polski_francuz 08.02.12, 20:41 byly juz pazdziernikowa, gozdzikowa, a teraz mamy kondomowa:) Piatka z plusem za poczucie humoru rewolucjonistow. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Kondomowa rewolucja 08.02.12, 20:45 Kliknij w niebieskie literki hypertekstu na wstepnym wpisie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Kondomowa rewolucja 08.02.12, 20:51 A dlaczego wybrali właśnie kondom? I dlaczego Putin tych pomysłodawców jeszcze nie wysłał na białe niedźwiedzie? Mnie się to bardziej z Francją kojarzy. Bez konoma do Paryża, to jak do Tuły bez samowaru. Czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Kondomowa rewolucja 08.02.12, 20:57 Bo jest jednorazowego uzycia:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk pimpus. 08.02.12, 21:02 Ta franca bierze sie za temat,ktory nie rozumie. W swoim czasie Putin wysmial "rewolucjonistow",mowiac,ze te biale tasiemki,ktory oni przypinali sobie wszedzie,wydali sie mu,za condomy.Rzeczywiscie,tak to i wygladalo. te pajace,nie majac wiekszego polotu fantazji,wykorzystali to,strzelajac sobie w stope.Ogolnie na forumach z tych debilow smieja sie. Wieksza furore w rosyjskim internecie robi ten obrazek: mail.u-antona.vrn.ru/forum/attachment.php?attachmentid=1678181&d=1326959335 Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Opozycja sama sobie odbiera powagę 08.02.12, 21:15 Opozycja obnosząca się z kondomami jako symbolem swego sprzeciwu sama sobie odbiera powagę. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Opozycja sama sobie odbiera powagę 08.02.12, 21:22 I tak przez Rosjan jest postrzegana,jak nie owazna ,a do tego sprzedajna.Oczewiscie i tak opozycja bedzie twierdzic,ze wszystkiemu jest winien Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Opozycja sama sobie odbiera powagę 08.02.12, 21:52 Od kiedy młodych zdobywa się powagą? A o nich właśnie idzie, prócz sympatyczno-łobuzerskiego wizerunku na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Opozycja sama sobie odbiera powagę 08.02.12, 22:30 pimpus18 napisał: > Od kiedy młodych zdobywa się powagą? > A o nich właśnie idzie, prócz sympatyczno-łobuzerskiego wizerunku na świecie. 14-17 -latki nie mają prawa głosu, z tego co wiem. Może to jest sympatyczno-łobuzerskie, ale zabawa to jeszcze nie rewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: pimpus. 08.02.12, 21:50 Igor, znowu sam Putin. Tam w Rosji tyle wesołych, umnych ludzi, a w tej sprawie, gdzie oni są. Ludzie wyraźnie nie wiedzą, w którym kierunku to idzie i nie rozumieją w ogóle zachodzących procesów na świecie, a jak już coś rozumieją, to zupełnie nie mają własnej wizji, albo sami w nią nie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk pefcia. 08.02.12, 20:45 Nu zobacz,a na ciebie kondoma zabraklo.Szkoda,ze twoj tatus w swoim czaie nie skorzystal z tego wynalazka,to by Swiaty ciebie oszczedzil. Ale mnie nie o to chodzi.Czy ty mogl bys zajrzec pod ten dares i w jakijs sposob odniesc sie do tego,co tam napisano. forum.gazeta.pl/forum/w,396,133098184,133098184,polski_francuz_Twoj_ruch_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: pefcia. 08.02.12, 21:09 igor_uk napisał: > Ale mnie nie o to chodzi.Czy ty mogl bys zajrzec pod ten dares i w jakijs sposo > b odniesc sie do tego,co tam napisano. > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,396,133098184,133098184,polski_francuz_Twoj_ruch_.html Ty Igor wez sobie na wstrzymanie bo ja tam zajrze i napisze. A wtedy Eva bedzie tego bardzo zalowala. Narazie jej odpuszczam ale jak bedziesz dalej tak pisal to wysadze Twoja argumentacje w powietrze. A mam czym. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: pefcia. 08.02.12, 21:15 gor_uk napisał: > jorl,masz cos w sobie od faceta? Oczywiscie. Wiecej od Ciebie. I to duzo. I ostrzegam Ciebie powaznie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: pefcia. 08.02.12, 21:18 jorl, to ze masz brzuch wiekszy od mojego,my to juz przerobiali,alee przeciez on oznaka meskosci nie jest. Co dotyczy twoich grozb,to nie smiesz pajacu.Brud,rzucany przez takie bydlo,jak ty,tylko do ciebie i doczepi sie. Pozdrawiam. p.s. biedaku,nu wybacz Ewie to,ze odrzucila twoi zaloty. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Igor, uważaj 08.02.12, 21:13 Jorl Cię ostrzega, że puści bąka i wysadzi wszystko w powietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Igor, uważaj 08.02.12, 22:17 Der Freund ist das erste mal bei den Eltern seiner Freundin. Nach dem Essen verspührt er den unauswechlichen Drang zum Furzen. Leise aber hörbar lässt er dann einen fahren. Darauf sagt der Vater zum Hund unterm Tisch: „Hasso!“ „Puh“, denkt der Mann: „Der Alte denkt dass es der Hund war“, und lässt prompt noch einen fahren. „Hasso!“ ruft wieder der Vater. Darauf folgt noch einer, aber ein verdammt lauter. „Hasso!“, sagt der Vater, „Geh weg, bevor der Typ dir noch auf den Kopf scheisst!“ Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no bez jaj... :) 08.02.12, 21:29 kondomy kosztuja. nie kazdego stac na bezplatny Internet i platne kondomy. Odpowiedz Link Zgłoś