boskie_buenos 27.03.12, 23:51 w domysle kochac sie z... kto pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Kochac cudzoziemke/ca 27.03.12, 23:58 boskie_buenos napisał: > w domysle kochac sie z... > kto pierwszy? Cudzoziemiec/cudzoziemka mogą być prawidłowi ideologicznie lub nie. Kochać nieprawidłowych to zdrada, kochać prawidłowych to szczyt oczekiwanego, pożądanego internacjonalizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:13 Uhmm. Moze rozmiary /lozka/ nie sa wazne. A moze sa? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:14 No to ja zaczne ... hehehe Tesciu by pewnie zawalu serca dostal gdyby rozumial nasza mowe, hehehe! Latorosl mu zboczylam, hehehehe. Tak tesciu mysli. Latorsl jednak swoj rozum ma i zbaczac nic nie musialam,hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:18 Ta latorosl to...KTO? Jaki jest jej jezyk ojczysty? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:14 Nie, nie musisz! Wiem, że jesteś prawidłowym internacjonalistą! Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:15 Nie kochac, a kochac sie z... Chyba kochanie sie z ideologicznie Ci odpowiadajacym jest...pelniejsze? Niewygodna ideologia moze przeszkadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:20 Niewygoda ideologia może przeszkadzać ale i podniecać.... Jest znaczna różnica między "kochać się z.." a "kochać kogoś". Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:31 Oczywiscie, ze jest roznica. Ale tu o "acha...moze watek o kochankach cudzoziemkach/cucoziemcach zalozymy?" A wiec, nie o tych, ktorych kochamy, tylko o tych, z ktorymi sie kochamy/kochalismy. Niewygodna ideologia tak...moze podniecac. Chcesz rozwinac ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:41 No dobra Boski, moze nie cudzoziemcy ale jakze diametralnie rozne bieguny: Matlin and Carville Tylko linka oddajacego seno sprawy szybko znalezc nie moge:/ Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:48 Moze byc bez linka. Wlasnymi slowami mozna:) Ale nie bylo cudzoziemca? Ani razu? Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:56 > Jest znaczna różnica między "kochać się z.." a "kochać kogoś". powiedzialbym zdecydowana... nawet rasistowski element moze wystapic w przypadku"kochać kogoś"..........w przypadku"kochać się z.." tego problemu juz nie ma lub jest malo istotny Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 00:51 Nie chcesz podniecac Boskiego? W sumie to ja tez nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 01:05 Dziewczyny, dlaczego podejrzewacie mnie o wlochate mysli? Tu przeciez niekoniecznie chodzi o ...z pokajanie pierwotnych instynktow. Moze byc cos niesamowitego w "otoczce", ze tak sie wyraze...Jakis hotel zrobil na Was wrazenie, do tej pory z czyms nam sie kojarzy przescieradlo w kolorze ecri...albo cos takiego...odkrywanie wschodu slonca nad Wenecja nie musi byc podniecaniem zalozyciela watku. Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: a ty buenos co ty lubisz? 01.04.12, 00:09 Zdecydowanie hetero. Z wyjatkiem ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda Re: a ty buenos co ty lubisz? 01.04.12, 00:28 boskie_buenos napisał: > Zdecydowanie hetero. Z wyjatkiem ciebie ;) jestes hetero? szkoda ty i jeszcze jakas laska z medvedkowa by wygladalo klass Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: a ty buenos co ty lubisz? 01.04.12, 00:42 kamandir_vzvoda napisał: > jestes hetero? Zdecydowanie. Rozumiem, ze to dla ciebie dzikosc... Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 00:57 patryjotyzmie? ha ha ha boskie_buenos napisał: > w domysle kochac sie z... > > kto pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 00:59 Nie zadawaj zbednych pytan. Do rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda Re: mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 01:00 boskie_buenos napisał: > Nie zadawaj zbednych pytan. > Do rzeczy! no ja sie pytam bo jak o wartościach, patriotyzmie to spadam jak o perwersjach to zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 01:07 Zostan. I nie zapomnij pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda Re: mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 01:12 boskie_buenos napisał: > Zostan. > I nie zapomnij pisac :) jesteś świntuszką moja droga, bo nie piszesz jak facet :d Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 01:16 Do rzeczy komandir. Na razie puszczasz pare w gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda Re: mowimy o pozycjach, perwersjach czy 28.03.12, 01:34 boskie_buenos napisał: > Do rzeczy komandir. Na razie puszczasz pare w gwizdek. no wiesz kobiety potrzebują gry wstępnej co nie? albo stare pierdziele jak j-k, zeby im krew dopłynęła :D Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 01:25 OK panowie, Boski i Komandir, obaj pod-puszczcie tylko pare w swoje gacie ... Czemu tylko niewiasty; Majka, ja czy Ewka mamy sie rozpisywac o swoich "milosciach"? Wy panowie jestescie poza miloscia? Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 01:28 Hhhehehee! No nie...tu mnie masz! Ale faceci wstydliwi sa...pan Igor gdzies zniknal... Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda Igor psozedla spac 28.03.12, 01:37 a ja co mam psiac o gemotrii lozkowej? eh o tym sie nie gada ale robi, o zboczeniach? to co dla was zboczeiem mzoe dla mnie norma :D Ale was caluje obie dziewczyny i lecem lulu. jutyro znow czas napie...c sie z rzeczywistością. boskie_buenos napisał: > Hhhehehee! No nie...tu mnie masz! > Ale faceci wstydliwi sa...pan Igor gdzies zniknal... Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Igor psozedla spac 01.04.12, 00:12 kamandir_vzvoda napisał: > a ja co mam psiac o gemotrii lozkowej? - Trojkaty? No to >o tym sie nie gada ale robi< jaki bedzie ciag dalszy ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Kochac 28.03.12, 01:34 "Для влюблённoй женщины вcе мyжчины - этo тoлькo челoвеки, зa иcключением тoгo, в кoтoрoгo oнa влюбленa: oн для неё мyжчинa" Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: Kochac 28.03.12, 15:10 boskie_buenos napisał: > A dla nie влюблённoй? nie челoвеки Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Kochac cudzoziemke/ca 28.03.12, 12:17 Z Rosjankami b. latwo nawiazac kontakt, ale zyjac 10 lat na Kaukazie zapamietalem ze na cudzym terenie trzeba byc b. ostroznym. Dlatego kiady bedac na Murze Chinskim chcialem zrobic sobie foto z ladna Chinka, to szukalem samotnej (balem sie dostac po mordzie od zazdrosnego Chinczyka). Kiedy juz taka znalazlem i zaproponowalem jej wspolne zdjacie, to ona sie zgodzila i.. zawolala swojego faceta! On wyciagnal swoj aparat (foto :-))), wzial moj i zrobil nam kilka wspolnych zdjec. Kiedy ja staralem sie byc maksymalnie wstrzemiezliwy, to ona pozujac - objela mnie lekko i przytulila sie.. Od tej pory w Chinach wiele sobie pozwalam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamandir_vzvoda darecki opisz wiecej a fotki na priva 01.04.12, 00:27 i to nie gazetowego prosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 bajki dla... 28.03.12, 15:54 antre.me/illustratori/325-vasa-strashna-skazka.html Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Kochac cudzoziemke, 28.03.12, 16:13 na poczatku dziwnie wstapic na terra incognita... Odpowiedz Link Zgłoś