truscaveczka 14.06.11, 13:32 Tak na fali Jarosława Sadosi Mój syn kocha się w Grzegorzu Kajdanowiczu i Katarzynie Trzaskalskiej, ja mam mientkie kolana dla Pawła Bukrewicza A wyyyyyy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 13:43 Jarosław Kuźniar I uwielbiam jeszcze Edwarda Miszczaka. Wierzę temu facetowi bardziej niż sobie. Jak w TV powie, że niebo jest zielone a trawa niebieska tzn, że tak jest Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 22:26 sadosia chodz ogladac Kube Wojewodzkiego, bedzie Jarek Odpowiedz Link
sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 22:56 poki co jest mychau i ada co jej nie wypada. przegapiłam Jarka? Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 08:43 nooo, przegapilas. w sumie sie nie dziwie bo go bylo malutko zrobił zapowiedz (ale fajnei całkiem ), a potem to juz tylko wodę przyniósł Odpowiedz Link
sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 11:08 Widziałam jak był wodzianką Śliczna z niego wodzianka oj śliczna Odpowiedz Link
sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 12:19 Moja wodzianka! tzn mój Jaruś ! nie oddam, nie podzielę się I tak już musze się nim dzielić z innymi forumowymi babami Dzienniczku dobry powiedz, że nie chcesz kawałka Jarka dla siebie? Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 16:34 nie, nie. ja go tylko bede dyskretnie uwielbiac Odpowiedz Link
budzik11 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 14:13 Jola Pieńkowska. "Weź ode mnie ten kręgosłup!" " To jest szkielet, nie kręgosłup". "Wszystko jedno, weź TO!" D Żartowałam A serio - Anita Werner. Moja idolka Chłodna, opanowana, robi wrażenie niedostępnej, inteligentna, o intrygującej urodzie. Odpowiedz Link
alicez Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 15:12 Ale to pytanie o fizjonomię tychże czy kompetencje? Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 15:43 to ja znam tylko radiowych,racze wszystkich ze starej Trójki(teraz pełno młodzieży o kompletnie nie radiowym głosie,nie mówiąc o dykcji czy znajomości podstaw wysławiania). to Mann,Niedźwiedzki,Baron-taka trochę młodzież,Kydryński,Andrus...nazwisk wielu nie pamiętam,za co serdecznie przepraszam Odpowiedz Link
hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 16:06 A Kaczkowski? Dla mnie Piotr Kaczkowski to numer jeden. Dziennikarz muzyczny to się chyba nazywa. Potem długo długo nic a potem? Może Piotr Strzyczkowski zwłaszcza z Markiem Wałkuskim w duecie Bugalski Dariusz a potem nie wiem, pewnie jest jeszcze ktoś ale chwilowo nie pamiętam. Manna lubię bardzo ale tylko w piątek rano w radiu. Poza tym nie cierpię faceta chyba. Za to szczerze nie rozumiem fenomeny Marka Niedźwieckiego. Jest w nim coś co mnie odrzuca od odbiornika. W telewizji? Pani Werner Anita ma spokojny opanowany głos a "Maj aw ogrodzie" jest bardzo sympatyczna. Za to straciłam serce do Marzeny Rogalskiej która kiedyś fantastycznie prowadziła rozmowy w Mieście Kobiet. Odpowiedz Link
lukrecja34 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 16:31 Maja Popielarska-bardzo ciepła i serdeczna babka Anita Werner-sam seks w najczystszej postaci Jarosław Kuźniar-no boski jest i już i do tego nie lubi PiS-u-za samo to mogę go wielbić Maciej Orłoś-za Teleekspres Dorota Wellman-najlepsza,najfajniejsza,ma największe jaja wśród polskich dziennikarzy Wojtek Jagielski-za "Wieczór z wampirem" i wogóle Odpowiedz Link
budzik11 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 17:26 lukrecja34 napisała: > Maja Popielarska-bardzo ciepła i serdeczna babka Jest w ciąży > Anita Werner-sam seks w najczystszej postaci noo > Maciej Orłoś-za Teleekspres Wrył mi się w pamięć goły, pokazany w pełnej okazałości Orłoś w jakimś filmie, w scenie trzeźwienia w izbie przyjęć, polewany wężem. > Wojtek Jagielski-za "Wieczór z wampirem" i wogóle nie cierpię. A już duet dziennikarski Pieńkowska-Jagielski - totalna porażka. Odpowiedz Link
lukrecja34 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:43 na Pieńkowską to i ja nie mogę patrzeć ale wampir-miodzio Odpowiedz Link
hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 20:29 lukrecja34 napisała: > Dorota Wellman-najlepsza,najfajniejsza,ma największe jaja wśród polskich dzienn > ikarzy Ja bym tego jajami nie nazwała, dla mnie to ta sama półka co Kuźniar. Nie uczyła mamusia ze się japy nie otwiera jak się nie ma nic do powiedzenia. W dodatku kobieta myśli ze jestem ślepa bo w każdej wypowiedzi informacja że jest gruba. Czy to na prawdę jest dla niej najistotniejsze? Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:55 kajam się za zapomnienie P.Kaczkowskiego... a Niedźwiedź-bo jest od tak dawna... a Mann faktycznie-piątki rano Odpowiedz Link
hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 20:30 mama.rozy napisała: > kajam się za zapomnienie P.Kaczkowskiego... No jak nic włosienica na grzbiet, batog w ręce ii na klęczkach do ziemi świętej Odpowiedz Link
raszefka Re: Ulubieni dziennikarze 25.06.11, 20:25 hela6 napisała: > Może Piotr Strzyczkowski zwłaszcza z Markiem Wałkuskim w duecie Kuba!! Kuba!! A poza tym to tak. Wałek - moja wielka miłość, zanim wyjechał do Stanów wstawałam o 5 rano, żeby zdążyć prysznic, śniadanie i spacer z psem, zanim zacznie A, nie, moja wielka miłość to Andrus I Sianeckiego lubię. Odpowiedz Link
hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 18:12 Myślę że o ujmującą powierzchowność głównie Odpowiedz Link
lirio Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 17:37 O ile dziennikarz muzyczny się liczy to Marek Niedźwiecki. Poza tym Anita Werner, Dorota Wellman, Jarosław Kuźniar (mogę mu wybaczyć nawet X Factora). Wymienieni wyżej młodzi z TVN są dla mnie prawie w calości do zaakceptowania. Z lżejszego kalibru w kategorii pajac: Kuba Wojewódzki nie bardzo trawię Majewskiego w obecnym kształcie. Poza tym uwielbiam Cejrowskiego, absolutnie nie zgadzam się z jego poglądami, ale programy ma rewelacyjne Odpowiedz Link
maria10344 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:46 - Jarek Kuźniar - Anita Werner -Justyna Pochanke - Dorota Wellman - Wojciech Mann - Grzegorz Wasowski - Niedźwiedzki,Baron,Olejnik,Kaczkowski,Kuba Strzyczkowski,Cejrowski Nie lubię Pieńkowskiej,Popielewicz,Knapika,Cejrowskiego Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:58 ale Cejrowskie to chyba bardziej jako reporter niż dziennikarz?uwielbiam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 19:23 Wielu z wyzej wymienionych, ale te kolana i ciepło koło serca to pan Marek Przybylik wywołuje Odpowiedz Link
hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 18:38 Łooo, Marek Przybylik - szacun wielki Zapomniałam bo dawno nie widziałam. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 19:43 Ja bym powiedziała bardziej podróżnik. Nie trawię jego ultra-katolicyzmu, ale o wielu rzeczach mówi i pisze bardzo ciekawie (felieton o teściowych ). Odpowiedz Link
lili2006 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 20:56 Wojciech Mann, Piort Kaczkowski i Andrzej Turski Odpowiedz Link
marysia191 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 21:30 Adrian Klarenbach z TVP Info Dla mnie jest wyśmienitym dziennikarzem! Odpowiedz Link
iwonadan1 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 22:06 "Stara" Trójka z Piotrem Kaczkowskim, Wojciechem Mannem i Mrkiem Niedźwieckim. Monika Olejnik i Grzegorz Wasowski.Jerzy Iwaszkiewicz może mówić o wszystkim, ale najbardziej lubię w szkle kontaktowym. Odpowiedz Link
kropkaaga Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 22:25 Ja lubię Dorotę Wellman i Marcina Prokopa,Agnieszkę Cegielską i Maję Popielarską. Kuba Wojewódzki jest ok. Uwielbiam Roberta Janowskiego ale głównie za program,który prowadził w radio RMF FM. Pan Janusz Weiss też świetnie prowadzi program w radio ZET. Drażnią mnie natomiast Anita Werner,Maciej Kurzajewski,Marzena Rogalska,Tomasz Lis i prezenter FAKTÓW(nie znam imienia i nazwiska),który ma wiecznie uśmiechniętą twarz. Odpowiedz Link
truscaveczka DLA SADOSI 25.06.11, 08:01 www.widelec.pl/widelec/1,99759,8075790,Miks_wpadek_i_the_best_of_Jaroslaw_Kuzniar___takie.html MSPANC Odpowiedz Link
sadosia75 Re: DLA SADOSI 25.06.11, 10:51 Truś Kochana nie zdążyłam zobaczyć TVN kazał usunąć film . Takie z nich finki no Odpowiedz Link