maykaf 08.02.09, 13:56 Z jakich stron kulinarnych najczęściej korzystacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma30 Re: Przepisy - internet 08.02.09, 16:31 Dla mnie najlepsze zrodlo przepisow i inspiracji to Galeria Potraw z gazety. Sprawdzone, "obfotografowane" potrawy - czego mozna chciec wiecej? )) Odpowiedz Link
kasiulka32 Re: Przepisy - internet 08.02.09, 18:49 Jeśli chodzi o kwestie 'wypiekową', zawsze korzystam z tego bloga: kttp://mojewypieki.blox.pl Średnio raz w tygodniu coś z niego piekę i jeszcze nie zdarzyło mi się, aby coś się nie udało. Także polecam! Odwiedzam też Galerie Potraw na GW. A typowo kulinarnych stron nie znam, gdyż z takowych nie korzystam i nie gotuję Odpowiedz Link
schiraz Re: Przepisy - internet 08.02.09, 19:17 Ja też polecam ci Galerie potraw na naszym forum i pokrewne forum Kuchnia, gdzie możesz zapytać o wszystko związane z przygotowaniem potraw. Czasem wchodzę na www.ugotujto.pl ale mimo wszystko wolę Galerię potraw. Odpowiedz Link
schiraz Re: Przepisy - internet 08.02.09, 20:03 chodziło mi o ugotuj.to, zabrakło mi kropki Odpowiedz Link
dominika8 Re: Przepisy - internet 08.02.09, 19:16 najbardziej lubię ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html Odpowiedz Link
gemini50 Re: Przepisy - internet 08.02.09, 19:57 Ja nie korzystam z jednej konkretnej. Zazwyczaj jest tak, że jak szukam przepisu na konkretną potrawę, to wpisuję w google i przeglądam kilka pierwszych stron, które wyskoczą. Porównuję przepisy i wybieram ten, który wg mnie jest najlepszy Odpowiedz Link
gemini50 Re: Przepisy - internet 08.02.09, 20:00 Dodam jeszcze, że na święta robiłam sernik wiedeński z przepisu z mojewypieki.blox.pl/html. Udał się wspaniale, co ucieszyło mnie niezmiernie, bo dla mnie był to debiut sernikowy Odpowiedz Link
gosza26 Re: Przepisy - internet 08.02.09, 21:22 potwierdzam,że fajna galeria potraw na gazecie; ostatnio w domu prawie wszytskie posiłki, ciasta mam stamtąd; narazie nie zwiodłam się choć mam swoje wpadki Odpowiedz Link
zalasso Re: Przepisy - internet 08.02.09, 22:49 Korzystam czasami z Czarnej Oliwki i mojegotowanie.pl, a do wypieków polecam wspomniany już blog kulinarny "moje wypieki" Odpowiedz Link
wiedzma30 Zapomnialam! Jeszcze blog 09.02.09, 01:34 KwestiaSmaku: www.kwestiasmaku.com/ Pienke zdjecia i swietne przepisy! Odpowiedz Link
kreatywni Re: Zapomnialam! Jeszcze blog 09.02.09, 13:59 Polecam truflę i jej kuchnię: trufla3gotuje.blox.pl/html Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Zapomnialam! Jeszcze blog 09.02.09, 15:49 Zagladnelam. Sorry, ale juz same kolory strony mnie zniechecily... Za ciemne, a przez to malo czytelne, a potrawy na zdjeciach gubia sie w "przepychu" ozdobnikow... Moze i przepisy sa super, ale sposob ich podania niezbyt... Odpowiedz Link
ladyjm Re: Zapomnialam! Jeszcze blog 09.02.09, 19:58 tez polecam mojewypieki.blox.pl - fantastyczny blog Odpowiedz Link
aglod2 Re: Przepisy - internet 10.02.09, 18:32 Korzystam ze stron przez was wymienionych, a także www.cincin.cc/ a moim ostatnim odkryciem jest strona i program Ewa gotuje www.ewawachowicz.pl/ewa-gotuje-odc0.htm, proste, smaczne. Moje dzieciaki pokochały placek gąsiennicę. Osoba prowadząa blog mojewypieki.blox.pl/html ma też pokaźny zestaw linków, z których również nieraz korzystam. Odpowiedz Link