megi-84 30.01.13, 16:59 posiadacie taką karte? korzystacie? i ile za nią płacicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danuu Re: karta MULTISPORT 30.01.13, 19:57 Ja mam, bardzo sobie chwalę Chodzę minimum 3x w tygodniu: raz na step, raz na zumbę i od niedawna na salsę z narzeczonym, który też ma Multisport, więc "jakby za darmo" mamy te tańce. Czasem chodzę częściej. Płacę oczywiście, ale tylko część, bo reszta idzie z funduszu sportowego mojego pracodawcy. 52 albo 56 zł mi z pensji ściągają, czyli taniej niż najtańszy karnet na jakąkolwiek siłkę. A na te trzy aktywności chodzę do trzech różnych miejsc, więc super. Różnie sądofinanowane te karty, mój narzeczony płaci tylko 18 zł miesięcznie. Jesteśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link
mkaroli Re: karta MULTISPORT 30.01.13, 20:44 Mam, korzystam jako osoba towarzysząca mężowi - ja płacę 80 on 20 złotych. Chodzę na jogę dwa razy w tygodniu i raz na nordika więc mi się opłaca. Odpowiedz Link
megi-84 Re: karta MULTISPORT 01.02.13, 12:26 tak mało popularna jest karta wsrod WDPD??? ja chyba wezmę, choć aż tak jak Uwas atrakcyjnie cenowo nie jest (ale oczywiscie i tak si eoplaca pod warunkiem, ze sie korzysta): piećdziesiąt pare złotych przez 6 miesięcy a potem 99 zł (stad ta roznica, że fundusz socjalny moze kazdemy pracownikowi rocznie dofinansowac 350 zł takze tego dofinansowania starczy mniej wiecj na po roku) Odpowiedz Link