Dodaj do ulubionych

Organizer do torebki

08.10.11, 14:43
Czy WDPD posiada w torebce coś takiego? czy jest to praktyczne i rzeczywiście zdaje egzamin? Jeżeli posiada to jaki.
Obserwuj wątek
    • fanny Re: Organizer do torebki 08.10.11, 16:49
      Ja posiadam i wedlug mnie to dobry patent, bo mam kilkanascie torebek i jeden organizer. Zmiana torebki to moment - cala zawartosc przekladam w 30 sek i zawsze wszystko mam w tym samym miejscu. Dodatkowy plus, to 'bezpieczenstwo' wnetrza torebki - zadnych plam po rozlanym blyszczyku czy sladow po dlugopisie. Mam VIPa i sprawuje sie dobrze juz ze 3 lata (pralam go kilkukrotnie), choc zaczal sie przecierac na rogach. Nastepny kupie strukturalny (structured), bo mam duzo miekich i sporych torebek i mysle, ze to wygodniejsze rozwiazanie.

f.

P.S. Jak ktos chodzi z jedna torebka, to raczej zbedny gadzet. Choc jesli torebka droga, to liczy sie aspekt 'bezpieczenstwa'.
      • bestraga Re: Organizer do torebki 08.10.11, 18:42
        hej, a gdzie się to kupuje? Jak wygląda?
        • norah Re: Organizer do torebki 08.10.11, 22:31
          ja też mam - na początku bardziej pilnowałam porzadku w nim, teraz zaczyna juz puchnąć - trzeba zmniejszyc ilosc rzeczy
          kupiłam sobie kiedys w Tchibo - cos takiego t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9_Vhllbw-JHEaESqF_-MiUXdb3l-JUeOIINi22yFl427BMqRkWg
    • jestemeco Re: Organizer do torebki 08.10.11, 22:59
      to taka torebka w torebce?

• schiraz Re: Organizer do torebki 09.10.11, 01:19
        Dokładnie, ja mam taki, tylko, że czarny:
        allegro.pl/organizer-do-torebki-i1811588951.html
        Wygodne przy zmienianiu torebek.
        • aiczka Re: Organizer do torebki 09.10.11, 23:00
          Chyba pod warunkiem, że wszystkie mają zbliżony kształt i rozmiary. Ja akurat każdą mam inną.
    • magdalaena1977 Re: Organizer do torebki 10.10.11, 00:36
      teoria wydaje się ok, ale czy to naprawdę pasuje do różnych torebek?
      Ja mam kilka torebek, rozmaitych kształtów i w każdej upycham moje drobiazgi w inny sposób, bo inaczej się nie mieszczą.
    • misie.zelki nie mam, ale chcę mieć 10.10.11, 19:40
      po tym wątku koniecznie sobie taki zastosuję!
      • agatha_christie_0 Re: nie mam, ale chcę mieć 11.10.11, 08:12
        I ja też.
        www.aliexpress.com/fm-store/104232/search/4.html
        • slim.fast Re: nie mam, ale chcę mieć 11.10.11, 09:22
          Poczułam nagłą potrzebę uszycia sobie czegoś takiego, super fajna rzecz smile
          • bestraga Re: nie mam, ale chcę mieć 11.10.11, 11:12
            przejrzałam wszystkie internetowe organizery, każdy ma jakieś wady ( z mojego punktu widzenia ) tez postanowiłam sobie uszyć , a ponieważ robota jest prostacka , zrobię taśmowo tez dla przyjaciółek
        • jestemeco Re: nie mam, i nie chcę 11.10.11, 10:21
          nosić ze sobą wszystkich kosmetyków.
          W torebce mam tylko najpotrzebniejsze kosmetyki, tj. pomadka
          i puder, kilka kart i klucze.

• smilin_skull Re: Organizer do torebki 11.10.11, 12:17
      Dziekuje autorce tego watku za jego zalozenie smile
      Dzieki niemu wlasciwie dowiedzialam sie, ze istnieje cos takiego jak "organizer do torebki", przejrzalam kilka w necie i uwazam, ze niektore sa swietne!
      Mysle, ze niedlugo sprawie sobie takowy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka