Dodaj do ulubionych

maszyna do lodow

30.03.11, 15:57
HI!, poprzedni watek byl sprzed 3 lat, wiec otwieram nowy - kto ma, albo sie zna na maszynach do lodow i pomoze mi wybrac model? Nie linkuje zadnych bo na allegro sa 3 na krzyz, mozecie tez polecac KA, moze wreszcie sie zlamie?
dzieki
Obserwuj wątek
    • b-b1 Re: maszyna do lodow 30.03.11, 16:25
      ariella napisała:

> HI!, poprzedni watek byl sprzed 3 lat, wiec otwieram nowy - kto ma, albo sie zn
      > a na maszynach do lodow i pomoze mi wybrac model? Nie linkuje zadnych bo na all
      > egro sa 3 na krzyz, mozecie tez polecac KA, moze wreszcie sie zlamie?
      > dzieki

Upolowałam w tamtym roku na allegro maszynę philipsa, choć szukałam długo, bo nie było takich jak chciałam-ale nie widzę jej w ogólnej sprzedaży.
      Model HR 2302.

Jak sie wtedy rozglądałam były dwa rodzaje maszyn. Takie z wkładem żelowym i takie, gdzie pojemnik cały musiał być zamrażany(w ściankach był "żel".) I oczywiście o różnej "mocy".
      Szukałam takiej z wkładem, aby zaoszczędzić miejsce w zamrażalce i o dużej mocy, aby była szansa na zjedzenie lodów zaraz po ukręceniu. I udało się maszyne mam 20w z żelowym okragłym wkładem i o pojemności ponad 1 litr. Bardzo jestem zadowolona(dzieciaki bardziej big_grin)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka