniego ich przygotowaniasmile
        • satia2004 Re: Robie się blond :) 01.01.11, 19:15
          kasiak37 napisała:
          > bo na opakowaniu nie klamiasmileNie da sie uzyskac blondu z ciemnych,naturalnych w
          > losow bez uprzedniego ich przygotowaniasmile

Ależ nie kłamią - na każdej farbie jest napisane do jakiego zakresu kolorów włosów się nadaje. Na niektórych są wręcz zdjęcia jaki efekt osiąga się przy jakim wyjściowym kolorze. A to, że ludzie NIE CZYTAJĄ.... to już inna kwestia smile
    • ladyjm Re: Robie się blond :) 02.01.11, 12:30
      hehe ja na razie nie farbuje tylko intensywnie zapuszczam uncertain
    • anu_anu Re: Robie się blond :) 02.01.11, 12:40
      Zrobiłam to pół roku temu.
      Stwierdziłam, że wolę mieć ciemne odrosty niż siwe, które mnie po prostu wkurzały (żeby się gorzej nie wyrazić!).
      I nie żałuję!
      • princesswhitewolf Re: Robie się blond :) 02.01.11, 15:32
        no i z wiekiem w jasniejszych wyglada sie mlodziej
      • aga-kosa Re: Robie się blond :) 03.01.11, 18:06
        Anu, napisałaś o siwych odrostach. Mam kłopot z ufarbowaniem na ciemno, czy robiłaś doświadczenia żeby siwiznę rozjaśnić . Byłabym wdzięczna za napisanie o efektach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka