Gość: ZZ IP: *.top.net.pl 03.06.04, 18:08 gejowska? a może gojowska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amerykanin [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 18:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt W Jerozolimie sie da a w Warszawie IP: 212.191.132.* 03.06.04, 18:25 I bardzo dobrze, kazdy ma prawo do demonstrowania siebie to jest wlasnie demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re:cobolt- W Jerozolimie sie da a w Warszawie IP: 216.223.64.* 03.06.04, 21:35 cobolt,demokracja to jest to czego chce wiekszosc, a sytuacja w ktorej KAZDY ma prawo "demonstrowac siebie " nazywa sie anarchia, chaosem,balaganem, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brach Ale w Warszawie to dziwnie się nie da. IP: *.wro.cdp.pl / 62.111.222.* 03.06.04, 18:24 Nie moge zrozumieć co komu przeszkadza że ludzie zamiast demonstrować nienawiść do siebie chcą się pokazać z innej strony. Nie rozumiem też dlaczego mam odmawiać wolności okazywania uczuć innym ludziom. Skoro mogę całować sie na ulicy ze swoją dziewczyną to myślę że nie mogę zabronić tego samego ludzim tej samej pułci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triarius Re: Ale w Warszawie to dziwnie się nie da. IP: *.netten.pl 03.06.04, 18:32 Nie rozumiem, dlaczego miałbym nie mieć prawa demonstrować mego obrzydzenia dla pedalstwa? Prawda? Panowie - robimy demonstrację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas NIE GEJOWSKA A PEDALSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:27 Nazywamjmy sprawy po imieniu,pedal to pedal,żadem tam"gej"(co to za durna nazwa!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Porąbany Nazista IP: 212.191.132.* 03.06.04, 18:29 Lecz sie czlowieku (jezeli jestes w ogole godzien miana czlowieka)!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triarius Re: Porąbany Nazista IP: *.netten.pl 03.06.04, 18:31 Dlaczego się ukrywasz mordeczko? Dlaczego nazwałeś się Cobold (czy coś tam) a nie jak należy - PEDAŁ? Powinieneś się leczyć, ale czy to jest uleczalne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Tak jestes porąbanym nazista IP: 212.191.132.* 03.06.04, 18:36 I sam powinienes sie leczyc, kazdy ma prawo do wolnosci!!! Dla mnie jestes smieciem z reszta sam uzywasz ksywki "triarius" hehe co to jest, pewnie nalezysz do LPR i co niedziele zakladasz beret i lecisz do kosciola hehe. Porabany katol. Tak w ogole cwoku jestem hetero a ty masz raka mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Tak jestes porąbanym nazista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 03:43 Gość portalu: Cobolt napisał(a): > I sam powinienes sie leczyc, kazdy ma prawo do wolnosci!!! Dla mnie jestes > smieciem z reszta sam uzywasz ksywki "triarius" hehe co to jest, pewnie > nalezysz do LPR i co niedziele zakladasz beret i lecisz do kosciola hehe. > Porabany katol. Tak w ogole cwoku jestem hetero a ty masz raka mozgu "Nazistą" ? Coś ci się kretynie pokićkało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triarius Re: NIE GEJOWSKA A PEDALSKA IP: *.netten.pl 03.06.04, 18:30 ZGODA! Zawsze tak samo to odbierałem - używanie słowa "gej" to uleganie terrorowi pedałów! (Co to zresztą za kretyńki snobizm, żeby używać poprzekręcanych angielskich słów? Ani wymowa się nie zgadza, ani pisownia. To chyba MIichnika tęsknota do Prawdy i Izwiestii, bo to niewiątpliwie ruska tradycja. Tyle że oni mają inne bukwy.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coblt Porąbany Nazista IP: 212.191.132.* 03.06.04, 18:30 Lecz sie czlowieku (jezeli takich jak ty mozna w ogole nazywac ludzmi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: A czemu nie w Gazie IP: 192.109.150.* 03.06.04, 18:31 Wtedy palestynusy poucinalyby sobie lby przez hanbe jakiej byli swiadkami. Wszak "czysty" arab nie pije i golych tylków ogladac nie moze .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Bravo, bravissimo!!! IP: *.tkg.bc.tac.net 03.06.04, 19:02 Bynajmniej nie popieram gejow, ale przynajmniej sa oni przeciw tej ortodoksyjne religii, ktora jest zrodlem zla. Wszak to ekstremizm religijny byl i jest powodem kolonizowania ziemi na ktorej nie bylo ich 2 tys. lat!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bravo, bravissimo!!! IP: 192.114.44.* 03.06.04, 21:50 aaa, farszteje. a co z gejami chrzescijanskimi? tez sa przeciwni tej ortodoksyjnej religii chrzescijanskiej, ktora buja ludzi o niepokalanym poczeciu i jeszcze paru innych rzeczach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Re: Bravo, bravissimo!!! IP: *.tkg.bc.tac.net 03.06.04, 22:09 Niech sobie buja nieszkodliwie, ale przynajmniej, wspolczesnie, nie nawoluje do wojen i okupacji. Papiez byl przeciw wojnie w Iraku i jest za pokojem i izreaelsko/palestynska granca z '67 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski TERAZ JUZ SAMEGO BOGA PROWOKUJA IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 20:22 Rzym,Berlin,Warszawa wszysko malo.Teraz chca swiete miasto zbeszczescic. To sie wszystko zle skonczy.Trzeba zrobic z tym porzadek w imie przyszlych pokolen,w imie ludzkosci. Pan Bog tego nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: TERAZ JUZ SAMEGO BOGA PROWOKUJA IP: 192.114.44.* 04.06.04, 00:14 nu, jedno pozytywne z tego wyszlo, katoliku polski, przynajmniej wiesz ze to swiete miasto nie jest stolica generalissimo.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Bozia tych wazeliniarzy skarze.Oj skarze... IP: *.utc.com 03.06.04, 20:52 ..az milo bedzie popatrzec jak sie w piekle smarza.Hej,az milo... Bo przecie nawet moj pies wi,ze dupa do srania a nie do seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:08 na tej ich prowoacji w warszawie bedzie mordobicie jakiego polska nie widziała :-))) oj bedzie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-)) IP: 192.114.44.* 03.06.04, 21:52 wyscie wszyscy stuknieci, co? nie tylko juz wlazicie zydom w talmud, a teraz jeszcze wlazicie ludziom w lozka? a co was to obchodzi? pracuja, ucza sie, taqncza, czytaja kasiazki, chodza do teatru, jak wszyscy. i we wlasnej sypialni moga robic co im sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-)) 03.06.04, 22:05 gowno prawda to ty przesadzilas i gowno wiesz na ten temat-jezeli by to byla ich sprawa lozkowa to niepetaliby sie po sadach.Ja wiem cos wiecej na ten temat-gdyz tu w Kanadzie rzadza na calego!.Co maja do religji, szkolnictwa, sadow, sportu, -wlasnie PEDALY wyszli z lozek z ich zwierzecym zboczeniem dawno poza obreb sypialni, ze niewspomne o adopcji dzieci, ktore maja ogromne problemy psychiczne!.Moze w Izraelu jest to normalne-ale polacy pierdola taka normalnosci, zreszta nietylko polacy gdyz wiekszosc amerykanow i anglikow oblewa taka pedalska normalnosci i niechce azeby jakies pojebane wszy dyktowaly innym co maja mowic,myslec i robic!-do piecow w OSWIECIMIU z nimi czym szybciej tym lepiej dla ogromnej wiekszosci ludzi ktorzy jeszcze niedali sie wpierdolic w lewacka propagande! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-)) 03.06.04, 21:55 www.godhatesfags.com/images/2003/UN_Fags_9-8-2003.jpg www.godhatesfags.com/images/2002/God_Hates_Fags_12-25- 2002.jpg www.godhatesfags.com/images/fwd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-)) IP: 192.114.44.* 03.06.04, 22:12 maniek, tys maniak. ty sie uspokoj, bo dostaniesz zawalu. krzycz dopiero wtedy, jak ci kaza spac z facetem. dopoki mozesz spac z babsztylkami, to o co ci chodzi? ze adoptuja dzieci? nu, przynajmniej dzieci beda mialy lepsze zycie, zamiast w sierocincu. ty jakies zaadoptowales, zeby ulatwic im ich los? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-)) 03.06.04, 22:22 MOJE zdanie znasz-i nigdy-nigdy niezmienie!.A czy znasz fakty ile tych dzieci laduje w klinikach psychiatrycznych i psychologicznych.Czy znasz fakty ze najwiecej gwalcicieli dzieci wywodzi sie wlasnie z posrod pedalow- niewierz czy niechcesz wiedziec o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas strasznie wspolczuję dzieciom pedalow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:44 prawo do adopcji przez pedalow uderza niestety właśnie w nie. co z tego,że dorośli,ze wzgledu na nie,starają sie nie okazywać niecheci do ich "tatusiów" albo 'mamusi"..? niestey ich rówieśnicy ze wzgledu właśnie na to,że są DZIEĆMI,nie potrafią iść w ślady dorosłych,i tak jak kiedys wyklinano z grupy grubasów czy okularników,tak teraz wyklina sie dzieci pedalow. Te dzieci nie są niczemu winne i strasznie,ale to strasznie mi ich żal. a nieodpowiedzialnych dorosłych którzy doprowadzili tym zezwoleniem do takiej ogromnej krzywdy,pozamykałbym w pierdlu do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: strasznie wspolczuję dzieciom pedalow... 03.06.04, 22:51 moze w Polsce ale nie tu-tu takich zeczy niema, a dzieci potrzebuja pomocy psychiatrow czy psychologow z zupelnie innych powodow!.Wybrazasz sobie kiedy kobiete czy mezczyzne wysyla sie do slubu z psem!, podobne sa reakcjie dzieci!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: strasznie wspolczuję dzieciom pedalow... IP: 192.114.44.* 04.06.04, 00:22 a dzieci prostytutek ci nie zal? a dzieci mordercow? a dzieci oszustow i zlodzieji? a nie zal ci moze wiecej dziewczynek gwalconych przez wlasnych braci i ojcow? mamlas, wszystko zalezy, jak sie przedstawi dziecku sytuacje rodzinna. jesli "sza nic nikomu nie mow" to oczywiscie dziecko zrozumie, ze to cos nie tak. a jesli bedzie sie taka rodzine traktowac normalnie to i dziecko bedzie ok. a tak z reka na sercu, nie zal ci dzieci chorych na aids? to tez nie ich wina, ze rodzice narkomani i dali im to w podroz zyciowa. a oni sa izolowani przez spoleczenstwo w straszny sposob, nie maja kolegow, ludzie odwracaja sie od nich jak od chorych na lepre. tych ci nie zal? nu, mamlas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas Re: strasznie wspolczuję dzieciom pedalow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 00:33 niestety cierpień dzieci chorych na aids czy też dzieci morderców nie da sie uniknąć,bo nie powstrzymamy aids ani wszystkich morderstw świata. ZA TO MOZNA UNIKNĄĆ CIERPIEŃ DZIECI PEDALOW,POPROSTU ODMAWIAJĄC TYM ZWYRODNIALCOM PRAWA DO ADOPCJI. Zazwyczaj tak jest,że najprostrze rozwiązania są najlepsze. I tym razem reguła także sie potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: spoczko,ci zwyrodnialcy dostaną za swoje :-)) IP: 192.114.44.* 04.06.04, 00:18 nic nie slyszalam o takich wypadkach, a jesli sa to akurat jest ich tyle, ile jest dzieci bitych, gwalconych przez ojcow, w "normalnych" rodzinach. a czego ty sie tak nie zaperzasz, jak w rodzinach arabskich zabijaja kobiety za to, ze "zhanbily" rodzine z facetem a nie z babka? to juz milczysz? przemoc i gwalt jest wszedzie, u gejow nie ma ich wiecej, jak w innych zwiazkach. a zboczency i mordercy sa tez i w najbardziej bogatych i inteligentnych rodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 03.06.04, 22:19 Jesli juz u nich sa parady gejowskie, to jest to niechybna oznaka, ze niedlugo padna w walce z Arabami. To poczatek konca. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Parada gejowska w Jerozolimie 03.06.04, 22:24 Dlamnie niema podzialow narodowosciowych pomiedzy pedalami- wszystkich nalezy wrzucac do piecow oswiecimskich albo oni kiedys beda wysylac hetero-ludzi tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 03.06.04, 22:27 Maja prawo robic co chca ze soba, ale w domu. Dlaczego oni jeszcze chca sie z tym obnosic na ulicy? Przeciez wiedza, ze dla wiekszosci ich praktyki seksualne sa obrzydliwe, wiec dlaczego chca gwalcic to poczucie moralnosci i estetyki u wiekszosci obywateli? Czy to jest normalne? Przeciez nikt ich nie przesladuje. Gdyby w kraju istanialy jakies przesladowania, to rozumiem, dlaczego organizowaliby demonstracje. Oni koniecznie chca, zeby ich kochac. A tak jak oni maja prawo kochac osoby tej samej plci, ja mam prawo tego nie lubic. Skoro ja im nie przeszkadzam realizowac ich upodobania, dlaczego oni koniecznie chca gwalcic moje upodobania? Tolerancja dotyczy nie tylko gejow i lesbijek, ale wszystkich - takze przeciwnikow gejow i lesbijek. Inaczej nie jest to zadna tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: 192.114.44.* 04.06.04, 00:24 z tym sie zgadzam. rzeczywiscie nie musza demonstrowac... nu, ale ostatecznie nie musisz sie patrzec na te demonstracje nie? natomiast musze powiedziec, ze mi sie ich flaga podoba: bardzo kolorwa, bardzo wesola, lepsze niz duzo innych "normalnych: flag... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Parada gejowska w Jerozolimie 04.06.04, 02:56 Jak bedziesz tak dalej bronic pedalow Danna- TO zadaj sobie wkoncu pytanie?-kto bedzie walczyl wkoncu z arabami, u was , skoro pedalow i lisbij i u was namnozylo sie od cholery-czy wierzysz w to ze oni beda walczyc z arabami?- napewno nie-ich beda interesowac jak wygladaja oni, czy dupska maja duze i dobre do walenia ,lub usta do obciagania kutasiorow!.A co zrobia lesbije?- to samo ktora ladniejsza arabka to was rozpierdoli w pyl w autobusach, bo lesbija mysli innymi kategoriami jak hetero- sexualisci.Wowczas bedziecie mieli pokoj bez wojny-budowe nowych osiedli dla mieszanych malzenstw arabsko- zydowskich:pedalow i lesbijek!.Ty zas bedziesz dopilnowywac azeby nieponizano ich u was a i w Palestynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: *.jazo.org.il 04.06.04, 08:22 nie slyszalam, ze przyjmuja u nas do wojska zadaja pytanie kto z kim spi. gdzie napisane, ze homoseksualista lub lesbijka nie moga byc dobrym zolnierzem? preferencje seksualne decyduja o talentach, mozliwosciach, inteligencji? nie bronie ich, tylko uwazam, ze maja prawo zyc tak, jak chca, tak dlugo, jak nie szkodza innym. to samo odnosi sie od nas, "normalnych". to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Parada gejowska w Jerozolimie 04.06.04, 19:54 wlasnie ci mowilem wczoraj to-ale widac ze niekumasz w czym rzecz.Mnie gowno obchodzi kto z kim spi to ich sprawa, ale jest calkowicie inaczej z tym w dalszej fazie ich zadan kiedy oni chca praw do tego czy tamtego.Ja mam prawo niezgadzac sie i NIGDY niezgodze sie azeby oni wchodzili w moje zycie! Wiesz dlaczego?-bedac katolikiem a wiem ze zydem ortodoksyjnym rowniez -jestesmy pod presja zadan pedalow w sprawie religji, oile wiesz istnieje takie cos jak Pismo Swiete-napisane przez Zydow, ktore jest praktykowane przez obie religjie, wyobraz sobie ze decyzjia sadu w Kanadzie pedaly chca zmiany pisma swietego-poniewaz jest tam napisane ze:zwiazek malzenski jest TYLKO pomiedzy kobieta a mezczyzna! a inne zwiazki sa sprzeczne z naszymi religjiami.Pedaly uznaly wiec to jako forme rasizmu.W szkolach oraz kosciolach czy synagogach niewolno wiec bedzie czytac z pisma swietego tych wesetow mowiacych ze Homosexualizm jest zlem!.Ja jako katolik- mam wiecej przykladow:w ubieglym roku w szkole sredniej kolo Toronto , mlody pedal chcial przyprowadzic na zakonczenie roku szkolnego (w szkole katolickiej) swojego kochasia-ale dyrekcjia szkoly odmowila mu tego pomyslu-wyobrazasz sobie ze sprawa poszla do sadu gdzie sprawa zajal sie szef pedalow (sedzia) na Toronto-otoz sedzia ten polecil tej szkole ze musza zgodzic sie lub on ukara ta szkole zamknieciem.W szkolach religijnych pedaly zadaja azeby od momentu rozpoczecia szkoly przez najmlodsze dzieci -zmienic podreczniki i nauczac czterolatki ze byc pedalem jest ok, ale ja i miliony ludzi absolutnie niechcemy nauki o pedalach w szkolach religijnych.Wiec powtarzam jeszcze raz -NIE masz zielonego pojecia o czym piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Koszerna ( zanczy: gejowska ) parada w Izraelu. 04.06.04, 00:10 Nie ma to jak koszerne pedaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Koszerna ( zanczy: gejowska ) parada w Izrael IP: 192.114.44.* 04.06.04, 00:25 aaa, po czym poznajesz? maja penis na plecach czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...w paradzie "Katolik Polski" i Fredzio<Pedzioᡮ wezma udzial IP: *.dynamic.mts.net 04.06.04, 03:22 Nieoficjalne zrodla podaja, ze dzieki Fredziowi "Katolik" tez ma w sobie czasami COS zydowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: "Katolik Polski" i Fredzio<Pedzio& & #35 6254; we IP: *.securenet.net / *.securenet.net 04.06.04, 04:08 Co za prymitywny narod! W kazdym watku na tym forum mozna znalezc cos anty- semickiego. Takie prymitywne Polaczki! Zeby nie Zydzi, to byscie nadal siedzieli w lasach w szalasach i polowali na zubry! To Zydzi zbudowali wasze miasta, bo wy, dzikusy, nie mieliscie pojecia, co to jest architektura, gospodarka pieniezna, nie mowiac juz o pismie. W Polsce miedzywojennej analfabeci to byli Polacy a ludzie wyksztalceni w wiekszosci Zydzi. A spojrzcie na wasza literature - wiekszosc polskich pisarzy (Mickiewicz,Tuwim,Stern,Peiper,Slonimski,Szulc) to byli przeciez Zydzi! Prymitywni goje - kim jestescie bez Zydow? Nikim!!!!!!!!!!!!!! Kompletnym zerem! Banda prymitywow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do UE Re: " Polski" i Fredzio<& & IP: *.dynamic.mts.net 04.06.04, 06:37 Jestes tu chyba nowy, i jeszcze nie wiesz kto kim jest .tzw "Katolik Polski"niedawno napisal"Papierz"!!! i jak sie wszyscy domyslamy z niego taki "katolik"jak z Arafata mormon. Co do Fredzia<Pedziaᡮ to przedstawil nam sie jako czlonek Gey- club Tel Aviv. To sa zarty, na smutne czasy Panie UE, a nie zaden antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: " Polski" i Fredzio<& & IP: *.jazo.org.il 04.06.04, 08:26 tamte zarty, smieje sie od rana do wieczora... po prostu placze ze smiechu.....eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: " Polski" i Fredzio<& & IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.04, 17:13 Cos ci sie chlopie pomieszalo.Katolik Polski nie robi takich bledow. Albo prowokujesz,albo mylisz z jednym co sie pare razy jako "Polak i katolik" podpisywal.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marw Sodoma i Gomora IP: 212.46.253.* 04.06.04, 08:40 W ten sposób pedały zrównały to piękne miasto z Sodomą i Gomorą, dlaczego by im tam nie prowadzić swoich parad. To nie daleko od Jerozolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztiwi Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: 212.69.67.* 04.06.04, 08:57 Coz, niektorzy potrafia szanowac demokracje a niektorzy, jak ten prostak Kaczynski z prostakiem bratem - nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: *.client.comcast.net 04.06.04, 09:54 Tyle jest wysp niezamieszkalych mozna lesbijki umiescic na jednej a pedalstwo na drugiej,humanitarnie zapewnic wyzywienie przez rok czasu . Tym zboczencom pozwoli to zyc w rozkoszy a reszcie zapewni spokoj. Oczywiscie z zakazem opuszczania wysp rozkoszy co pozwoli na naturalne wyginiecie tej zarazy. Jako KAPO proponuje DANE, ma szczegulne upodobania faszystowskie i flaga jej sie podoba i jest duze prawdopodobienstwo ze tez nie powroci do cywilizacji. Czyz to nie jest wspaniale rozwiazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: *.jazo.org.il 04.06.04, 10:45 nu, zlotko, typowa selfdistruction dla takich ograniczonych jak ty. wiesz ilu madrych i utalentowanych masz wsrod tej grupy populacji? jeszcze sie moglbys lekko zadziwic.... sappho, czajkowski, rock hudson, truman capote, oscat wilde, i jeszcze paru sie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Parada gejowska w Jerozolimie 04.06.04, 20:04 zgoda ale niech -nieprobuja zmienic swiata na podobienstwo Gay-planet, ci o ktorych piszesz nie chcieli ,niezadali azeby inni MUSIELI zmienic sie na modle pedalow.Powtazam kto chce miec sex z swinia czy psem -jak lubi to jego sprawa , ale niech nienazuca ludziom innym ze inni powinni budowac budy czy obory dla ich sex lovers!!! i maja zmieniac caly swiat bo grupa wariatow oskarza reszte swiata o rasizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Parada gejowska w Jerozolimie IP: *.client.comcast.net 05.06.04, 02:49 Danuska na tym forum bylas szmata,faszystka, dziwka itd itd Faktycznie moje ograniczenie polega na tym ze juz nic nowego nie moge wymyslic na twoja osobe . Odpowiedz Link Zgłoś
regiel Re: Parada gejowska w Jerozolimie 05.06.04, 03:00 Fredzio, gdzie jestes? czyzbys pojechal do Jerozolimy? Dlaczego zabrales ze soba Hara? Regiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg "w srodku miasta"? IP: *.b.jawnet.pl 05.06.04, 11:09 O rany. Homosy mieli niepowatarzalna szanse byc obiektem ataku zarowno zydowskich, jak i arabskich bojowcow religijnych z obu czesci miasta. To jakis nowy sport ekstremalny? Odpowiedz Link Zgłoś