Dodaj do ulubionych

Ulubieni dziennikarze

14.06.11, 13:32
Tak na fali Jarosława Sadosi wink
Mój syn kocha się w Grzegorzu Kajdanowiczu i Katarzynie Trzaskalskiej, ja mam mientkie kolana dla Pawła Bukrewicza wink
A wyyyyyy? wink
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 13:43
      Jarosław Kuźniar smile
      I uwielbiam jeszcze Edwarda Miszczaka. Wierzę temu facetowi bardziej niż sobie. Jak w TV powie, że niebo jest zielone a trawa niebieska tzn, że tak jest smile
      • dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 22:26
        sadosia chodz ogladac Kube Wojewodzkiego, bedzie Jarek smile
        • sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 22:56
          poki co jest mychau i ada co jej nie wypada. przegapiłam Jarka? sad
          • dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 08:43
            nooo, przegapilas. w sumie sie nie dziwie bo go bylo malutko uncertain zrobił zapowiedz (ale fajnei całkiem big_grin), a potem to juz tylko wodę przyniósł tongue_out
            • sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 11:08
              Widziałam jak był wodzianką smile Śliczna z niego wodzianka oj śliczna smile
              • dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 12:13
                noooo... smile
                • sadosia75 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 12:19
                  Moja wodzianka! tzn mój Jaruś ! nie oddam, nie podzielę się big_grin I tak już musze się nim dzielić z innymi forumowymi babami sad Dzienniczku dobry powiedz, że nie chcesz kawałka Jarka dla siebie? big_grin
                  • dziennik-niecodziennik Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 16:34
                    nie, nie. ja go tylko bede dyskretnie uwielbiac smile
    • budzik11 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 14:13
      Jola Pieńkowska. "Weź ode mnie ten kręgosłup!" " To jest szkielet, nie kręgosłup". "Wszystko jedno, weź TO!" D

Żartowałam wink A serio - Anita Werner. Moja idolka smile Chłodna, opanowana, robi wrażenie niedostępnej, inteligentna, o intrygującej urodzie.
    • alicez Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 15:12
      Ale to pytanie o fizjonomię tychże czy kompetencje?
      • mama.rozy Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 15:43
        to ja znam tylko radiowych,racze wszystkich ze starej Trójki(teraz pełno młodzieży o kompletnie nie radiowym głosie,nie mówiąc o dykcji czy znajomości podstaw wysławiania).
        to Mann,Niedźwiedzki,Baron-taka trochę młodzież,Kydryński,Andrus...nazwisk wielu nie pamiętam,za co serdecznie przepraszam
        • hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 16:06
          A Kaczkowski?
          Dla mnie Piotr Kaczkowski to numer jeden. Dziennikarz muzyczny to się chyba nazywa.
          Potem długo długo nic a potem?
          Może Piotr Strzyczkowski zwłaszcza z Markiem Wałkuskim w duecie big_grin
          Bugalski Dariusz a potem nie wiem, pewnie jest jeszcze ktoś ale chwilowo nie pamiętam.

Manna lubię bardzo ale tylko w piątek rano w radiu. Poza tym nie cierpię faceta chyba.

Za to szczerze nie rozumiem fenomeny Marka Niedźwieckiego. Jest w nim coś co mnie odrzuca od odbiornika.

W telewizji? Pani Werner Anita ma spokojny opanowany głos a "Maj aw ogrodzie" jest bardzo sympatyczna. Za to straciłam serce do Marzeny Rogalskiej która kiedyś fantastycznie prowadziła rozmowy w Mieście Kobiet.
          • lukrecja34 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 16:31
            Maja Popielarska-bardzo ciepła i serdeczna babka
            Anita Werner-sam seks w najczystszej postaci big_grin
            Jarosław Kuźniar-no boski jest i już big_grin i do tego nie lubi PiS-u-za samo to mogę go wielbić
            Maciej Orłoś-za Teleekspres
            Dorota Wellman-najlepsza,najfajniejsza,ma największe jaja wśród polskich dziennikarzy
            Wojtek Jagielski-za "Wieczór z wampirem" i wogóle smile
            • budzik11 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 17:26
              lukrecja34 napisała:

> Maja Popielarska-bardzo ciepła i serdeczna babka

Jest w ciąży smile

> Anita Werner-sam seks w najczystszej postaci big_grin

noo wink

> Maciej Orłoś-za Teleekspres

Wrył mi się w pamięć goły, pokazany w pełnej okazałości Orłoś w jakimś filmie, w scenie trzeźwienia w izbie przyjęć, polewany wężem.

> Wojtek Jagielski-za "Wieczór z wampirem" i wogóle smile

nie cierpię. A już duet dziennikarski Pieńkowska-Jagielski - totalna porażka.
              • lukrecja34 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:43
                na Pieńkowską to i ja nie mogę patrzeć ale wampir-miodzio big_grin
            • hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 20:29
              lukrecja34 napisała:
              > Dorota Wellman-najlepsza,najfajniejsza,ma największe jaja wśród polskich dzienn
              > ikarzy

Ja bym tego jajami nie nazwała, dla mnie to ta sama półka co Kuźniar. Nie uczyła mamusia ze się japy nie otwiera jak się nie ma nic do powiedzenia.
              W dodatku kobieta myśli ze jestem ślepa bo w każdej wypowiedzi informacja że jest gruba. Czy to na prawdę jest dla niej najistotniejsze?
          • mama.rozy Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:55
            kajam się za zapomnienie P.Kaczkowskiego...
            a Niedźwiedź-bo jest od tak dawna...
            a Mann faktycznie-piątki ranosmile
            • hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 20:30
              mama.rozy napisała:

> kajam się za zapomnienie P.Kaczkowskiego...

No jak nic włosienica na grzbiet, batog w ręce ii na klęczkach do ziemi świętej big_grin
          • mieszko02 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 09:54
            Kuba Strzyczkowski - uwielbiamsmile
          • raszefka Re: Ulubieni dziennikarze 25.06.11, 20:25
            hela6 napisała:

> Może Piotr Strzyczkowski zwłaszcza z Markiem Wałkuskim w duecie big_grin

Kuba!! Kuba!! A poza tym to tak. Wałek - moja wielka miłość, zanim wyjechał do Stanów wstawałam o 5 rano, żeby zdążyć prysznic, śniadanie i spacer z psem, zanim zacznie smile

A, nie, moja wielka miłość to Andrus smile
            I Sianeckiego lubię.
      • hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 18:12
        Myślę że o ujmującą powierzchowność głównie big_grin
    • lirio Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 17:37
      O ile dziennikarz muzyczny się liczy to Marek Niedźwiecki.
      Poza tym Anita Werner, Dorota Wellman, Jarosław Kuźniar (mogę mu wybaczyć nawet X Factora). Wymienieni wyżej młodzi z TVN są dla mnie prawie w calości do zaakceptowania.
      Z lżejszego kalibru w kategorii pajac: Kuba Wojewódzki wink nie bardzo trawię Majewskiego w obecnym kształcie.
      Poza tym uwielbiam Cejrowskiego, absolutnie nie zgadzam się z jego poglądami, ale programy ma rewelacyjne wink
    • maria10344 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:46
      - Jarek Kuźniar
      - Anita Werner
      -Justyna Pochanke
      - Dorota Wellman
      - Wojciech Mann
      - Grzegorz Wasowski
      - Niedźwiedzki,Baron,Olejnik,Kaczkowski,Kuba Strzyczkowski,Cejrowski

Nie lubię Pieńkowskiej,Popielewicz,Knapika,Cejrowskiego
      • mama.rozy Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 18:58
        ale Cejrowskie to chyba bardziej jako reporter niż dziennikarz?uwielbiam
        • ewa9717 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 19:23
          Wielu z wyzej wymienionych, ale te kolana i ciepło koło serca to pan Marek Przybylik wywołuje wink
          • hela6 Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 18:38
            Łooo, Marek Przybylik - szacun wielki big_grin
            Zapomniałam bo dawno nie widziałam.
        • budzik11 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 19:43
          Ja bym powiedziała bardziej podróżnik. Nie trawię jego ultra-katolicyzmu, ale o wielu rzeczach mówi i pisze bardzo ciekawie (felieton o teściowych wink).
    • lili2006 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 20:56
      Wojciech Mann, Piort Kaczkowski i Andrzej Turski
      • marysia191 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 21:30
        Adrian Klarenbach z TVP Info smile
        Dla mnie jest wyśmienitym dziennikarzem!
        • iwonadan1 Re: Ulubieni dziennikarze 14.06.11, 22:06
          "Stara" Trójka z Piotrem Kaczkowskim, Wojciechem Mannem i Mrkiem Niedźwieckim. Monika Olejnik i Grzegorz Wasowski.Jerzy Iwaszkiewicz może mówić o wszystkim, ale najbardziej lubię w szkle kontaktowym.
    • kropkaaga Re: Ulubieni dziennikarze 15.06.11, 22:25
      Ja lubię Dorotę Wellman i Marcina Prokopa,Agnieszkę Cegielską i Maję Popielarską.
      Kuba Wojewódzki jest ok.
      Uwielbiam Roberta Janowskiego ale głównie za program,który prowadził w radio RMF FM.
      Pan Janusz Weiss też świetnie prowadzi program w radio ZET.

Drażnią mnie natomiast Anita Werner,Maciej Kurzajewski,Marzena Rogalska,Tomasz Lis i prezenter FAKTÓW(nie znam imienia i nazwiska),który ma wiecznie uśmiechniętą twarz.
    • truscaveczka DLA SADOSI 25.06.11, 08:01
      www.widelec.pl/widelec/1,99759,8075790,Miks_wpadek_i_the_best_of_Jaroslaw_Kuzniar___takie.html big_grin
      MSPANC
      • sadosia75 Re: DLA SADOSI 25.06.11, 10:51
        Truś Kochana nie zdążyłam zobaczyć sad TVN kazał usunąć film . Takie z nich finki no sad
        • budzik11 Re: DLA SADOSI 25.06.11, 18:22
          No właśnie sad
    • gazeta_mi_placi Re: Ulubieni dziennikarze 25.06.11, 16:31
      Szymon Hołownia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka