Dodaj do ulubionych

Kabina z pcv

18.11.14, 16:41
Kiedyś, gdy byłam na Bornholmie, widziałam i użytkowałam kabinę prysznicową wyłożoną od stóp do głów taką wykładziną pcv, jak w szpitalach wykłada się podłogi. O, coś takiego:
www.mimarcom.pl/public/admin/zdjecia/1a6a7de9289c6971dc71d856753da3f9.jpg
Wykładzina ta jest tak specjalnie zespalana, że nie ma jak przemoknąć. Ponieważ w rodzinie szykuje się przeprowadzka, chciałam pokazać moim bliskim taką kabinę, ale nigdzie w sieci nie mogę znaleźć, pewnie wrzucam złe nazwy. Może mogłybyście mi coś podpowiedzieć, a może ktoś taką kabinę ma? Ja sądzę, że to rozwiązanie genialnie proste w czyszczeniu, ale czy tak jest w istocie? W tamtej bornholmskiej kabinie wisiała ściągaczka do wody, żadnej pleśni, kamienia...
Obserwuj wątek
    • 0oo.owieczka Re: Kabina z pcv 18.11.14, 17:44
      To nie jest spamwink
      Poszukaj wykładziny typu tarkett. W pracy (szpital) mamy nimi wyłożone ściany i podłogi.
      obiektowe.tarkett.pl/products/wykladziny-scienne/wykladziny-scienne/wallgard
      obiektowe.tarkett.pl/products/system-do-pomieszczen-mokrych/sciany-pomieszczen-mokrych/aquarelle-borders
      Wiele firm ma je w ofercie - dalej musisz poszukać w sieci.
      • misiowazona Re: Kabina z pcv 19.11.14, 11:54
        Napisałam do nich prośbę o bliższa informację, dziękuję Ci za namiar. To chyba właściwy adres.
      • misiowazona Re: Kabina z pcv 28.11.14, 16:28
        Napisałam do linkowanej firmy, ale do dziś nie odpowiedzieli. Widocznie poważnie traktują tylko dużych, instytucjonalnych klientów.
    • martaprzychodzka Re: Kabina z pcv 18.11.14, 17:47
      zobacz:
      u.42.pl/44G8_propozycja
      nie wiem, czy o to chodzismile
      • misiowazona Re: Kabina z pcv 19.11.14, 11:55
        Chyba to jednak nie to. To jest sklejka, a mi chodzi o rzecz absolutnie plastyczną, nieprzemakalną w żadnych warunkach. Ale dziękismile Taka sklejka na pewno jest dobra na meble do łazienki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka