Dodaj do ulubionych

karta MULTISPORT

30.01.13, 16:59
posiadacie taką karte? korzystacie?
i ile za nią płacicie?
Obserwuj wątek
    • danuu Re: karta MULTISPORT 30.01.13, 19:57
      Ja mam, bardzo sobie chwalę smile Chodzę minimum 3x w tygodniu: raz na step, raz na zumbę i od niedawna na salsę z narzeczonym, który też ma Multisport, więc "jakby za darmo" mamy te tańce. Czasem chodzę częściej.
      Płacę oczywiście, ale tylko część, bo reszta idzie z funduszu sportowego mojego pracodawcy. 52 albo 56 zł mi z pensji ściągają, czyli taniej niż najtańszy karnet na jakąkolwiek siłkę. A na te trzy aktywności chodzę do trzech różnych miejsc, więc super. Różnie sądofinanowane te karty, mój narzeczony płaci tylko 18 zł miesięcznie. Jesteśmy bardzo zadowoleni smile
    • mkaroli Re: karta MULTISPORT 30.01.13, 20:44
      Mam, korzystam jako osoba towarzysząca mężowi - ja płacę 80 on 20 złotych. Chodzę na jogę dwa razy w tygodniu i raz na nordika więc mi się opłaca. smile
      • megi-84 Re: karta MULTISPORT 01.02.13, 12:26
        tak mało popularna jest karta wsrod WDPD???
        ja chyba wezmę, choć aż tak jak Uwas atrakcyjnie cenowo nie jest (ale oczywiscie i tak si eoplaca pod warunkiem, ze sie korzysta): piećdziesiąt pare złotych przez 6 miesięcy a potem 99 zł (stad ta roznica, że fundusz socjalny moze kazdemy pracownikowi rocznie dofinansowac 350 zł takze tego dofinansowania starczy mniej wiecj na po roku)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka