szamponetka1 09.09.12, 15:45 Czy ktoś z Was je ma/miał? Podoba mi się ten narożnik toptrendymeble.pl/katalog/details/80/1/naro%C5%BCniki/naro%C5%BCnik-orlando---nowo%C5%9B%C4%87 tyle, ze sprzedają internetowo, a ode mnie do nich za daleko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrota113 Re: meble z fabryki Mirjan 11.09.12, 08:47 mam kanapę Dover. Kupiona w sklepie internetowym. Czas realizacji ok 1 tygodnia. Przyjechała dobrze zapakowana. Jedyny problem, to zamówiłam materiał z 2 kat. cenowej a obawiam się, że poduszki są z 2 kat. cenowej a obicie kanapy z 1 (gorszej jakościowo i bardziej cienkiej). Nie chciało mi się bawić w reklamacje i udowadnianie prawdy, bo kanapa bardzo mi się podoba. Zresztą może naciągnięty materiał robi takie wrażenie. Jedynie co to mogłam od razu wziąć najtańszy materiał i nie martwiłabym się, że dostałam tańszy a zapłaciłam za droższy. Odpowiedz Link
stokrota113 Re: meble z fabryki Mirjan 11.09.12, 08:50 W moim mieście jest ich salon - więc miałam okazję siedzieć na tych kanapach i obejrzeć próbki materiału. Z tego co pamiętam, to ten narożnik był dość wygodny. Zamówiłam przez internet, bo było trochę taniej i obsługa w naszym sklepie robi wszystko by nie sprzedać towaru. Odpowiedz Link
szamponetka1 Re: meble z fabryki Mirjan 11.09.12, 23:40 Stokrotko, a czy może pamiętasz jak ten model prezentował sie wizualnie? wiem, ze to subiektywna ocena... a jaka jest jakość wykończeń? Odpowiedz Link
altu Re: meble z fabryki Mirjan 12.09.12, 07:39 a gdzie oni mają jakieś sklepy stacjonarne? żeby pomacać? na stronie nie mogę nic doczytać.. Odpowiedz Link
stokrota113 Re: meble z fabryki Mirjan 13.09.12, 09:53 we Wrocławiu na pewno mają salon - nie wiem jak w innych miastach. Co do wyglądu - ja potrzebowałam czegoś taniego, więc jak na tą cenę to dla mnie rewelacja. Oglądałam w podobnych cenach w Jysk'u i tam to tragedia była. Mogłam kupić w BRW coś w promocji ale nie mogłabym wybrać koloru tapicerki. Ja jestem zadowolona z wyglądu kanapy. Odpowiedz Link
nonee Re: meble z fabryki Mirjan 15.08.15, 17:20 W życiu nigdy nie kupię nic z tej firmy. Kupiłam narożnik Pepco. Masakra, nie idzie go rozłożyć, wygląda na pierwszy rzut oka ładnie, ale nie idzie na tym spać. Czuć dechy. Oparcie narożnika to dechy obite materiałem. Część siedząca po środku czuć dechę, po bokach wpada się w gąbkę. Ogólnie szkoda kasy, 1200zł wyrzuciłam po to aby po 5 miesiącach kupić nowy porządny narożnik za ciut więcej kasy. Nigdy więcej narożników z allegro. Odpowiedz Link
dusia394 Re: meble z fabryki Mirjan 18.03.16, 15:56 jak dla mnie ok, meble szybko doszły, nie mam nic do zarzucenia. Za tą cene to naprawdę warto. Odpowiedz Link
jolaaa_b Re: meble z fabryki Mirjan 02.09.16, 12:50 Dla mnie DNO I PORAŻKA NA MAKSA! Czekaliśmy na meble 1,5 miesiąca. Zwodzona nas z tygodnia na tydzień, a mebli jak nie ma tak nie było! Oszuści! Odpowiedz Link