wilowka 23.05.09, 21:46 Faktycznie to cud Używacie, macie? Czy to funkcjonuje jako termos, "gotowator"? Warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka67 Re: Cud kuchenny Tupperware 24.05.09, 15:42 Mam,używam,jestem zadowolona i chętnie wypóbuję jakieś wasze przepisy,bo te z książeczki przypisanej do cudu to za mało. Wilowka,jako termos pewnie nie,bo nie ma izolacji która utrzymałaby ciepło i stąd gdy woda wystygnie,jedzenie tak przyrządzone też. Raczej jako "gotowator" bez użycia gazu bądź prądu,jedynie wodę należy zagotować,a później jedzonko samo się dogotowuje/zaparza. Smakują mi tak przyrządzone potrawy,a kalafior czy brokuł zawsze są chrupkie,nierozgotowane-ja tak wolę. Jeszcze nie próbowałam tak przygotować szparagów,a z fasolką szparagową na pewno spróbuję. Odpowiedz Link
kotka67 Re: Cud kuchenny Tupperware 24.05.09, 15:44 Aha, jeśli mogę Ci poradzić,to kup na Allegro,ceny nieporównanie niższe niż u dystrybutorów Tupperware. Odpowiedz Link
wilowka Re: Cud kuchenny Tupperware 24.05.09, 21:00 Ok dziękuję Jako gotowator też by mi się przydał w sumie, bo nie mam w pracy mikrofalówki i mogłabym sobie na szybko coś lekkiego przygotować, bo o ile rozumiem, to taką na przykład mrożonkę warzywną też by dało radę. Odpowiedz Link