danutaessen 14.11.07, 10:15 bo znowu chate zapuszczam..juz ktoras kiedys pisla nie sztuka wysprzatac sztuka ten pozade utrzymac..kopa do roboty poprosze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Prosze o kopa.... 14.11.07, 10:39 Uwagaaa! I masz. Ale zajrzyj raczej do wątku zyrafy 27 "nie chce mi się)", bo tam kopy rozdajemy rutynowo. Odpowiedz Link
popirna Re: Prosze o kopa.... 15.11.07, 11:42 Moja babcia zwykła była mawiać: porządku się NIE ROBI, porządek się UTRZYMUJE. Teraz wyobraź sobie moją babcię patrząca na Twoje mieszkanie i wypowiadającą te słowa. Odpowiedz Link
emamutek Re: Prosze o kopa.... 15.11.07, 12:57 Masz Ci los.... Siedziałam sobie spokojnie, podczytywałam moje ulubione forum i nieopacznie weszłam w ten wątek..... I (niestety) posłuchałam się Twojej rady Popirno... i co??? I spadłam z fotela wyobraziwszy sobie Twoją Babcię.... i lecę UTRZYMYWAĆ porządek w mieszkaniu, bo skubaniec chce mi gdzieś uciec Pozdrowienia dla wszystkich WDPD i Szanownej Babci Joanna Odpowiedz Link