bywszy1 Re: Krolewna w ciazy.Ura!+ 18.08.11, 17:05 Propozycje imienia od czytelnikow gazet. Bastian Ella Mohammed Ajsza I tp. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk bywszy. 18.08.11, 17:16 Jak juz otwierasz nowy watek,to zrob to w sposob normalny. Tytul-"Krolewna w cizy.Ura!+",juz pies go sral ta "cizy",ostatecznie poprawiles to,ale co za krolowa i czemu by caly Swiat z tego mial by cieszyc sie? Trzeba wkleiic jakijs link,zeby bylo wiadomo o co chodzi ,a jak tekst w jakims egzotycznym jezyku,to przetlumaczyc,co najwazniejsze .I byc moze,wtedy temat stanie sie ciekawym . Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: bywszy. 18.08.11, 17:19 igor_uk napisał: > Jak juz otwierasz nowy watek,to zrob to w sposob normalny. (...) > Trzeba wkleiic jakijs link,zeby bylo wiadomo o co chodzi ,a jak tekst w jakims > egzotycznym jezyku,to przetlumaczyc,co najwazniejsze .I byc moze,wtedy temat stanie sie ciekawym . Igorku - co Ci jest? udzielasz dobrych rad Bywszemu, prawie bez zlosliwosci... mocno podejrzane :D Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk joanna. 18.08.11, 17:47 Ja do bywszego nie mam nic osobistego .Jak przerzucam sie z nim blotem,to tylko dla tego,ze on to lubi,a mnie to nie przeszkadza.Grunt to dobra zabawa,moze cie zdziwi,ale sa ludzi,ktore bardzo dobrze bawia sie, walczac w blocie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: bawia sie tak kacapy+ 18.08.11, 17:58 ale to juz twoja sprawa.Ja sie nie wtracam do spraw kacapskich ajgorowych. Ja sie z toba blotem nie przerzucam.Juz raz ci powiedzialem:"Я тебя презирaю " Kto ty taki jestes bym w ciebie blotem rzucal? Jewrej swinje nie towariszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: bawia sie tak kacapy+ 18.08.11, 18:07 A mnie to goowno obchodzi,co jakijs anonimowy forumowicz mysli o nicku igor_uk. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: no,wlasnie,ajgorze+ 18.08.11, 19:14 ciebie oprocz goowna nic nie powinno obchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a ja tez+ 18.08.11, 17:34 Mam propozycje: Ивaн Мyжcкие именa: Wania i Alenuszka Прoиcхoждение и знaчение имени Ивaн: этo имя еврейcкoгo прoиcхoждения и в перевoде нa рyccкий oзнaчaет « Бoжья блaгoдaть» или «дaр Бoжий». Tytul-"Krolewna w cizy.Ura!+",juz pies go sral ta "cizy",-to jest skrot myslowy. U nas psy nie sraja,tylko kakajut albo robia kupke.. "ale co za krolowa i czemu by caly Swiat z tego mial by cieszyc sie?"-nie krolowa,a krolewna. Nastepczyni tronu. A poniewaz jestem ze Szwecji,to jasne,ze chodzi o krolewne szwedzka. A czemu sie cieszyc?Tylko balwan tego nie rozumie.I temat dla nieg wydaje sie,ze nie jest ciekawy. An nie.I bez linki skomentowal. A jaka linke chcesz bym ci przypial?Z lozka malzenskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a ja tez+ 18.08.11, 17:59 Durak pasuje bardziej dla "slowosoczetanija": kacapskij durak. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wybacz,bywszy. 18.08.11, 18:09 Oczewiscie,jakos zbyt po ludzku do ciebie napisalem. Nie jestes dyrak ,a tylko POC. A poza tym,to i tak nie zmienia faktu,ze nie potrafisz zalozyc watka i chyba juz nigdy temu nie nauczysz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:nie wybaczam ajgorze+ 18.08.11, 19:17 zazwyczaj,jak ktos jesr SZMOK. A ty nim jestes. A co ja umiem a co nie?fekalia cie to obchodza. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Wybacz,ajgorku.+ 18.08.11, 19:22 igor_uk napisał: > Oczewiscie,jakos zbyt po ludzku do ciebie napisalem. > Nie jestes dyrak . <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< A jak nie umiesz poprawnie "DURAK" napisac,to jestes c......... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Wybacz,ajgorku.+ 18.08.11, 20:31 bywszy,jestes zakompleksionym starym czlowiekiem,ktory rzuca sie na wszystkich,kto nie zgadza sie z toba.Prowadzac z toba pyskowki,poswiecam sie dla calego forum,poniewaz dzieki temu siedzisz tylko tam,gdzie ja do ciebie cos pisze.Masz bardzo ograniczony umysl,dla tego nie potrafisz prowadzic kilka dyskusji w tym samym czasie.Ja to juz dawno zrozumialem i dla tego ,"dyskutujac" z toba,jak by trzymalem cie na lanciuszku,jak wscieklego psa. A teraz rozkazuje cie - do nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: pozwalam ci,ajgorku.+ 18.08.11, 21:38 wirtualnie ........ mnie w moje cztery litery. Zdziecinialy piecdziesiecioletni szczeniaku. Juz ci powiedzialem,ze to nie pyskowka. Я тебя пoпрocтy презирaю. Мoжешь не oтвечaть. A czy ja na kogos rzucam?Co cie to obchodzi?Tobie takiej laski nie robie. Won,kacapie! Nie trzeba mnie bylo za swojego uznawac. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: pozwalam ci,ajgorku.+ 18.08.11, 21:49 bywszy,co by ty nie pisales,jest nie wazno,wazne,zeby ty siedziales tam,gdzie tobie kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: pozwalam ci,ajgorku.+ 18.08.11, 22:02 Szczekac,kacapku,mozesz ile ci wlezie. Dopoki sily masz. A ty,jednak,w te cztery litery moje mozesz ....... Skorzystaj z tej cennej okazji,bo i ona moze zniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: pozwalam ci,ajgorku.+ 18.08.11, 22:11 Dobry piesek.Jak Pan tobie powiedzial,tak i robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:nu,ajgorku.+ 18.08.11, 22:38 juz nie jestes taki wyrafinowany intelektualnie forumowicz. Groziles tutaj jakiemus biedakowi,ze sciagniesz do partera. No,jak sie czujesz sciagniety do piwnicy? Ty,mieszok s dier´mom.Kucza gnoja. Zachcialo ci sie wlazic na ten watek z pouczeniami. Mierzawiec.Szczekacz.I zwykly smierdzacy kacap. Won! Terz mozesz szczekac ile wlezie. Ale cobys i nie wyszczekal,to i tak prymitywna szczekaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re:nu,ajgorku.+ 18.08.11, 22:47 Biedaku i to ma byc sensem twojego zywota? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:Ale sciagnalem+ 18.08.11, 23:05 ciebie,kacapie do piwnicy. Narazie sie tym zadowole. A ty sie nad soba zastanow. taki zwykly worek g....... jestes. Nie bedziesz teraz nas na tym forum pouczac. Bo kazdy,nawet jak tego nie pisze,wie,ze diermo jestes. Jakbys sie nawet nie wysilal. A ja tobie reputacje elegancika zepsulem. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:Ale sciagnalem.P.S+ 18.08.11, 23:06 A teraz z poczuciem dobrze spelnionego obowiazku pojde spac. Dobranoc,partnerze. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re:Ale sciagnalem.P.S+ 18.08.11, 23:12 Jedynie co madrego od dluzszego czasu napisales: "Dobranoc,partnerze." Spokojnoj noczi ! Utro weczera mudrenieje,moze jutro zrozumiesz,co za glupoty wypisujesz.Zamiast tego,zeby wkleic jakijs link,ty ze swojego watka zrobiles kolejny smietnik i jeszcze jestes z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:1jaja-przepraszam ja sie jakam. 19.08.11, 19:03 A moze dasz jej imie swojej starej? Natasza i lec po piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:idiotom,tez wolno sie jakac+ 19.08.11, 20:04 nie musisz przepraszac. Czy folksdojczow zaczeli juz wypuszczac? Dawno ciebie nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś