Gość: antyciemnogrodzian Re: Proces francuskich pedofilów, którzy gwałcili IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 04.05.04, 21:18 Kiedy wreszcie ludzie zrozumieja, ze pedofilia to tak samo normalna orientacja jak hetero- lub homoseksualizm? Badzmy tolerancyjni, w koncu kazdy musi realizowac sie na swoj sposob. A te dzieci same prowokuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwelik Re: Proces francuskich pedofilów, którzy gwałcili IP: *.local.pl / 195.117.123.* 04.05.04, 23:14 My kochający inaczej, żądamy dla nas, tolerancji - takiej jak w UE i USA a nie - kastracji i takich tam - gróźb ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Proces francuskich pedofilów, którzy gwałcili IP: *.pl / *.smsnet.pl 04.05.04, 23:58 sato ludzie ogrnaiczni wynika to najpwaoniej z daialnosci jakies grupy osob majacych na celu zniczasnize warosci morlanych lub chaos wetyzny syetemu Odpowiedz Link Zgłoś
blazejh13 Gwałty na dzieciach 05.05.04, 01:53 za to kara śmierci... A w czym gorsze jest gwałcenie dorosłych? Czy to mniej ich boli? A przecież to na porządku dziennym... co to za ksywki: uczciwy, rozsądny, porządny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Gwałty na dzieciach IP: *.chl.asp.gda.pl 05.05.04, 15:40 Roznica jest taka ze dorosly czlowiek moze wybrac z kim chce uprawiac sex.I to jego sprawa i wara innym od jego swiadomego wyboru.Natomiast pedofile gwalca dzieci ktore nie maja mozliwosci powiedzenia "nie".I CZY JUZ KAZDY POJEB ZALAPAL NA CZYM ROZNICA POLEGA!!!!!!!!!!Bo jak sie czyta te kretynskie wypowiedzi to czlowiekowi slabo sie robi ze zyje wsrod takich zacofanych swietojebliwych kretynow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les najciezsza zbrodnia IP: *.atl.client2.attbi.com 05.05.04, 02:54 jedynie kara smierci przez wbicie na pal jest adekwatna kara do takiej zbrodni . nalezaloby stawiac takie pole na centralnych placach dla przestrogi innym. adwokatow broniacych pedofilow kastrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: najciezsza zbrodnia IP: *.wma.east.verizon.net 05.05.04, 03:23 takie zadania udowadniaja ze samemu nie jest ci daleko od zboczenia - przeciez amerykanscy zolnierze tez pewnie uwazali ze irakijczycy sobie zasluzyli na karygodne, upokarzajace traktowanie. Gdyby mogli pewnie i wbili by ich na pal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Who A wszystko zaczyna sie od homoseksualizmu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.05.04, 03:52 konczy sie na pedofilji a nastepnie na bestjality czy zoofilji ZATRZYMAC ZBOCZENIA KAZDEGO RODZAJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: A wszystko zaczyna sie od homoseksualizmu IP: *.chl.asp.gda.pl 05.05.04, 15:45 Nastepny qrwa pojebany katolik! Moze nie zauwazasz subtelnej roznicy pomoiedzy pedofilem a gejem to ci ja wyluszcze bo jakis niedouczony jestes. Homoseksualista wybiera sobie na wlasne zyczenie partnera tej samej plci.I wara tobie i wszystkim takim jak ty od jego wyboru.A dzieci nie maja wyboru jak dobiera sie do nich pedofil. A pewno jak patrzysz jak dwie laski sobie robia dobrze to ci staje i nie myslisz wtedy ze to lesbijki, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaka Re: A wszystko zaczyna sie od homoseksualizmu IP: 208.247.54.* 05.05.04, 16:13 ...no dobrze, to dlaczego jest nielegalne ciupcianie swojej matki albo siostry?? Jezeli mozna sobie wybierac partnera z jego/jej zgoda?? A jezeli ktos powie jak umre to mozez moje cialo ciupciac ile sie da az robaki benda bokami wylazic? To co wtedy? Przeciez zrobione jest to za zgoda obydwu stron? No nazwij mnie teraz 'glupim katolikiem' balwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: A wszystko zaczyna sie od homoseksualizmu IP: *.pcz.czest.pl 05.05.04, 19:02 Gość portalu: A. napisał(a): > Nastepny qrwa pojebany katolik! Moze nie zauwazasz subtelnej roznicy pomoiedzy A ty kim jestes? Przewodem pokarmowym z przyprawionymi genitaliami? Jeszcze smie obrazac pedalskie scierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Cząstki elementarne IP: *.kortex.jyu.fi 05.05.04, 07:09 Czy ktoś czytał "Cząstki elementarne"? Tam jest dokładnie opisane, jak rodzą się zboczenia seksualne, zło, itp. Polecam. Ostrzegam, że dołuje.... btw. w zasadzie ciesze się, że mieszkam w Polsce, bo tu chyba nie ma tych zjawisk na taką skalę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ no to cię zdołuję IP: *.cable.mindspring.com 05.05.04, 08:08 > btw. w zasadzie ciesze się, że mieszkam w Polsce, bo tu chyba nie ma tych zjawi > sk na taką skalę... Czlowieku, a co ci pozwala tak myslec??? statystyki, ktorych nie ma??? Czy to co wychodzi na wierzch a jest wierzcholkiem gory lodowej nie daje ci nic do myslenia? Problem nie jest znany, nie znaczy ze go nie ma w takim stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: no to cię zdołuję IP: *.kortex.jyu.fi 05.05.04, 08:45 Nie mam akurat teraz czasu, by wyjaśniać, za co przepraszam, ale wydaje mi sie, że Twoje rozumowanie również nie jest do końca prawidłowe.... Wydaje mi się, że stopień zdemoralizwania Zachodu (pod względem seksualnym - oczywiście) jest wyższy niż w Polsce, a co za tym idzie jest tam wiecej zboczeńców i ich potencjalnych ofiar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc22 Re: no to cię zdołuję IP: *.telia.com 05.05.04, 09:45 Statystyki sa - w/g ostroznych ocen co trzecia dziewczynka jest gwalcona w domu rodzinnym, w/g mniej ostroznych 50 %. Pamietac natomiast nalezy o glosnych protestach rodzicow gwalconych dzieci po aresztowaniu dyrektora choru. Zadali natychmiastowego wypuszczenia (czyzby chcieli, zeby "zabawial" sie z ich dziecmi nadal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaka JEZELI BYCIE HOMOSEM JEST O.K TO DLACZEGO IP: 208.247.54.* 05.05.04, 16:05 ..BYCIE PEDOFILEM NIE JEST?? WKONCU JAK TOLERANCJA TO DLA KAZDEGO. DLACZEGO JEDNO ZBOCZENIE JEST POCHWALANE A DRUGIE KARANE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwik to proste IP: 151.152.101.* 06.05.04, 00:40 A to dlatego, ze bycie homoseksualista nikogo nie krzywdzi. Dlatego, ze homoseksualista taki sie rodzi. To ze Ty sie nie urodziles homo to tylko przypadek. Miales szanse ok. 7-12%. To nie jest zboczenie aczkolwiek katolicki ciemnogrod twierdzi inaczej. Nie ma mowy o zadnej "winie" Bog go takiego stworzyl. Nie bedziesz mi tu chyba twierdzil, ze Bog nie wiedzial co robi? Pedofilia to upodobanie, wybor ktory rani i krzywdzi bezbronne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaka Re: to proste IP: 208.247.54.* 06.05.04, 16:34 moj komentarz na jeden z powyzszych postow: ...no dobrze, to dlaczego jest nielegalne ciupcianie swojej matki albo siostry?? Jezeli mozna sobie wybierac partnera z jego/jej zgoda?? A jezeli ktos powie jak umre to mozez moje cialo ciupciac ile sie da az robaki benda bokami wylazic? To co wtedy? Przeciez zrobione jest to za zgoda obydwu stron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allach Akbar Zachod upada, tyle wam powiem. n/t IP: *.pcz.czest.pl 05.05.04, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONY OJ WY MULLOWIE IP: *.NIPR.MIL 13.05.04, 18:58 A ze mna jak bylem maly zabawial sie ksiadz, potem nauczyciele (dwaj) potem instruktor harcerstwa. Wszystko, co najlepsze w zyciu mam od nich. Wiec mi nie trujcie, ze dzieci nie moga sie zgodzic. Gdzies tak ok 12 roku juz moga i to trzeba ten wiek obnizyc. Jakby to nie bylo potrzebne (albo dla Boga albo socjobiologii, w co kto wierzy) to by tego nie bylo. Sa dzieci, ktore tego potzrebuja i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONY ANDERSEN, KORCZK, PLATON I INNI IP: 160.133.135.* 13.05.04, 22:14 Trzeba odroznic, jak w kazdym innym seksie, dobrowolnosc i milosc od gwaltu. Inaczej trzeba by przykladnie ukarac Korczaka (sam poszedl na s mierc ze swoimi dziecmi), Platona i innych greckich tytanow mysli, Andersena i wielu, wielu innych. Wyroznikiem jest gwalt a nie wiek. Odpowiedz Link Zgłoś