Dodaj do ulubionych

worki na śmieci

28.02.11, 10:19
jakich używacie worków na śmieci? bo ja coś nie mogę trafić na dobre, ale znów też nie chciałabym żeby wydawać na nie dużo. Mam pojemnik na śmieci 25l, kupuję zwykle worki 35l a i tak wydają się za małe, w dodatku ciągle się rozpadają i zawsze się obawiam czy zdążę donieść je do śmietnika czy w połowie drogi zgubię ich zawartość. (teraz mam jakieś czarne jan niezbędny 35l).
Obserwuj wątek
    • set_ka1 Re: worki na śmieci 28.02.11, 10:41
      Tez probowalam roznych workow. Okazala sie, ze najlepsze sa biedronkowe - nie ukrywam ze cena tez miala na taka decyzje plywwink
      Sa mocne a to dla mnie najwazniejsze
      • set_ka1 Re: worki na śmieci 28.02.11, 10:43
        ale literowki robie - przepraszamsmile
        • jo7775 Re: worki na śmieci 28.02.11, 11:39
          Też używam biedronkowych - tych zielonych, w sumie to dlatego, ze zawsze kupuje je mąż przy okazji zakupów i już się przyzwyczaiłam do nichsmile
          • marynika123 Re: worki na śmieci 28.02.11, 12:54
            Od lat - zielone biedronkowe.
            Calineczka jest CUDNA. smile
            • irenazu Re: worki na śmieci 28.02.11, 14:53
              Ja jako,że mam mniejszy pojemnik na śmieci-częściej opróżniamy go -to używam reklamówek z AUCHAN.To mój wkład w ekologię.Nie kupuję dodatkowych,mocnych reklamówek. Zużywam już raz użyte.
            • tuarch Re: worki na śmieci 01.03.11, 09:42
              Dzięki, w takim razie będę musiała się wybrać do biedronki i wypróbować smile
              Może jeszcze w biedronce coś warto? Bo blisko nie mam, a jak już się wyprawię to może jakieś jeszcze produkty stamtąd są godne polecenia?
    • asdaa Re: worki na śmieci 28.02.11, 15:46
      żadnych worków, tylko reklamówki, których zawsze jest pełno w domu, pomimo, że po zakupy chodzę se swoją torbą.
      • ertyla Re: worki na śmieci 01.03.11, 13:56
        lidl, zielone, 50 sztuk za 2,50 zł
      • ookaa Re: worki na śmieci 02.03.11, 08:12
        asdaa napisała:

> żadnych worków, tylko reklamówki, których zawsze jest pełno w domu, pomimo, że
        > po zakupy chodzę se swoją torbą.

Robię tak samo. Trochę częściej muszę chodzić do śmietnika, ale tę drobną fatygę z nadwyżką rekompensuje mi fakt, że nie dostarczam przyrodzie dodatkowych plastikowych odpadów i nie muszę na nie wydawać pieniędzy.
    • beakarp Re: worki na śmieci 01.03.11, 21:07
      Białe z taśmą Rubin z Rossmana
    • dwapsyikot Re: worki na śmieci 01.03.11, 22:01
      przeważnie reklamówki, ale na podorędziu mam zielone z LIDLA
    • smutas13 Re: worki na śmieci 02.03.11, 07:31
      tuarch napisała:

> Mam pojemnik na śmieci 25l, kupuję
      > zwykle worki 35l a i tak wydają się za małe, w dodatku ciągle się rozpadają
      > (teraz mam jakieś czarne jan niezbędny 35l).
      Miałam ten sam problem. Zaczęłam kupować worki na 60l. i okazało się, że dopiero te, są dobre. Używam worków tej samej firmy, co Ty. Ale muszę sprawdzić te z biedronki, i te z lidla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka