Dodaj do ulubionych

WŚCIEKALNIA I WYSZYNK NAPOJÓW RÓŻNYCH

13.08.11, 11:18
Starą wściekalnię trafił szlag z racji wieku, więc zakładam nową, połączoną z wyszynkiem napojów wyskokowych
Pierwsze piwo stawia Anetapzn za wątek o radyjku big_grin
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: WŚCIEKALNIA I WYSZYNK NAPOJÓW RÓŻNYCH 15.08.11, 08:29
      truscaveczka napisała:

> Starą wściekalnię trafił szlag z racji wieku, więc zakładam nową, połączoną z w
      > yszynkiem napojów wyskokowych
      > Pierwsze piwo stawia Anetapzn za wątek o radyjku big_grin
      Nie ma sprawybig_grin Tobie należy się podwójne za komentarz o Pipcinskim big_grin big_grin big_grin
    • hela6 a ja z radosną nowiną :) 26.10.11, 15:00
      Sypiam po 10 godzin na dobę big_grin
      I jestem zadowolona.

A wszystko dzięki zakładowi energetycznemu który wreszcie zdecydował się pozbawić dostaw prądu mojego sąsiada - oprawcę.
      Lata niedospanych zestresowanych nocy teraz sobie odbijam.
      Krótko mówiąc ciemno i melina przestała być atrakcyjna dla miłośników nocnego czuwania przy gorzale big_grin
      Ale i faceci zdaje się ze uwierzyli ze mogą zostać jednak pozbawieni i dachu nad głową.
      Teraz najwyżej puszczą mnie z dymem ale to na razie nie zaprząta mojej głowy - śpię jak dziecko. Ale rozglądnę się za jakąś solidną gaśnicą.

A wiecie jaka była ich pierwsza reakcja na brak prądu?
      Znieśli lodówkę do piwnicy i rozebrali "w drabiezgi", po czym spieniężyli na złomie i mieli za co pić big_grin

Wczoraj jeden z nich rozwalił za pomocą młotka i dłutka drzwi wejściowe do mieszkanka. Wrócił do domu a jego współlokator pewnie naćpany zamknął się od wewnątrz i nie słyszał nawet rozwalania drzwi.
      Powiem szczerze że miałam cichą nadzieję ze kitę tam odwalił. Ale nic z tego.
      Chyba jestem niedobrym człowiekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka