mamusia79 30.09.08, 20:38 jakiej firmy polecacie? Do tej pory kupowałam Jana Niezbędnego i jeszcze jakiś chyba "Gosia"??? No i skusiłam się na Tescowy tańszy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wogóle nie spełnia swojej roli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: papier do pieczenia 30.09.08, 20:56 Jan Niezbędny jest -moim zdaniem- drogi, równie dobry, a tańszy jest "Gosia"(teraz tego używam), kupiłam kiedyś jakiś tani papier do pieczenia w kauflandzie- też byl bardzo dobry. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: papier do pieczenia 01.10.08, 04:33 Uzywam papieru jedynie na spody okraglych biszkoptow, do innych wypiekow nie, bo nie lubie tego papierzyska i juz Odpowiedz Link
smutas13 Re: papier do pieczenia 01.10.08, 08:31 wiedzma30 napisała: > Uzywam papieru jedynie na spody okraglych biszkoptow, do innych wypiekow nie, b > o > nie lubie tego papierzyska i juz > Używam papier (J. Niezbędnego) do form z blachy. No, nie lubię smaku blachy Odpowiedz Link
mustardseed Re: papier do pieczenia 01.10.08, 13:49 Kupuję w LIDLu. Duża gruba rolka, bardzo niedrogo wychodzi, doskonale spełnia swoją rolę. Polecam. Odpowiedz Link
smutas13 Re: papier do pieczenia 01.10.08, 17:41 mustardseed napisała: > Kupuję w LIDLu. Duża gruba rolka, bardzo niedrogo wychodzi, > doskonale spełnia swoją rolę. Polecam. Muszę się rozejrzeć (ten sklep, od niedawna mam blisko) Odpowiedz Link
moboj Re: papier do pieczenia 01.10.08, 18:19 kiedyś kupowałam Jana N., a teraz mam ten z Lidla i jest świetny - duża rolka za niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link