Gość: Jasio IP: *.ipt.aol.com 05.03.04, 15:01 www.rense.com/general50/zionfl.htm > Handel narkotykami, pranie brudnych pieniedzy - jednym slowem raj zydowski na Florydzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sp;lit Re: Syjonizacja Florydy IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 15:42 To ma miejsce w kazdym kraju gdzie mieszkaja ,... Lansowane przez nich tz ."Dual loyalty" sprowadza sie do jednego : Dla syjonisty kraj w ktorym mieszka to "dojna krowa" nic wiecej a wspomniana lojalnosc to B...shit . Poniewaz artykul ukazal sie w Rense to ci podrzuca "swinie" antysemityzmu ,... Poczekaj troche :) uklony ================================================================================ American Zionist Jews tend to place their first loyalty to Israel, over and above any loyalty to America. =============================================================================== American Zionist Jews tend to think of Israel as their homeland, and to perceive America as the "cash cow" and military vessel for achieving Zionist hegemony as well as convenient place to live where they can enjoy prosperity, freedom and protection from the strife that occurs in Israel because of Zionism. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Syjonizacja Florydy ++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 05.03.04, 15:50 No widzisz,dupku! I co ty na to poradzisz? Zyd cie wszedzie dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Syjonizacja Florydy IP: *.75.0.71.Dial1.Boston1.Level3.net 05.03.04, 21:14 Une nawet wendrujom do swojego isra "up to israel", choc jest na mapie ponizej hameriki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Syjonizacja Florydy ++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 05.03.04, 15:48 Tobie sie czasem nacje nie pomylily? Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 zeby bylo jasne skad cytujesz :-P 05.03.04, 19:36 www.rense.com Rense wierzy w krasnoludki! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: zeby bylo jasne skad cytujesz :-P IP: *.ipt.aol.com 05.03.04, 19:47 koszalekopalek2 napisał: > www.rense.com > Rense wierzy w krasnoludki! :-P > Tak, jak w kazdej innej bibliotece, zbior publikacji CYTOWANYCH na rense.com, znajduja sie tam takze i bajki. Poniewaz rense.com znajduje sie w Internecie, zapewnie nalezy 'to zrodlo' tez zdyskwalifikowac, gdyby sie wszyscy poslugiwali logika idiotow. > Prawda, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: zeby bylo jasne skad cytujesz :-P IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 20:06 What did I tell you ? :))) Antysemita , nie ma watpliwosci ,... Im Mozesz podac artykul z appendix na dole oparty na materialach zydowskich autorow z tytulami i nazwiskami autorow , a jak im "nie lezy" to zawsze cos znajda a podaj im same cytaty (niewygodne) bez komentaza i tez cie pogrzebia za to ze miales czelnosc . uklony Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: zeby bylo jasne skad cytujesz :-P 05.03.04, 20:19 Co to ma wspólnego z antysemityzmem? Podałem link do tego świetnego źródła. Chodzi o treść którą można porównać tylko do tej z “National Enquirer” Polecam www.nationalenquirer.com/ :-P A co do żydów – to ja się zupełnie zgadzam. Dokąd ich nie wpuścić to odrazu ożydzają dane państwo. Tak właśnie w Palestynie też! Dopóki żydów tam nie było, była piękna, nie dotknięta ludzką ręką pustynia. Aż dech zapierało naturalne piękno tego kraju. Krasnoludki kręciły się wszędzie i swobodnie. Jak tylko żydy przyjechały, pustynia znikła! Tu i tam nowe osiedla. Tu i tam obrzydliwe fabryki. Tu i tam winnice i ogrody. Kóz oni nie paszą, owiec też nie. Niema komu zeżreć tą wstrętną zieleń! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Nie każdy dureń to antysemita! :-P 05.03.04, 20:20 I nie każdy antysemita to dureń… :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Nie każdy dureń to antysemita! :-P IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.03.04, 21:50 Ich jest ta ziemia i niech robia na niej co chca ,... Moj sasiad czeresnie (drzewko ) posadzil , gowno z tego mial bo mu szpaki zjadly zanim zdazyly dojrzec . Okryl je siatka na drugi rok , wstretnie wygladalo i zona go pogonila wiec kupil zielona , pod kolor , tez gowno bo wiewiorki znalazly sposob zeby miec deser a kilkanascie szpakow dziennie zaplatalo sie i zdychalo powoli wiec kupil piekna drabine i luskal je z siatki zeby nie smierdzialy ,... Po jakims czasie siatka zgnila , on scial drzewo i znowu mam piekny widok na Mt Rainier z kuchni . Wiedzialem od poczatku ze bedzie zaslaniac jak urosnie i moglem cos "podsypac" zeby nie uroslo , moglem tez zlamac w nocy podczas ktorejs wichury , dzieli nas tylko zywoplot a jego pies mnie bardzo lubi . Nie zrobilem jednak tego - Jego ziemia , jego drzewo , on mi nie mowi co ja moge a co nie robic na swojej , ja rowniez - Mutual respect . Wyscie tam przyszli , przyszliscie bez zaproszenia , przywiezliscie swoja (obca dla nich) kulture , swoje obyczaje i zadacie zeby wszyscy sie zastosowali do was nie pytajac sie czy oni to chca i czy jest im to potrzebne do szczescia . Zebys mnie nie posadzil o hipokryzje ,... Od kilku miesiecy mam podobna dyskusje z moim serdecznym kolega z dziecinstwa , ktory wstapil do zakonu Selezjanow i nadaje mi z lap-tap z Boliwijskiej dzungli gdzie nawraca i kupuje szorty golodupcom nie pytajac sie czy im w nich wygodnie . uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zeby bylo jasne skad cytujesz :-P++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 05.03.04, 21:23 Nu,widzisz,baranie,sama rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: zeby bylo jasne skad cytujesz :-P++++ IP: *.75.170.87.Dial1.Boston1.Level3.net 05.03.04, 21:43 najgorsze psikusy robiom nam wirusy. Inaczej nie bedzie bo une som wsiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flaviius Re: Syjonizacja Florydy 05.03.04, 21:50 To jest moja poranna modlitwa www.ijk.netfirms.com/Titus.swf titus_flavius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Syjonizacja Florydy +++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 05.03.04, 22:56 Odrazu widac durnia kiwajacego sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio To moze jakis zyd powie cos, cokolwiek... IP: *.ipt.aol.com 06.03.04, 00:28 > Na ten zydowski przeciez temat, co? > Udawac glupka kazdy potrafi, nie tylko byle wszawy zyd... Gość portalu: Jasio napisał(a): > www.rense.com/general50/zionfl.htm > > Handel narkotykami, pranie brudnych pieniedzy - jednym slowem raj zydowski > na Florydzie... Odpowiedz Link Zgłoś