11.02.11, 22:36
Hej!smile pytam tutaj, bo może się natknęłyście na pewien utwór, a sęk w tym, że nie pamiętam wykonawczyni, tytułu też nie jestem pewnasmile Słyszałam ten utwór raz w "Kawie czy herbacie", potem chyba raz w radio. Śpiewała polska wokalistka, raczej mało znana, a przynajmniej ja jej nie słyszałam wcześniej, o takim charakterystycznym głosie w różnych tonacjach. Utwór był wolny, zdaje się, że w takim "melancholijnym" wydaniu, po polsku, a tytuł to bodajże "Natali" czy jakoś tak... wiem, że mało danych, ale może któraś z Was zorientuje się o co mi chodzismile Dzięki śliczne.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: piosenka 11.02.11, 22:49
      www.youtube.com/watch?v=mQYeinXyZsg&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=jIpf8yl0aV0&feature=related
      Podejrzewam, że o to Ci chodzi, ale chyba żadna polska piosenkarka tego nie śpiewała, jedynie dziewczyna w szansie na sukces.
    • at.at Re: piosenka 11.02.11, 23:08
      A może to?

www.youtube.com/watch?v=C-mK8P1Qljw
      • wadera3 Re: piosenka 12.02.11, 00:11
        Dokładnie to wkleiłam, najpierw śpiewał to Klenczon, potem Rynkowski.
        Zresztą tekst też napisał Klenczon.
        Dla swojej córki, o ile dobrze pamiętam.
        • at.at Re: piosenka 12.02.11, 08:02
          Wiem, za późno otworzyłam Twoje linki smile najpierw przeczytałam pytanie.
      • anik_11 Re: piosenka 12.02.11, 00:13
        Niestety, to nie to... to była młoda dziewczyna z takim charakterystycznym głosem, trochę jakby... (tak kojarzę) "skrzekliwym" (?) czy jak to nazwać... Mówili, że warto zapamiętać, tylko mi nie wyszło smile W każdym bądź razie dziekuję ...
        • wadera3 Re: piosenka 12.02.11, 00:35
          Ale to piosenka też nie ta?
    • dzieciuszek Re: piosenka 12.02.11, 08:07
      Skoro nie Natali, to może Emily? wink
      www.youtube.com/watch?v=2GUJ46FK7vM
      • anik_11 Re: piosenka 12.02.11, 19:32
        No jasne, że Emily... ale Natali brzmi podobnie, no nie? wink dzięki śliczne i przepraszam za zamieszanie z tym tytułem... Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka