zeliczka 08.12.08, 00:52 czy któraś z Was to cudo używała. A może stosujecie inny impregnat do kabin prysznicowych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatha-christie Re: HG impregnat do łazienki 08.12.08, 09:26 Mam impregnat Koralle do kabin prysznicowych i uważam, że nie działa. Odpowiedz Link
budzik11 Re: HG impregnat do łazienki 08.12.08, 12:07 A co on ma impregnować? Ja w kabinie mam zaimpregnowane tylko fugi - impregnatem Atlasa "Delfin". Odpowiedz Link
budzik11 Re: HG impregnat do łazienki 09.12.08, 23:18 Yyyy... a po co impregnować szkło? Może się mylę, ale wydaje mi się, że impregnuje się powierzchnie porowate albo chłonące wilgoć/brud. Ale szkło? Chyba, że chodzi o zabezpieczenie przed powstawaniem zacieków z wody - podobno działają woski samochodowe Odpowiedz Link
agatha-christie Re: HG impregnat do łazienki 10.12.08, 10:10 Impregnat do powierzchni szklanych (czyli scianek i drzwi kabiny prysznicowej), zapobiega osadzaniu się kamienia i innych. Coś na zasadzie nanopowłoki. Odpowiedz Link