tatarenka 11.04.11, 11:32 Czy stosujecie? Które możecie polecić? Zastanawiam się nad kremami do opalania, cena jest zachęcająca, ale nie wiem czy w przypadku kosmetyków warto oszczędzać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 13:27 Z tymi do opalania to nie wiem. Ja tylko żele pod prysznic z Cien'a używam . Są bardzo fajne, gęste, więc dużo ich nie potrzeba, ciało po nich pachnie (czego nie mozna powiedziec o niektórych firmiennych kosmetykach). Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 13:35 moja mama kupuje te żele, kiedyś skorzystałam będąc u nich, pachną okropnie, taki sztuczny intensywny zapach. fuj Odpowiedz Link
lola_kr Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 14:05 Próbowałam mydło do rąk, może być. Reszty boję się użyć. Odpowiedz Link
dz1dka Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 15:39 Żel pod prysznic ok, szampon do kitu Odpowiedz Link
sadosia75 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 15:53 Nie polecam. Skusilam sie na promocje i razem z kolezanka kupilysmy zel pod prysznic i mydlo w zelu. Po prysznicu czulam sie jak bym miala za soba przygode z papierem sciernym. Do tego okropny smrod ( chociaz w butelce ladny byl zapach ) po mydle dostalam panicznego swedzenia na dloniach. Kolezanka zdala mi relacje, ze uczulenia dostala. Wiec zaoszczedzilysmy na zelu i mydle Pozniej wydalam na dermatologa i masci na uczulenie Krem do opalania ( protector ) bardzo dobry produkuje Lirene. cena przystepna i jakosc bardzo dobra. kupilam 30 filtr, i Barcelonskie slonce mnie nie pozarlo. Krem brazujacy ( bo nie do konca pojelam o co chodzi ) produkuje Ziaja. Tani i dobry. Odpowiedz Link
anetapzn Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 15:55 Ja uzywam od kilku miesięcy toniku do twarzy i płynu do higieny intymnej i z obu jestem bardzo zadowolona. Żeli nie używałam. Odpowiedz Link
iza232 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 16:05 Pierwszy raz kupiłam szampon. Nieciekawy ( O ile chemię i spożywcze uwielbiam z Lidla, o tyle kosmetyków raczej unikam. Odpowiedz Link
agpagp Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 17:22 mydło w płynie - ok żele pod prysznic nie te najtańsze -( te są okropne )ale te droższe kremowe od biedy mogą być ( ale i tak Ziaja nie zastąpią ) - maszynki do golenia ( 4 sztuki) sprawdzone kupuję regularnie - mleczko do demakijażu - pomyłka - piecze mnie skóra Odpowiedz Link
czarnygosi_ek Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 17:46 używam mydełka jest całkiem OK , innych produktów nie testowałam nie mam jakoś przekonania , za to innych produktów z lidla jestem wielką fanką Odpowiedz Link
misiowazona Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 18:12 Krem do rąk jest do bani, nie do rąk; sama woda. Odpowiedz Link
anula19801 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 19:29 żel antybakteryjny do rąk cień w takiej przezroczystej niebieskiej butelce bardzo chwalę ładny zapach, przystępna cena i duża półlitrowa butla ... i kto by u mnie nie był to pyta gdzie kupiłam Odpowiedz Link
agata0 Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 20:24 Potwierdzam - bardzo fajny. Żele pod prysznic da się przeżyć, ale niewiele droższa Ziaja ma wg mnie o niebo lepszą jakość. Balsam do ciała - masakra. Mąż mnie kiedyś uraczył, bo pomylił z żelem pod prysznic. Konsystencja i działanie w sumie ok, ale zapach odrzucający. Odpowiedz Link
weisefrau Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 20:35 Kiedyś kupiłam jakiś krem, śmierdział okropnie. Odpowiedz Link
adaro Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 11.04.11, 21:32 Rzeczywiście, zapach nieciekawy, ale dla mnie jest rewelacyjny! Mam bardzo suchą skórę i już dawno nie trafiłam na krem, po którym skóra mi się nie wysusza. Zatem JA polecam! Odpowiedz Link
tatarenka Re: Kosmetyki CIEN z Lidla 12.04.11, 09:11 Dzięki za wszystkie opinie, wiedziałam że nie zawiedziecie! Chyba jednak nie zaryzykuję i kupię innej marki. Odpowiedz Link