jagoda85 18.02.11, 20:03 Mam pytanie do osób z Krakowa. Gdzie można kupić boraks? Pytałam w kilku aptekach, drogeriach, nawet w sklepie z naturalną żywnością na ul. Zamenhofa, nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: Boraks 19.02.11, 13:11 Najprościej kupić w sieci, ja kupowałam tu: www.ecoshop.com.pl/index.php?p333,zestaw-boraks-1-kg-soda-oczyszczona-1kg Odpowiedz Link
wadera3 Re: Boraks 01.03.11, 13:14 budzik11 napisała: > Najprościej kupić w sieci, ja kupowałam tu: rel="nofollow">www.ecoshop.com.pl/index.php?p333,zestaw-boraks-1-kg-soda-oczyszczona-1kg Mogłabyś podać mi koszty przesyłki pocztowej, albo naprowadzić gdzie tego szukać na stronie? Jakoś nie mogę znaleźć dogodnej i sensownej kosztowo formy przesyłki. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Boraks 01.03.11, 17:23 Ja kupowałam z kimś, więc koszty się rozłożyły. Jak zrobisz fikcyjne zamówienie i przeliczysz koszyk, pokaże ci się opcja wyboru formy dostawy - i tam są podane ceny. Swoją drogą to niefajnie, że regulaminu dostawy nie ma na stronie (albo jest tak ukryty, że nie mozna znaleźć ) Odpowiedz Link
wadera3 Re: Boraks 01.03.11, 19:29 Dzięki, już znalazłam, faktycznie fatalnie zrobiona strona, trzeba się dokopywać, i informacja jest nieprecyzyjna, nie dostarczają pocztą, ale paczkomatami. Dobrze, że mam dwa koło siebie Odpowiedz Link
lola_kr Re: Boraks 20.02.11, 14:08 jest sklep z chemikaliami na Grzegorzeckiej, zadzwoń może mają. Odpowiedz Link