mama.rozy 16.07.11, 20:28 a ja mam stado much w domu ktoś widzi związek czy tylko ja mam fobię? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: sąsiad ma perliczki 16.07.11, 20:38 Perliczki to kury czy gołębie? Odpowiedz Link
grejdi Re: sąsiad ma perliczki 16.07.11, 21:01 Psiakrew, psiakrew, psiakrew Związku nie za wiele. Chyba że okno masz vis a vis kurnika Odpowiedz Link
anu_anu Re: sąsiad ma perliczki 16.07.11, 23:34 Mój sąsiad też kiedyś hodował perliczki... Much nie zauważyłam ale jak to cholerstwo się wydzierało!!! Odpowiedz Link
baas1 Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 01:44 Perliczki to takie coś indycze. Poza tym fobia. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 08:39 tak też myślałam,że fobia one tak ślicznie kwiczą za oknem-mam je po drugiej stronie ulicy przypomina mi się dzieciństwo u chrzestnych,którzy całe stada ptactwa mieli tnij.org/mn7w Odpowiedz Link
horpyna4 Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 10:14 Muchy oznaczają, że powietrze jest w miarę czyste. W miejscach skażonych chemicznie nie ma much. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 11:46 czy ja się boję much? dobre pytanie jak jest ich 10,to nie ale jak pomimo ich uśmiercania-masowego,przyznaję się-one nadal są i to są coraz bardziej,to już bym się o siebie obawiała nawet jak otwieram lodówkę to w środku są muchy w zamrażalniku na szczęście już nie... a powietrze na pewno nie skażone,wręcz wymarzone dla życia muszego-wczoraj dwóch sąsiadów wylewało szambo na ogródeknic,tylko byc muchą Odpowiedz Link
mkaroli Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 12:26 Prędzej od szamba muchy niż od perliczek, można kupić taką chemię do pomalowania dookoła okien i muchy padają od tego jak muchy Odpowiedz Link
mama.rozy Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 12:38 a kotom które wchodzą oknem nic nie będzie? Odpowiedz Link
mkaroli Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 22:26 nie bedzie nic, smaruje sie tą chemią nawet ściany chlewików i obór, z tego co pamiętam kiedyś kupowało to się w przychodniach weterynaryjnych Odpowiedz Link
hela6 Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 18:55 Coś w tym może być. W tym roku docieplaliśmy budynek. Paliło w oczy, kwiaty na parapetach też popaliło a much brak do teraz. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 19:21 nie masz fobii.Moi sasiedzi maja kury a ja przed wstretnymi muszyskami zalozylam moskitiere bo sie nie dalo w kuchni wytrzymac z tymi natretami.Nienawidze much. Odpowiedz Link
lirio Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 21:02 Mam siatki na owady w oknach i od kilku lat nie widziałam w mieszkaniu muchy, komara. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: sąsiad ma perliczki 17.07.11, 21:39 u mnie jest tylko ten problem,że mam kota spadochroniarza-włamywacza,który MUSI miec okno otwarte i do przejścia.nic to,że drzwi wejściowe otwarte szeroko,taras też.okno ma byc i koniec. a jak założyłam tam siatkę to na drugie dzień miała piękną dziurę Odpowiedz Link