smok18 22.10.08, 13:11 Jestem załamanaCzy ja dobrze widzę,że koniec z Anthiją w TVN Style?I co my będziemy teraz oglądac?Dobrze,że chociaż książkę mam w domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: ramówka TVN Style bez PPD? 22.10.08, 16:48 Kim będziemy oglądać, jak ludzi do sprzątania zmusza... pooglądamy jeszcze dom na pokaz - jak sobie urządzić mieszkanie popatrzymy na Ann Moris czy jak jej tam, też tam trochę sprzątania jest a potem perfekcyjnie z Nigellą zrobimy kolację Odpowiedz Link
vallery Re: ramówka TVN Style bez PPD? 22.10.08, 19:09 oj, a co ja zrobię - nie mam książki zostaną mi tylko wspomnienia... a może gdzieś w necie jest wersja elektroniczna? ktoś wie gdzie? Odpowiedz Link
pieprzowa Re: ramówka TVN Style bez PPD? 23.10.08, 08:28 też szukałam wersji online i nie znalazłam a co do Kim to na wymioty mnie zbiera jak oglądam ten program...ohyda! Odpowiedz Link
dzioucha_z_lasu Re: ramówka TVN Style bez PPD? 23.10.08, 08:44 Kim to ten koszmarny babon z okropnym kokiem na łbie, w czerwonej pelerynie, z megafonem i jakimś podejrzanym facetem? Program nie do oglądania. Niczego tak na prawdę nie uczy, jakieś wrzaski, nieśmieszne żarty i zero wdzięku Anthei... Odpowiedz Link
an-nie Re: ramówka TVN Style bez PPD? 03.11.08, 11:18 Jednak PPD będzie w TVN Style. Wczoraj widziałam zapowiedzi. Niestety "Agentka do zadań specjalnych również" Odpowiedz Link
f.l.y Re: ramówka TVN Style bez PPD? 03.11.08, 11:56 ale za to nowy program dla kobiet, o kobietach: Kobieta na zakręcie - bodajże w środę wieczorem ok 21stej Odpowiedz Link
agatha-christie Re: ramówka TVN Style bez PPD? 03.11.08, 13:20 Mam podobne zdanie, co do "agentki"... Odpowiedz Link