Dodaj do ulubionych

Putin najwazniejszy czlowiek na planecie.

01.04.12, 23:36
Tak zostanowialem sie,skad ta nienawisc do Putina u naszych bystrzakow,ze nie o czym nie potrafia mowic,jak tylo o Putinie?
Nu i znalazlem odpowiedz.

Putin is a man who has a real cock in his trousers.

Jak widac , oni poprostu zazdroszcza Putiny tego,co on ma w spodniach.

While it has long been suspected that other Pacific leaders, such as Chinese kingpin Hu Jintao also have small cocks, it has emerged that many observers imagine that Russian leader Vladimir Putin is hung like a Hungarian salami.
Obserwuj wątek
    • kamandir_vzvoda nu to jest powod dla wojtusia usia siusia 01.04.12, 23:37
      i moze malkontenta ;-)
      • igor_uk Re: nu to jest powod dla wojtusia usia siusia 01.04.12, 23:44
        Najbardzie cierpi na "Putina" forumowicz yurek11111. sadzac po temu,ze nie napisal zadnego postu,w ktorym by nie wspomnial cos o Putinie,to on zamiast czlonka,ma pochwe.
        • kamandir_vzvoda Re: nu to jest powod dla wojtusia usia siusia 02.04.12, 00:15
          igor_uk napisał:

> Najbardzie cierpi na "Putina" forumowicz yurek11111. sadzac po temu,ze nie nap
          > isal zadnego postu,w ktorym by nie wspomnial cos o Putinie,to on zamiast czlonk
          > a,ma pochwe.

no wiesz natura nie cierpi nierównowagi sa duze xuje sa i cipy wśród nas a ze na yureczka padlo ;)
    • j-k zwykly, sprawny aparatczik 01.04.12, 23:43
      cos jak nasz byly premier Miller, tylko o klase lepszy.

tym panem sie nie zajmuje i zajmowal nie bede
      To zadanie Twoje i Evci.
      PS. Juz Miedwiedz mial wiecej charyzmy, mimo, ze mial mniej realnej wladzy.
      • igor_uk Janusz. 01.04.12, 23:48
        Charyzmy Putin ma wiecej,niz reszta przywodcow na Swiecie razem wzietych.
        Zreszta nie o tym watek .
        • j-k smiech na sali. 01.04.12, 23:54
          nie odmawiam mu skutecznosci - to spora zaleta u polityka.
          ale charyzmy ma mniej, niz mial Miedwied´, ktory tez bywal smieszny.

to pisze tak tylko BTW...
          na dyskusje o Putinie ze mna nie licz.
          desinteressement
          chyba, ze wyniknie znowu jakas "Gruzja 2008"
          • igor_uk Januszek. 01.04.12, 23:57
            Rzeczywiscie,smiech na sali,po twoich wypocinach.
            Januszek,osmieszasz sie za kazdym razem,jak chcesz napisac cos "madrego".
            W sumie ciesze sie,ze jestes.bez ciebie nie bylo by tak smiesznie zyc.
            • j-k belkoczesz za kazdym razem. kosz. 01.04.12, 23:59
              probujac nieudolnie wciskac, ze ja sie osmieszam.

kosz za naruszenie regulaminu i ataki ad personam.
              • igor_uk Januszek. 02.04.12, 00:02
                Jestes uroczy.
                fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/aMQLT5IU0cBLZ9kQaX.jpg
    • yurek11111 igorczik,nie martw sie,nikt nie zamierza zabrac ci 01.04.12, 23:52
      putinowskiego LODA......:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

re:
      Jak widac , oni poprostu zazdroszcza Putiny tego,co on ma w spodniach.
      • igor_uk yureczek. 01.04.12, 23:54
        Wiedzialem,ze ty odezwiesz sie.jestes tak malokumaty,ze zawsze wpadasz w pulapki ,zostawione na ciebie.
    • swiblowo Re: Putin najwazniejszy czlowiek na planecie. 01.04.12, 23:57
      Zespol krotkiego koguta?
      Hhhehehee! Ma sens...kto mialby naj...bylby нaиглaвнейший. Wszystko to дешевкoй pachnie.
      • igor_uk Re: Putin najwazniejszy czlowiek na planecie. 02.04.12, 00:00
        Maja kompleks wzgledem Putina.Ja wystepuje w roli terapeuta,ktory stara sie postawic prawidlowa diagnoze.
        Zobacz,swiblowo,przeciez oni nie potrafia nie o czym mowic z takim zapalem,jak o Putinie.
        • eva15 Męski kompleks Putina 02.04.12, 00:10
          Jest sporo racji w tym, co piszesz. Już od pewnego czasu zauważyłam, że najbardziej zajadłymi krytykami Putina są mężczyźni . Zeby nie wiem jak liczył do kupy, nie ma nawet 1/10 kobiet -dziennikarek, które by z takim impetem wyładowywały się na Putinie. Nie twierdzę, że nie ma krytyki ze strony tych dziennikarek, zwłaszcza w Polsce, pracują wszak dla mediów mainstreamowych i muszą się wykazać, ale zajadłość prawdziwą, nieprzejednaną i do głębi zakompleksioną wściekłość wykazują mężczyźni.
          • igor_uk Re: Męski kompleks Putina 02.04.12, 00:11
            Bardzo trafne spostrzezenie.
            • eva15 Re: Męski kompleks Putina 02.04.12, 00:21
              Z podobną zajadłością brzydkie, wrącz pokraczne, mało inteligentne, zakompleksione i złośliwe kobiety traktują fajne, atrakcyjne i mądre dziewczyny.
              • kamandir_vzvoda np min Fotyge? 02.04.12, 00:26
                to juz wiem skąd tyle krytyki jej doniosłej roli w polskiej polityce zagranicznej !

eva15 napisała:

> Z podobną zajadłością brzydkie, wrącz pokraczne, mało inteligentne, zakompleks
                > ione i złośliwe kobiety traktują fajne, atrakcyjne i mądre dziewczyny.
                • eva15 Re: np min Fotyge? 02.04.12, 00:35
                  Myślisz, że Fotyga jest inteligentna i atrakcyjna? O gustach nie dyskutuję.
                  • kamandir_vzvoda Re: np min Fotyge? 02.04.12, 00:40
                    eva15 napisała:

> Myślisz, że Fotyga jest inteligentna i atrakcyjna? O gustach nie dyskutuję.

no wlasnie nie mogę sie zdecydować czy bardziej piękna czy inteligentna. Berlusconiemu szlo lepiej.
      • kamandir_vzvoda Re: Putin najwazniejszy czlowiek na planecie. 02.04.12, 00:16
        swiblowo napisała:

> Zespol krotkiego koguta?
        > Hhhehehee! Ma sens...kto mialby naj...bylby нaиглak
        > 4;нейший. Wszystko to деш
        > евкoй pachnie.

a wy co sie tak te deszwkom przjemujecie piszczcie czy lubicie duze kielbasy? :)
        • swiblowo Re: Putin najwazniejszy czlowiek na planecie. 02.04.12, 00:31
          Post jest komandir. Takze nic z tego.
          • kamandir_vzvoda Re: Putin najwazniejszy czlowiek na planecie. 02.04.12, 00:36
            swiblowo napisała:

> Post jest komandir. Takze nic z tego.

z kiebasy? a ja tam lubiem krakowskom ;)
        • eva15 Putin niszczy tzw. prawdziwych mężczyzn 02.04.12, 00:32
          kamandir_vzvoda napisał:

> a wy co sie tak te deszwkom przjemujecie piszczcie czy lubicie duze kielbasy? :

A ty o jednym zgodnie z własnym, mocno zdradzieckim nickiem.

My analizujemy męskie kompleksy. A przysłowiowa długość fiuta jest tu tylko symbolem wielu innych impotencji. Problem sięga głębiej i dotyczy wszystkich bodaj dziedzin życia i działalności mężczyzny. Chodzi wcale nie tylko o seks, na temat życia seksualnego Putina nie wiemy NIC, oprócze tego, co nam opowiedzą francowate czy inne wojusie czytające bulwarową prasę z wypiekami na twarzy. .

Potencja Putina, ta objawiająca się szerokiej publiczności dotyczy dziedzin życia, które dotykają mężczyn niemniej niż seks - rzecz w sukcesach zawodowych, sportowych, w przewodzeniu stadu (afa -zwierz), charyzmie, inteligencji , sławie, znaczeniu na światowym parkiecie i etc.

Za dużo tego naraz, tyle mało który facet wytrzyma.
          • kamandir_vzvoda jaki zdradziecki nick? my tu o wedlinach :) 02.04.12, 00:39

eva15 napisała:

> My analizujemy męskie kompleksy. A przysłowiowa długość fiuta jest tu tylko sym
            > bolem wielu innych impotencji.

nieprawda rozmiar nie ma znaczenia !!!!! buuuu

> Problem sięga głębiej i dotyczy wszystkich bodaj
            > dziedzin życia i działalności mężczyzny. Chodzi wcale nie tylko o seks, na te
            > mat życia seksualnego Putina nie wiemy NIC, oprócze tego, co nam opowiedzą fran
            > cowate czy inne wojusie czytające bulwarową prasę z wypiekami na twarzy. .

a co ja poradzę, ze to ich jedyny kontakt z ta sfera zycia... a januszek jako iwonka czy facett ugania sie na forach kobiecych o braku seksu w małżeństwie :d

> Potencja Putina, ta objawiająca się szerokiej publiczności dotyczy dziedzin życ
            > ia, które dotykają mężczyn niemniej niż seks - rzecz w sukcesach zawodowych, sp
            > ortowych, w przewodzeniu stadu (afa -zwierz), charyzmie, inteligencji , sławie,
            > znaczeniu na światowym parkiecie i etc.

niemniej w pracy mnie chwalą ;)
            • eva15 Re: jaki zdradziecki nick? my tu o wedlinach :) 02.04.12, 00:43
              Nie twierdzę, że ty jesteś najbardziej zajadłym krytykiem Putina:-))))
    • malkontent6 Może to jest RasPutin? 02.04.12, 04:48
      Wiesz chyba co się później stało.
      • malkontent6 Re: Może to jest RasPutin? 02.04.12, 04:49
        ZApomniałem dodać :)
        • misterpee Re: dowcipy malkontenta 02.04.12, 05:30
          strasznie zabawne, smich po pachy. Nima to jak zydowskie dowcipy.
          Wytłumacz mi, Rebe, bo nie rozumiem: przychodzisz po pomoc do biednego - pomaga ci jak tylko może. Przychodzisz do bogacza - udaje, że cię nie widzi. Czemu tak się dzieje?
          - Spójrz, Malkontent, przez okno. Co widzisz?
          - Sara z Ickiem idzie ze sklepu. Josel na bazar jedzie. Rapaport z Rywką rozmawia...
          - Dobrze, Malkontent. A teraz spójrz w lustro. Co widzisz?
          - Cóż mogę widzieć, Rebe. Siebie samego widzę.
          - Widzisz, Malkontent - okno jest ze szkła i lustro ze szkła. Wystarczy dodać odrobinę srebra i już widzisz tylko siebie...
          • bywszy1 Re: pi.najwiekszy dowcip zydowski.+ 02.04.12, 09:11
            zachodzi pewnosc,ze jakis mojsze panskiemu ojcu w stodole rogi przyprawil.
            To tlumaczy panska fascynacje tematyka zydowska.
    • asmall4 Re: Putin najwazniejszy czlowiek na planecie. 02.04.12, 07:12
      Putas to figurant. A że media zasrywały nim ekran TV to inna sprawa.
    • bywszy1 Re:ja osobiscie zadnej nienawisci do Pana+ 02.04.12, 10:38
      w temacie nie zauwazylem.
      Owszem sa rozne zdania na temat obecnego premiera i prezydenta elekta.
      Ale to chyba jest dopuszczalne w stosunku do czlowieka u wladzy.
      Np pan ajgor uwaza,ze rzad polski sklada sie z jeleni,na ktorych poluja Zydzi-mysliwi.
      Jezeli to mowi lojalny obywatel panstwa polskiego o swoim "wybranym" rzadzie,to czemu nie maja sie wypowiadac obywatele polscy o cudzym czlowieku wladzy?
      Pozatym co do wielkosci.
      Nie zauwazylem,by ten pan byl wielkiej postury.
      Raczej sredniej albo niskiej.(Stalin tez byl niziutki-ale o nim sie mowilo "Великий")
      Ale o ile wiem,to jest tylko jeden "Allach jest wielki".I nie tylko na tej planecie.
      A inni?-to jest niedorzecznosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka