forencka 31.12.10, 12:56 Taki sobie wątek sylwestrowy. Właśnie siedzę i czekam, aż mnie farba na głowie uczyni blondynką. Zawsze byłam brunetką. Mąż mnie chyba zabije. Takie to niby nic a ile mam radochy Noworoczne pozdrowienia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 14:38 Z okazji Nowego Roku życzę Ci abyś nie wyszła wściekłoryża tudzież jajecznicowata Też kiedyś robiłam się bląt na własną rękę i od tamtego czasu jestem skutecznie wyleczona. Ale zdaj relację, jak poszło. Bardzo jestem ciekawa i trzymam kciuki za dobry efekt. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 17:41 podpisuje sie pod Mika Ja co prawda jestem naturalna blondynka w zimnym odcieniu ale faruje sie zeby go ocieplic Powodzenia i zdaj relacje Odpowiedz Link
satia2004 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 15:46 Ja też dzisiaj będę na blond ale... w peruce Sylwestrowa Marylin Monroe Odpowiedz Link
forencka Re: Robie się blond :) 31.12.10, 18:06 Dzięki za zainteresowanie trochę oszukiwałam, bo nie rozjaśniłam przed farbą i oczywiście zmiana nie jest drastyczna. Ale może to i dobrze, bo żółtko w Sylwestra nie byłoby wskazane... A małżonek mnie zaskoczył - jego reakcją było właśnie "a rozjaśniłaś przed?". Znawca cholerka )) Także z rewolucji nici, a tak trochę liczyłam, że na opakowaniu nie kłamią... Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Robie się blond :) 31.12.10, 19:57 bo na opakowaniu nie klamiaNie da sie uzyskac blondu z ciemnych,naturalnych wlosow bez uprzedniego ich przygotowania Odpowiedz Link
satia2004 Re: Robie się blond :) 01.01.11, 19:15 kasiak37 napisała: > bo na opakowaniu nie klamiaNie da sie uzyskac blondu z ciemnych,naturalnych w > losow bez uprzedniego ich przygotowania Ależ nie kłamią - na każdej farbie jest napisane do jakiego zakresu kolorów włosów się nadaje. Na niektórych są wręcz zdjęcia jaki efekt osiąga się przy jakim wyjściowym kolorze. A to, że ludzie NIE CZYTAJĄ.... to już inna kwestia Odpowiedz Link
ladyjm Re: Robie się blond :) 02.01.11, 12:30 hehe ja na razie nie farbuje tylko intensywnie zapuszczam Odpowiedz Link
anu_anu Re: Robie się blond :) 02.01.11, 12:40 Zrobiłam to pół roku temu. Stwierdziłam, że wolę mieć ciemne odrosty niż siwe, które mnie po prostu wkurzały (żeby się gorzej nie wyrazić!). I nie żałuję! Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Robie się blond :) 02.01.11, 15:32 no i z wiekiem w jasniejszych wyglada sie mlodziej Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Robie się blond :) 03.01.11, 18:06 Anu, napisałaś o siwych odrostach. Mam kłopot z ufarbowaniem na ciemno, czy robiłaś doświadczenia żeby siwiznę rozjaśnić . Byłabym wdzięczna za napisanie o efektach. Odpowiedz Link