monia21b 25.06.08, 13:36 Witam wszystkie WDPD ,chcialabym polecic niemiecki plyn softlan do plukania tkatnin,jak dla mnie rewelacja.Moim zdaniem o niebo lepszy od lenora,u mnie w miescie dostepny jest w supermarkecie Piotr i Paweł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: softlan 25.06.08, 15:44 a ja kupuje niemiecki lenor i jest super.Softlan kupilam raz i nigdy wiecej,malo sie nie udusilam od zapachu. Odpowiedz Link
monia21b Re: softlan 25.06.08, 16:33 Byc moze kupilas taki zapach,ja rowniez kupowalam niemicki lenor i jestem rozczarowana,a po softlanie pachnie mi w calej szafie Odpowiedz Link
monia21b Re: softlan 25.06.08, 17:59 ten ktory juz zostal przetestowany to WINDFRISCH ,zapach naprawde ladny i mocny .Piore rzeczy w zelu persl lub ariel i przy polskich plynach do plukania ,wogole nie bylo ich czuc tylko zel do prania tu jest wrecz odwrotnie czuje praktycznie tylko plyn do plukania Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: softlan 25.06.08, 18:39 dla mnie każdy softlan pachnie ładnie,teraz mam konwaliowy,wcześniej różany i taki fioletowy Odpowiedz Link
monia21b Re: softlan 25.06.08, 20:42 dla mnie rowniez wszystkie softlany pachna ladnie juz kupilam sobie 3 sztuki na zapas bo nie wiem ,kiedy znow sie powtorza,tym razem kupilam zielony,fioletowy i bialy Odpowiedz Link
b-b1 Re: softlan 25.06.08, 21:55 Ja polecam niemiecki waniliowy-jak dla mnie zapach nie do pobicia Odpowiedz Link
delicja11 Re: softlan 25.06.08, 22:25 zgadzam sie- spftlan super , lubie ten niebieski Odpowiedz Link
ginalina A mnie softlan nie odpowiada. 25.06.08, 22:33 I nie chodzi o zapach, tylko o efekt Zdecydowanie wolę Lenor, teraz białe kwiaty. Odpowiedz Link
agul86 Re: A mnie softlan nie odpowiada. 25.06.08, 23:28 milam softlan zielony - byl na prawde dobry, ale teraz przerzucilam sie na zolty lenor summer to chyba tak a propos pory roku Odpowiedz Link
monia21b Re: softlan 26.06.08, 10:02 Teraz tak sie zastanawiam czy ja napewno kupilam ten orginalny niemiecki lenor,skoro ja jestem taka rozczarowana a Wy tak go zachwalacie.Dodam ze ja rowniez kupilam go w Piotrze i Pawle.CZy kojarzycie moze miasto w ktorym jest on produkowany?Wczoraj spojrzalam na lenora i byl tam chyba adres Hamburga Odpowiedz Link
b-b1 Re: softlan 26.06.08, 20:19 Produkty na rynek polski i niemiecki są produkowane w tych samych "fabrykach",więc nie sugeruj się miastem produkcji. Róznia się zasadniczo składem(my mamy normy inne-Niemcy zaostrzone-stąd i zapach troche inny i utrzymuje się znacznie dłużej niż polski. Odpowiedz Link
monia21b Re: softlan 26.06.08, 20:54 Byc moze jest prawda to co piszesz,ja dokladnie nie wiem,gdzies czytalam na ktoryms z forum,ze np.proszki idace do nas do Polski sa rozsypywane na Wegrzech,ile w tym prawdy ja nie wiem,dziekuje za wypowiedzi Odpowiedz Link
johana19 Re: softlan 26.06.08, 23:04 Płyny do płukania kupuję od gościa, który przywozi je bezpośrednio z Niemiec więc nie są rozlewane w Polsce. Softlan też miałam ale mi nie odpowiada. W butelce ładnie pachnie ale zapach na ubraniach nie utrzymuje się długo Za to niemiecki Lenor jest nie do pobicia! Jak dla mnie rewelacja! Odpowiedz Link
monia21b Re: softlan 27.06.08, 13:04 Wasze opinie sklonily mnie do powtornego zakupu niemieckiego lenora,z tym ze dzis kupie w innym miejscu,wybrobuje i dam znac,pozdrawiam Odpowiedz Link