Dodaj do ulubionych

pobyt w Toruniu

20.03.12, 12:32
dziewczyny, pomozcie. Chce sie wybrac z moimi kolezankami an babski weekend do Torunia. Zadna z nas tam nie byla. Szukamy noclegu, blisko starówki, co by po wieczornych harcach na Rynku,wrocic bezpeicznie do domusmile. Czy moze macie jakies doswiadczenia osobiste? jest nas 3sztsmile. Chcemy miec normalne warunki, czysto, koniecznie z lazienką. Ale nie musi to byc hotel 5*. Generalnie pasowaloby nam np mieszkanie/apartament. Widze w necie,ze niektorzy tak wynajmuja. Ale potrzebuje sprawdzonej oferty..
Obserwuj wątek
    • wieslawawie Re: pobyt w Toruniu 20.03.12, 19:52
      Blisko Starówki a w zasadzie prawie na jest hotel B&B ma chyba 2* , hotel ma 2-3 lata , cena pokoju ze śniadaniem. Blisko dworca PKS
      • niusowo Re: pobyt w Toruniu 20.03.12, 21:10
        dziękuję. Tez znalazlam ten hotel, ale nie maja pokoi 3 osobowych. Ale znalazlam mieszkanie do wynajecie na samej Starowce. Zobaczymy, mam nadzieje,ze wszystko bedzie oksmile
    • danuu Re: pobyt w Toruniu 21.03.12, 00:06
      Ja byłam z chłopakiem kilka lat temu, ale byliśmy wtedy studentami i wynajęliśmy pokoje w akademiku po drugiej stronie ulicy co Starówka i CSW. Zapłaciliśmy groszę, chyba z 20 zł za dwie osoby, ale byliśmy studentami i dostaliśmy pokój bez łazienki, choć wiem, że w tym akademiku były także pokoje z łazienkami. Ale to była niskobudżetowa podróż i tylko z jednym noclegiem, więc uszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka