Dodaj do ulubionych

Znaleziono sposob na klatki rentgenowskie TSA

23.11.10, 11:19
amerykanie to pomyslowy narod,biznes wyczuja na mile...
amerykanskia firma ,zajmie sie produkcja majtek,ktore zabiezpiecza intymne czesci ciala przed promieniowaniem rentgena.......inna projektuje ochronny biustonosz
www.smh.com.au/travel/travel-news/scannerproof-undies-keep-passengers-junk-private-20101123-185dm.html
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Znaleziono sposob na klatki rentgenowskie TSA 23.11.10, 11:34
      Nie ma obaw, pewnie zabronią tego.
      • melord Re: Znaleziono sposob na klatki rentgenowskie TSA 23.11.10, 11:42
        jutro bojkot scanerow rentgenowskich planuja......zobaczymy czy majtki z "bezpiecznikiem" beda potrzebne
      • nihil-istka Moja firma byla pierwsza 23.11.10, 12:06
        Moja firma byla pierwsza produkujac olowiane majki i zelazne cyckonosze
        • melord Re: Moja firma byla pierwsza 23.11.10, 12:32
          nihil-istka napisała:

> Moja firma byla pierwsza produkujac olowiane majki i zelazne cyckonosze

wierze,ze musza by 1-sza klasa,Asia zapewne testowala...znaczy krolikiem doswiadczalnym byla
          • nihil-istka Re: Moja firma byla pierwsza 23.11.10, 12:36
            Jako prawdziwy Amerykanin uzywam tylko chinskiej sily roboczej. My Amerykanie , tylko do zgarniania kasy jestesmy stworzeni.
            • melord Re: Moja firma byla pierwsza 23.11.10, 12:41
              nihil-istka napisała:

> Jako prawdziwy Amerykanin uzywam tylko chinskiej sily roboczej. My Amerykanie
              > , tylko do zgarniania kasy jestesmy stworzeni

wiadomo....wszem i wobec
            • darekvtb Re: Moja firma byla pierwsza 23.11.10, 13:16
              "Jako prawdziwy Amerykanin .."

Ale ty, Wojtus, to nie jestes "prawdziwy Amerykanin" bo urodziles sie w Polsce! :-))
              • nihil-istka Re: Moja firma byla pierwsza 23.11.10, 13:22
                Pamietajcie waly piastowskie, ze nie metryka lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka