Gość: PULS IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 05:07 Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.++++ IP: 213.88.164.* 26.02.02, 08:59 Dzisiaj na sniadanie jadlem jajecznice na boczku. Widzisz,pytanie twoje swiadczy o twoim rzadko pulsujacym mozgu. Zydzi,ktorzy swini nie jedza,maja ku temu powod-PolisHam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.++++ IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 09:29 Gość portalu: . napisał(a): > > > Dzisiaj na sniadanie jadlem jajecznice na boczku. > Widzisz,pytanie twoje swiadczy o twoim rzadko pulsujacym mozgu. > Zydzi,ktorzy swini nie jedza,maja ku temu powod-PolisHam. Ja wiem kropek ze ty jesz boczek-juz sie gdzies chwaliles,ale mi nie odpowiedziales a wiesz.A propos Polish Ham tez ci smakuje?.Mysle ze Dunskie Ham-y sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.++++ IP: 213.88.164.* 26.02.02, 13:54 Przeciez odpowiedzialem: Zyd jestem.Swinie jem. Jaka odpowiedz jeszcze chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
annemon Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 09:08 poczytaj Biblię- ten nakaz dał im Mojżesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 09:26 annemon napisał(a): > poczytaj Biblię- ten nakaz dał im Mojżesz. Jakbym musial czytac wszystko co jest napisane to mi zycia jednego zabraknie.Jak ty wiesz to czemu nie napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
annemon Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 27.02.02, 12:11 Gość portalu: PULS napisał(a): > annemon napisał(a): > > > poczytaj Biblię- ten nakaz dał im Mojżesz. > > Jakbym musial czytac wszystko co jest napisane to mi zycia jednego zabraknie.Ja > k > ty wiesz to czemu nie napiszesz. Biblia Warszawska (1975) wersetów: 1 [ 1 - 1 ] Księga Powtórzonego Prawa: Pwt 14:8 Bw "także i świnia, choć ma kopyto rozszczepione, ale ponieważ nie przeżuwa, będzie wam nieczysta. Jej mięsa jeść nie będziecie ani jej padliny nie będziecie się dotykać." Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Re: czemu muzułmanie mordują dzieci ? 26.02.02, 09:36 i to swoje ciekaw jestem co robią z cudzymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
free-minds.org Re: czemu muzułmanie mordują dzieci ? 26.02.02, 12:49 Ja swoich nie morduję... Twoich tez nie zamierzam, chociaz jestes zydem, to dla mnie nie ma znaczenia, w koncu ludzie sa rowni a Bog stworzył rózne religie nie po to, zeby sie przesladowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeznik Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 2.4.STABLE* 26.02.02, 11:57 Masz sczescie bo bym musial cie zaszlachtowac puls Gość portalu: PULS napisał(a): > Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 26.02.02, 12:51 Bardzo prosta odpowiedz - Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++. IP: 213.88.164.* 26.02.02, 13:51 Odezwala sie swinia Helmut. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++. 26.02.02, 14:14 Gość portalu: . napisał(a): > Odezwala sie swinia Helmut. Czyli Puls Odpowiedz Link Zgłoś
arabek Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 14:58 poniewaz podciagniete by to bylo pod kanibalizm wlasnego narodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 15:17 odpowiedz cytując Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++. Autor: pan_conti@poczta.gazeta.pl Data: 26-02-2002 14:14 -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: . napisał(a): > Odezwala sie swinia Helmut. Czyli Puls Zaznaczylem ze pytam tylko gojow.Nie dosc ze nie odpowiedziales na pytanie to masz jakies fatamorgany.Nie myl PULSA z kim innym coociaz jest antysyjonista bo jak widac i slychac oprocz mnie jest wielu ktorzy was zydow nie lubia. Czy swinia to twoja ciotka i dlatego jej nie jesz?.Juz kiedys ktorys to natchniony boskim widzimisie skladal ofiare ze swojego syna-prawda?-Ten wasz bog to niezly zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 15:48 Gość portalu: PULS napisał(a): > odpowiedz cytując > Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++. > Autor: pan_conti@poczta.gazeta.pl > Data: 26-02-2002 14:14 > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Gość portalu: . napisał(a): > > > Odezwala sie swinia Helmut. > > Czyli Puls > > > > Zaznaczylem ze pytam tylko gojow.Nie dosc ze nie odpowiedziales na pytanie to > masz jakies fatamorgany.Nie myl PULSA z kim innym coociaz jest antysyjonista bo > > jak widac i slychac oprocz mnie jest wielu ktorzy was zydow nie lubia. > Czy swinia to twoja ciotka i dlatego jej nie jesz?.Juz kiedys ktorys to > natchniony boskim widzimisie skladal ofiare ze swojego syna-prawda?-Ten wasz > bog to niezly zboczeniec. Twoje zdanie na temat konsumpcji wieprzowiny jest jednak niesprawiedliwie i jednostronne. Jestem pewny że wszystkie zwierzęta domowe, jak i świnie w tym wypadku, mają swojego przedstawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 15:56 pan_conti napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > odpowiedz cytując > > Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++. > > Autor: pan_conti@poczta.gazeta.pl > > Data: 26-02-2002 14:14 > > > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ----- > > - > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > Odezwala sie swinia Helmut. > > > > Czyli Puls > > > > > > > > Zaznaczylem ze pytam tylko gojow.Nie dosc ze nie odpowiedziales na pytanie > to > > masz jakies fatamorgany.Nie myl PULSA z kim innym coociaz jest antysyjonis > ta bo > > > > jak widac i slychac oprocz mnie jest wielu ktorzy was zydow nie lubia. > > Czy swinia to twoja ciotka i dlatego jej nie jesz?.Juz kiedys ktorys to > > natchniony boskim widzimisie skladal ofiare ze swojego syna-prawda?-Ten wa > sz > > bog to niezly zboczeniec. > > Twoje zdanie na temat konsumpcji wieprzowiny jest jednak niesprawiedliwie i > jednostronne. Jestem pewny że wszystkie zwierzęta domowe, jak i świnie w tym > wypadku, mają swojego przedstawiciela. > Czy znasz kawal o KOGUCIE,BARANIE I SWINI?. Jak nie znasz to ci go opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 16:06 Gość portalu: PULS napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > odpowiedz cytując > > > Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++. > > > Autor: pan_conti@poczta.gazeta.pl > > > Data: 26-02-2002 14:14 > > > > > > > > > --------------------------------------------------------------------- > ----- > > ----- > > > - > > > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > Odezwala sie swinia Helmut. > > > > > > Czyli Puls > > > > > > > > > > > > Zaznaczylem ze pytam tylko gojow.Nie dosc ze nie odpowiedziales na py > tanie > > to > > > masz jakies fatamorgany.Nie myl PULSA z kim innym coociaz jest antysy > jonis > > ta bo > > > > > > jak widac i slychac oprocz mnie jest wielu ktorzy was zydow nie lubia > . > > > Czy swinia to twoja ciotka i dlatego jej nie jesz?.Juz kiedys ktorys > to > > > natchniony boskim widzimisie skladal ofiare ze swojego syna-prawda?-T > en wa > > sz > > > bog to niezly zboczeniec. > > > > Twoje zdanie na temat konsumpcji wieprzowiny jest jednak niesprawiedliwie > i > > jednostronne. Jestem pewny że wszystkie zwierzęta domowe, jak i świnie w t > ym > > wypadku, mają swojego przedstawiciela. > > > > Czy znasz kawal o KOGUCIE,BARANIE I SWINI?. > Jak nie znasz to ci go opowiem. Nie wysilaj się Pulsie nudny. Jeszcze nic śmiesznego do tego forum nie dodałeś a twoja jednokierunkowość jest żałosna. Jak bezmyślny prąd zasuwasz po najmniejszej drodze oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
arabek TY PULS...!!!!!!!! 26.02.02, 16:05 CZEKAJ PULSIE PORABANY ..!!! JAKI NASZ BOG ?? KOGO TY MASZ NA MYSLI ..I JAKA OFIARA ?!?!?! MUSZE CIE ZMARTWIC BO NIE JESTEM MUZULMANINEM ALE CHRZESCIJANINEM ... NO I ARABKIEM OCZYWISCIE ..!! A ZA BARDZO NIE POWINNO CIE TO DZIWIC ..PRZECIEZ CHRZESCIJANSTWO OD NAS SIE WYWODZI ...DO POLSKI DOTARLO DOSYC POZNO .! PRAWIE 1000 LAT PO FAKCIE !! ALE ZA TO JAK SIE TAM ZRABALO !!! PEDALSTWO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: TY PULS...!!!!!!!! do arabka IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 16:15 arabek napisał(a): > CZEKAJ PULSIE PORABANY ..!!! > JAKI NASZ BOG ?? KOGO TY MASZ NA MYSLI ..I JAKA OFIARA ?!?!?! > MUSZE CIE ZMARTWIC BO NIE JESTEM MUZULMANINEM ALE CHRZESCIJANINEM ... > NO I ARABKIEM OCZYWISCIE ..!! > A ZA BARDZO NIE POWINNO CIE TO DZIWIC ..PRZECIEZ CHRZESCIJANSTWO OD NAS SIE > WYWODZI ...DO POLSKI DOTARLO DOSYC POZNO .! PRAWIE 1000 LAT PO FAKCIE !! > ALE ZA TO JAK SIE TAM ZRABALO !!! > PEDALSTWO ! Chrzescijanstwo wywodzi sie z Judei,mialo byc religia Zydow wiec musi byc porabane. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 18:11 Gość portalu: PULS napisał(a): > "Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze." A czemu jestes takim debilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 18:15 slawek.r napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > "Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze." > > > A czemu jestes takim debilem? > No widzisz slawek.r,jak pisze tylko do swoich o wyjasnienie pewnych spraw to ty zawsze musisz gdzies swego chucpowskiego ryja wpieprzyc a pozniej krzyczysz ze antysemityzm.Co za kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 27.02.02, 20:44 Gość portalu: PULS napisał(a): >" slawek.r napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > "Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze." > > > > > > A czemu jestes takim debilem? > > > > No widzisz slawek.r,jak pisze tylko do swoich o wyjasnienie pewnych spraw to ty > > zawsze musisz gdzies swego chucpowskiego ryja wpieprzyc a pozniej krzyczysz ze > antysemityzm.Co za kanalia." Ty zasrany debilu ,zagldales do mych majteczek,ze od razu Zyd? A moze myslisz,ze jeszcze nie kapujemy,ze "twoji" to zwykle szuje, ktore wraz z toba wychodza ze skory w oczernianiu w oczach tych ,ktorzy nie wiedza,ze nie jestes Polakiem,nasz narod,Polski Narod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.++++ IP: *.swipnet.se 26.02.02, 19:17 Puls!Nu,powiedz sam, Czy ja bym prosil jakiegos Zyda aby mnie odpowiedzial na pytania, Rodzaju np,takiego-dlaczego Chrzescianie: Cudzoloza Zazdroscia Kradna Klamia :::::::? Po pierwsze-nie lepiej isc odrazu do zrodla i poprostu ich samych o to zapytac? Po drugie: czy wszyscy chrzescianie Cudzoloza Zazdroscia Kradna Klamia :::::::? Juz sam sposob postawienia pytania swiadczy o poziomie inicjatora tego postu. To,ze kocham boczek swinski,przeczy twemu domyslowi w sprawie stosunku Zyda do swini chrzescianskiej. Przykro mnie,ale potwierdza sie,ze ilosc pulsow twojej mozgownicy wynosi 1P=1/3600Hz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.++++ IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 20:09 Gość portalu: . napisał(a): > Puls!Nu,powiedz sam, > Czy ja bym prosil jakiegos Zyda aby mnie odpowiedzial na pytania, > Rodzaju np,takiego-dlaczego Chrzescianie: > Cudzoloza > Zazdroscia > Kradna > Klamia > :::::::? > Po pierwsze-nie lepiej isc odrazu do zrodla i > poprostu ich samych o to zapytac? > Po drugie: czy wszyscy chrzescianie > Cudzoloza > Zazdroscia > Kradna > Klamia > :::::::? > Juz sam sposob postawienia pytania swiadczy o poziomie inicjatora tego postu. > To,ze kocham boczek swinski,przeczy twemu domyslowi w sprawie > stosunku Zyda do swini chrzescianskiej. > Przykro mnie,ale potwierdza sie,ze ilosc pulsow twojej mozgownicy > wynosi 1P=1/3600Hz. > Ok,Ok,powoli,powoli kropek nie podniecaj sie tak. Po pierwsze nie jestem chrzescijaninem czyli moge cudzolozyc,czyli ze swoja zona w cudzym luzku-tak?.Nie zazdroszcze,nie kradne,nie klamie-goje to potwierdza,to odpowiedz na twoje insynuacje. Jakkolwiek ma sie to nijak do jedzenia swini a o twoj glos to ja tu nie prosilem a tym bardziej o twoje naukowe wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.++++ IP: *.swipnet.se 26.02.02, 23:42 Mowilem,ze masz jedno P.To sie potwierdza. Czy ja ciebie o cos oskarzam?O twoje niby to chrzescianstwo?Co mnie to obchodzi? Przeciez ty nawet czytac po polsku nie umiesz,nie mowiac juz o pisowni. Nu jaki z ciebie Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 20:20 Bo ty Ladaku jestes Swinia a Zydy nie sa KANIBALI !!!! To jest w Starym Testamencie zabronione Ludzi jesc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 20:35 fredzio54 napisał(a): > Bo ty Ladaku jestes Swinia a Zydy nie sa KANIBALI !!!! > To jest w Starym Testamencie zabronione Ludzi jesc ! Czesc zydowska teraz przez ciebie przemawia fredzio,co?. Bo jak piszesz ze lubisz Polki to wtedy czesc arabska sie zas odzywa po twoim ojcu Arafacie.A tak przy okazji,pozdrow ode mnie Arafata bo jestes blizej.mam do niego duzy respekt mimo ze popelnia bledy nie proklamujac Palestyny panstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 26.02.02, 22:09 Bardzo prosta odpowiedz - Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 27.02.02, 03:25 Gość portalu: Helmut napisał(a): > Bardzo prosta odpowiedz - > Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!! To zydzi pisali ze nie jedza swini bo PULS nia jest a ludzi nie jedza.To i tak dostalem awans od nich w porownaniu z talmudzka teoria o zwierzetach i ludziach. No ale dalej nie wiem dlaczego swinia jest dla zydow niekonsumpcyjna-moze nie dla wszystkich ale sa jakies ku temu powody-Stary Testament to jakos tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 27.02.02, 20:47 Jak mozna zjesc swoja siostre swinke !!!!!!!!!!!!!! NIEWYPADA !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś