Dodaj do ulubionych

IZRAEL - III RZESZA

IP: 192.168.10.* / *.BMJ.net.pl 16.03.02, 13:07
TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE PRZESTAŁY ISTNIEĆ TAK I IZRAEL ZOSTANIE ZNISZCZONY !
DLACZEGO TAK TWIERDZĘ? UWAŻAM BOWIEM, ŻE BYT PAŃSTW OPATYCH NA PRZEMOCY I
BIOLOGICZNYM NISZCZENIU INNYCH NARODÓW JEST KRÓTKI.TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE
WALCZYŁY
O PRZESTRZEŃ ŻYCIOWĄ KOSZTEM INNYCH NARODÓW TAK CZYNI IZRAEL OD CHWILI SWEGO
POWSTANIA. SYJONISTYCZNE BYDLĘTA W SWYM ZEZWIERZĘCENIU NIE OGLĄDAJĄ SIĘ NA
ŻADNE ZASADY MORALNE!!! ZAPOMINAJĄ JEDNAK, ŻE Z PUNKTU WIDZENIA GEOPOLITYKI MAJĄ
PRZE..NE!
Obserwuj wątek
    • Gość: hycel Re: IZRAEL - III RZESZA IP: 63.100.218.* 17.03.02, 15:54
      Swieta prawda!!!!
      Paradoks niesamowity- zydzi nasladuja hitlerowcow!!!!
      • Gość: Andrzej Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.waw.cdp.pl 17.03.02, 15:57
        Nawet zrobili mega obóz koncentracyjny - Zachodni Brzeg Jordanu i Strefa Gazy.
        Jak to mówią, kto z kim przestaje, takim się staje.
        • Gość: KAT Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 17:17
          Żadnych wniosków nie wyciągnęli z holokaustu!!!!! Chuj im w dupę mordercom !!!
          Czy mój Bóg może być tym samym co żydowski?I tu jest paranoja! Bogów jest chyba
          więcej ?!Mój jest mój a oni mają chyba za boga pana DIABLO!!!!!!!!!!!!!!!!
          Żydzi cały świat się was wstydzi!!!!!!! I zabierze się za was ,bądżcie
          pewni!!!!!
          • Gość: Ed Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.unicity.pl 17.03.02, 17:30
            Gość portalu: KAT napisał(a):

> Żadnych wniosków nie wyciągnęli z holokaustu!!!!! Chuj im w dupę mordercom !!!
            > Czy mój Bóg może być tym samym co żydowski?I tu jest paranoja! Bogów jest chyba
            >
            > więcej ?!Mój jest mój a oni mają chyba za boga pana DIABLO!!!!!!!!!!!!!!!!
            > Żydzi cały świat się was wstydzi!!!!!!! I zabierze się za was ,bądżcie
            > pewni!!!!!

Poczytaj sobie Pismo Święte a zrozumiesz, że to ten sam BÓG.
            • Gość: hycel Re: IZRAEL - III RZESZA IP: 63.100.218.* 17.03.02, 17:39
              KAT wie ze Bog jest tylko jeden,ale naprawde mozna miec watpliwosci patrzac co
              wyprawia Izrael!
              I do tego za "wybranych"sie uwazaja!
              Kara Boska na tych mordercow ludzkosci!!!!
              • Gość: KAT Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 17:55
                Wiem ,że jest jeden ale oni tego nie wiedzą i ten ich to chyba DIABLO????????
                Tak na prawdę to wielkie zło płynie z issraela i przepowiednie apokalipsy nie
                dotyczyły czasów II wojny a może terażnijszych czasów?
                tam jest "ŻYD" Zło tego świata ,zło wszystkiego złego!!!!! Czy ludzie nie
                widzą ,że gdyby nie żydzi to była by równowaga wiary na tym świecie?Przecież
                chrześcijaństwo i islam się szanuje!!!! Wszystko rozbija się o judaizm(religię
                zbrodniczą i fałszywą,morderczą i antyeuropejską!!!!)To sztan kieruje judaizmem
                bo przecież ta religia się skompromitowała w roku 0000! czy każdy
                człowiek ,który wierzy w Boga może nie potępić takich drani? NIE!!!!!!
                Pamiętajcie!!!Polska wam nie zapomni ,i tych mordów z lat ostatnich ale i tych
                postępowań teraz!!! żyd! Co? JESTEŚ ZŁO!!!!
            • Gość: Gala Re: IZRAEL - III RZESZA IP: 193.0.110.* 19.03.02, 18:43
              La illaha illa Allah!
          • tatrzan Re: IZRAEL - III RZESZA 18.03.02, 15:41

>" Żadnych wniosków nie wyciągnęli z holokaustu!!!!! Chuj im w dupę mordercom !!!
            > Czy mój Bóg może być tym samym co żydowski?I tu jest paranoja! Bogów jest chyba
            >
            > więcej ?!Mój jest mój a oni mają chyba za boga pana DIABLO!!!!!!!!!!!!!!!!
            > Żydzi cały świat się was wstydzi!!!!!!! I zabierze się za was ,bądżcie
            > pewni!!!

Ty smierdzacy bekarcie zydowskiej kurwy,kiedy zamkniesz twoj smierdzacy pysk?

• Gość: hycel Re: IZRAEL - III RZESZA IP: 63.100.218.* 17.03.02, 23:27
      Gość portalu: LUKAS napisał(a):

> TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE PRZESTAŁY ISTNIEĆ TAK I IZRAEL ZOSTANIE ZNISZCZONY
      > !
      > DLACZEGO TAK TWIERDZĘ? UWAŻAM BOWIEM, ŻE BYT PAŃSTW OPATYCH NA PRZEMOCY I
      > BIOLOGICZNYM NISZCZENIU INNYCH NARODÓW JEST KRÓTKI.TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE
      > WALCZYŁY
      > O PRZESTRZEŃ ŻYCIOWĄ KOSZTEM INNYCH NARODÓW TAK CZYNI IZRAEL OD CHWILI SWEGO
      > POWSTANIA. SYJONISTYCZNE BYDLĘTA W SWYM ZEZWIERZĘCENIU NIE OGLĄDAJĄ SIĘ NA
      > ŻADNE ZASADY MORALNE!!! ZAPOMINAJĄ JEDNAK, ŻE Z PUNKTU WIDZENIA GEOPOLITYKI MAJ
      > Ą
      > PRZE..NE!

Do wiadomosci dla "dado"
    • Gość: hycel Re: IZRAEL - III RZESZA IP: 63.100.218.* 17.03.02, 23:47

> TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE PRZESTAŁY ISTNIEĆ TAK I IZRAEL ZOSTANIE ZNISZCZONY
      > !
      > BIOLOGICZNYM NISZCZENIU INNYCH NARODÓW JEST KRÓTKI.TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE
      > WALCZYŁY
      > ŻADNE ZASADY MORALNE!!! ZAPOMINAJĄ JEDNAK, ŻE Z PUNKTU WIDZENIA GEOPOLITYKI MAJ
      > Ą
      > PRZE..NE!

DO WIADOMOSCI DLA "dado"
      • schone Re: IZRAEL - III RZESZA 18.03.02, 08:37
        Bog jest jeden, ale nawet i On z zydami nie wytrzymal! Dlatego rozrzucil ich
        po calym swiecie, to jest kara jaka zostala przewidziana za to ze Go zdradzili.
        • Gość: PULS Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 18.03.02, 09:02
          schone napisał(a):

> Bog jest jeden, ale nawet i On z zydami nie wytrzymal! Dlatego rozrzucil ich
          > po calym swiecie, to jest kara jaka zostala przewidziana za to ze Go zdradzili.

To jest chyba najtrafniejsze co mozna w dwoch zdaniach napisac o tych
          kryminalistach.
          To co sie dzieje w Palestynie to jest ich apokalipsa.Piekne mi panstwo ktore juz
          przeszlo 50 lat jest w wojnie z sasiadami i zeby istniec musi ciagle zabijac i
          byc zabijanym.Ja mysle ze oni juz to zrozumieli,sharon mowiac albo my albo oni
          juz wskazal ze jest mozliwosc ze oni.Hitler tez mial racje dopoki zyl i jego III
          Rzesza.Niema nigdy tak silnego zeby nie bylo jeszcze silniejszego.
          • tatrzan Re: IZRAEL - III RZESZA 18.03.02, 18:17
            Gość portalu: PULS napisał(a):

>" schone napisał(a):
            >
            > > Bog jest jeden, ale nawet i On z zydami nie wytrzymal! Dlatego rozrzucil i
            > ch
            > > po calym swiecie, to jest kara jaka zostala przewidziana za to ze Go zdrad
            > zili.
            >
            > To jest chyba najtrafniejsze co mozna w dwoch zdaniach napisac o tych
            > kryminalistach.
            > To co sie dzieje w Palestynie to jest ich apokalipsa.Piekne mi panstwo ktore ju
            > z
            > przeszlo 50 lat jest w wojnie z sasiadami i zeby istniec musi ciagle zabijac i
            > byc zabijanym.Ja mysle ze oni juz to zrozumieli,sharon mowiac albo my albo oni
            > juz wskazal ze jest mozliwosc ze oni.Hitler tez mial racje dopoki zyl i jego II
            > I
            > Rzesza.Niema nigdy tak silnego zeby nie bylo jeszcze silniejszego."

Ty lizodupo pejsatych Zydow z Brooklyna,Biegni szybko do psychiatrycznego zakla-
            du.O koszta nie martw sie,ci pejsaci pokryja chetnie,bo skad znajda drugiego
            oszczerce Polakow na twym poziomie?

• Gość: PULS Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 18.03.02, 18:32
              tatrzan napisał(a):

> Gość portalu: PULS napisał(a):
              >
              > >" schone napisał(a):
              > >
              > > > Bog jest jeden, ale nawet i On z zydami nie wytrzymal! Dlatego rozrzu
              > cil i
              > > ch
              > > > po calym swiecie, to jest kara jaka zostala przewidziana za to ze Go
              > zdrad
              > > zili.
              > >
              > > To jest chyba najtrafniejsze co mozna w dwoch zdaniach napisac o tych
              > > kryminalistach.
              > > To co sie dzieje w Palestynie to jest ich apokalipsa.Piekne mi panstwo kto
              > re ju
              > > z
              > > przeszlo 50 lat jest w wojnie z sasiadami i zeby istniec musi ciagle zabij
              > ac i
              > > byc zabijanym.Ja mysle ze oni juz to zrozumieli,sharon mowiac albo my albo
              > oni
              > > juz wskazal ze jest mozliwosc ze oni.Hitler tez mial racje dopoki zyl i je
              > go II
              > > I
              > > Rzesza.Niema nigdy tak silnego zeby nie bylo jeszcze silniejszego."
              >
              > Ty lizodupo pejsatych Zydow z Brooklyna,Biegni szybko do psychiatrycznego zakl
              > a-
              > du.O koszta nie martw sie,ci pejsaci pokryja chetnie,bo skad znajda drugiego
              > oszczerce Polakow na twym poziomie?
              >
              A co ty powiesz na to:
              "Nie wkladaj wszystkich jaj do jednego koszyka".

Ten pewnik i slynne porzekadlo Rothschildow byl podstawa
              i gwarantem istnienia Syjonizmu.Konta bankowe Zydow
              w bankach calego swiata znacza tylko i wylacznie to
              ze gdziekolwiek dojdzie do konfrontacji panstw narodowych
              z Zydami zawsze ci ostatni beda mogli swoimi odrzutowscami
              przeniesc sie na inny kontynent,przeczekujac tam zawieruche.
              Ale najpewniejszym parasolem dla Zydow mial byc zawsze Izrael.
              Teoria Rothschildow jak widac zostala zignorowana,Zydzi zbieraja
              teraz tego owoce i widac juz wyraznie ze Syjonizm wkracza
              w okres ostatniego podrygiwania.Izrael-karykatura panstwa,
              stale zarzewie wojen lokalnych,sztuczne oddychanie i sztuczne
              dokarmianie przez podatnikow amerykanskich nie bedzie wiecznie trwac.
              WTC-syjonistyczna chucpa i ostatnia deska ratunku aby ostatecznie
              rozwiazac kwestie wojny palestynsko-izraelskiej zacznie sie naprawde
              decydowac teraz na wiosne na terenie Afganistanu.
              I znowu bedzie deficyt na zolte wstazki w Ameryce i amerykanie moze w koncu
              zrozumieja co to znaczy jak Zyd krzyczy "antysemityzm"
              • tatrzan Re: IZRAEL - III RZESZA--do debila Pulsa 18.03.02, 21:06

Nie wiem co chcesz powiedziec tym "Nie wkladaj wszystkich jaj do jednego
                koszyka " i jaki to ma zwiazek z tym,co ci napisalem.Jeszcze raz powtarzam:
                znajdz sobie dobry psychiatryczny szpital i nie dbaj o koszta,o to zadbaja
                pejsaci z Brooklyna,bo ostatecznie jestes im potrzebny,bo skad znajda oszczerce
                Polski i nas,Polakow,lepszego od ciebie?
              • tatrzan Re: IZRAEL - III RZESZA--do debila Pulsa 18.03.02, 21:07

Nie wiem co chcesz powiedziec tym "Nie wkladaj wszystkich jaj do jednego
                koszyka " i jaki to ma zwiazek z tym,co ci napisalem.Jeszcze raz powtarzam:
                znajdz sobie dobry psychiatryczny szpital i nie dbaj o koszta,o to zadbaja
                pejsaci z Brooklyna,bo ostatecznie jestes im potrzebny,bo skad znajda oszczerce
                Polski i nas,Polakow,lepszego od ciebie?
                • Gość: PULS Re: IZRAEL - III RZESZA--do debila Pulsa IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 18.03.02, 21:20
                  tatrzan napisał(a):

>
                  >
                  > Nie wiem co chcesz powiedziec tym "Nie wkladaj wszystkich jaj do jednego
                  > koszyka " i jaki to ma zwiazek z tym,co ci napisalem.Jeszcze raz powtarzam:
                  > znajdz sobie dobry psychiatryczny szpital i nie dbaj o koszta,o to zadbaja
                  > pejsaci z Brooklyna,bo ostatecznie jestes im potrzebny,bo skad znajda oszczerce
                  > Polski i nas,Polakow,lepszego od ciebie?

Mialem sobie poprostu taka mala chucpe z ostatnimi wydarzeniami na swiecie.
                  Mozesz cos prwdziwego napisac o Zydach z Brooklyn?
                  Czy cos ci zlego zrobili?
                  Wypisz sie moze z ich kongregacji.
                  • tatrzan Re: IZRAEL - III RZESZA--do debila Pulsa 19.03.02, 07:09
                    Gość portalu: PULS napisał(a):

> tatrzan napisał(a):
                    >
                    > >
                    > >
                    > > Nie wiem co chcesz powiedziec tym "Nie wkladaj wszystkich jaj do jedn
                    > ego
                    > > koszyka " i jaki to ma zwiazek z tym,co ci napisalem.Jeszcze raz powtarzam
                    > :
                    > > znajdz sobie dobry psychiatryczny szpital i nie dbaj o koszta,o to zadbaja
                    >
                    > > pejsaci z Brooklyna,bo ostatecznie jestes im potrzebny,bo skad znajda oszc
                    > zerce
                    > > Polski i nas,Polakow,lepszego od ciebie?
                    >
                    >" Mialem sobie poprostu taka mala chucpe z ostatnimi wydarzeniami na swiecie.
                    > Mozesz cos prwdziwego napisac o Zydach z Brooklyn?
                    > Czy cos ci zlego zrobili?
                    > Wypisz sie moze z ich kongregacji."

Alez ty matolek.Jak moge sie wypisac jezeli sie jeszcze nie wpisalem?To raz. Po
                    drugie,zeby sie wpisac trzeba byc Zydem,i to pejsatym Zydem,a ja nie mam zamiaru
                    przechodzic na zydowstwo,raz ze jest to ciezka procedura,po drugie jestem ateista,
                    a zatem religia jest mi obca.
                    A wiec Puls,przestan gledzic glupie kawaly i przyjm moja zyczliwa porade:znajdz
                    sobie stojacy na wysokim poziomie zaklad psychiatryczny.O koszty sie nie martw,o
                    to zadbaja twoji pejsaci pracodawcy-im jest potrzebny antypolski lizodupa na
                    twoim poziomie.

• Gość: Fredzio Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.pppool.de 18.03.02, 22:46
          Ladna Schone twoje Antyzydowskie Akcesy nie akceptuie,Nie zapomij ze ten Zyd z
          Nazaretu jest twoj Bog i jego Mamusia Krolowa Polska.
          Moge ci dokladmie powiedzic dlaczego nie dostaliscie 10 Przykazan,bo bylo
          napisne nie kradnij przesz Antysemitow Jezus znalas Asyl w Izraelu i mieszka na
          w Twerii inie mowi po Polsku.
          Wy Katolicy jestecie ciemna wiara paganska i macie INKWEZICJE co psyslada Zydow
          az do Dzisaj, uwas w Kosciel sprzedawaja "Protokoly starych Zionistwo"
          te klamstwo jest przed Polakow w Zarskiej Uchrony zlozone.

Wasz Jezus uczyl was innego lubic tak samo jak sibeie,je jestem tak zasdrosny o
          tej Chrzeczyjanskiej Milosci ze wole Dumny Izraelski Zyd zostac.
          zapitaj sie twojego Ksiadza co to znaczy "O to De Fe"
          pozdrawiam ciebie cieplo
          • corka_getlika Mord w katedrze 18.03.02, 23:05

Wiszące w sandomierskiej katedrze płótno Karola de Prevo z 1710 roku
            przedstawiające trzy rzekome mordy rytualne dokonane przez Żydów nie jest
            jedynym takim obrazem w tym mieście - kilkanaście innych wisi w kościele św.
            Pawła. Dzieło z katedry przedstawia porąbane dziecięce ciało, dane do zjedzenia
            i zwymiotowane przez psa, dziecko w beczce, nabitej od wewnątrz gwoźdźmi, oraz
            Żyda z nożem pochylonego nad leżącym na wznak na stole dzieckiem z
            rozpostartymi rączkami.
            Dwa lata temu krakowski jezuita Stanisław Musiał opisał w Gazecie Wyborczej
            prześladowania, jakim byli poddawani Żydzi oskarżani o rytualne mordy.
            Zaproponował też przeniesienie obrazu z katedry do stworzonego specjalnie
            muzeum antysemityzmu. Ostateczną decyzję podejmie
            biskup sandomierski Wacław Świerzawski
          • Gość: KaeL Re: IZRAEL - III RZESZA IP: 62.89.85.* 19.03.02, 14:00
            Gość portalu: Fredzio napisał(a):
            > Ladna Schone twoje Antyzydowskie Akcesy nie akceptuie,
            Ja też nie
            > Nie zapomij ze ten Zyd z Nazaretu jest twoj Bog
            Prawda.
            > Wy Katolicy jestecie ciemna wiara paganska i macie INKWEZICJE co psyslada Zydow
            Mieliśmy inkwizycję, jej ślada nadal można znaleźć - chociażby w antysemityźmie.
            I wiara nasza jest słaba.
            > Wasz Jezus uczyl was innego lubic tak samo jak sibeie
            Święta Prawda. Niektórzy słuchali, inni nie, jeszcze inni udawali że słuchają.
            > je jestem tak zasdrosny o tej Chrzeczyjanskiej Milosci ze wole Dumny Izraelski
            Zyd zostac.
            Chyba lepej być pokornym niż dumnym - tak nas chyba Uczył.

A przykazania dotyczą nas wszystkich. Nie zabijaj oznacza 'nigdy i nikogo'.
            Na prawdę uważasz, że Izrael postępuje słusznie?

> pozdrawiam ciebie cieplo
            I ja ciebie.

• free-minds.org Wyhamuj 19.03.02, 14:36
      Zaślepiła Cię nienawiść
      • Gość: KAT Re: Wyhamuj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 21:47
        fredzio!!!!!!! Fredzio!!!!!!!fredzio!!!!!!!!!!
        Masz szczęście ,że nie jesteś w mojej polskiej dłoni bo bym ci pokazał co to
        jest POLSKI ANTYSEMITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAALLLLEEEEEEEE
        PPPPOOOOCCCCZZZZEEEEEKKKKAAAAAJJJJJJJJ !!!!!!!!!TTTTTTYYYYYYY
        KKKKKUUUUURRRRRWWWWWOOOOO
        ŻŻŻŻŻŻYYYYYYYDDDDDDOOOOOOWWWWWWSSSSSSKKKKKAAAAAAA!!!!!!!!!!!
        fuj! CZy ja powiedziałem "żyd"?
        • slawek.r Re: Wyhamuj 19.03.02, 22:10

> "fredzio!!!!!!! Fredzio!!!!!!!fredzio!!!!!!!!!!
          > Masz szczęście ,że nie jesteś w mojej polskiej dłoni bo bym ci pokazał co to
          > jest POLSKI ANTYSEMITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAALLLLEEEEEEEE
          > PPPPOOOOCCCCZZZZEEEEEKKKKAAAAAJJJJJJJJ !!!!!!!!!TTTTTTYYYYYYY
          > KKKKKUUUUURRRRRWWWWWOOOOO
          > ŻŻŻŻŻŻYYYYYYYDDDDDDOOOOOOWWWWWWSSSSSSKKKKKAAAAAAA!!!!!!!!!!!
          > fuj! CZy ja powiedziałem "żyd"?"

Psyhiatro,zamknji jak najszybciej tego psychicznego bekarta Zydowskiej kurewki,
          KATa,w zakladzie.On jest na skraju ekstazy i moze sobie podciac zyly.

• fredzio54 Re: Wyhamuj 19.03.02, 23:12

> fredzio!!!!!!! Fredzio!!!!!!!fredzio!!!!!!!!!!
          > Masz szczęście ,że nie jesteś w mojej polskiej dłoni bo bym ci pokazał co to
          > jest POLSKI ANTYSEMITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAALLLLEEEEEEEE
          > PPPPOOOOCCCCZZZZEEEEEKKKKAAAAAJJJJJJJJ !!!!!!!!!TTTTTTYYYYYYY
          > KKKKKUUUUURRRRRWWWWWOOOOO
          > ŻŻŻŻŻŻYYYYYYYDDDDDDOOOOOOWWWWWWSSSSSSKKKKKAAAAAAA!!!!!!!!!!!
          > fuj! CZy ja powiedziałem "żyd"?
          Katu ty wcale nie jestes polakiem ,jestes Pies zobacz jak szczekasz ! Fuj

• Gość: 88 Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.symboliczna.net 20.03.02, 01:05

> !
      > WALCZYŁY
      > Ą
      > PRZE..NE!

MASZ RACJĘ żydzi TO ZORGANIZOWANA MAFIA KTÓREJ MACKI ROZCIĄGAJĄ SIĘ NA CAŁY ŚWIAT
      NP. żyd michnik

• Gość: jojo Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 04:41
        Gość portalu: 88 napisał(a):

> Gość portalu: LUKAS napisał(a):
        >
        > > TAK JAK NIEMCY HITLEROWSKIE PRZESTAŁY ISTNIEĆ TAK I IZRAEL ZOSTANIE ZNISZC
        > ZONY
        > > !
        > > DLACZEGO TAK TWIERDZĘ? UWAŻAM BOWIEM, ŻE BYT PAŃSTW OPATYCH NA PRZEMOCY I
        > > BIOLOGICZNYM NISZCZENIU INNYCH NARODÓW JEST KRÓTKI.TAK JAK NIEMCY HITLEROW
        > SKIE
        > > WALCZYŁY
        > > O PRZESTRZEŃ ŻYCIOWĄ KOSZTEM INNYCH NARODÓW TAK CZYNI IZRAEL OD CHWILI SWE
        > GO
        > > POWSTANIA. SYJONISTYCZNE BYDLĘTA W SWYM ZEZWIERZĘCENIU NIE OGLĄDAJĄ SIĘ NA
        >
        > > ŻADNE ZASADY MORALNE!!! ZAPOMINAJĄ JEDNAK, ŻE Z PUNKTU WIDZENIA GEOPOLITYK
        > I MAJ
        > > Ą
        > > PRZE..NE!
        >
        > MASZ RACJĘ żydzi TO ZORGANIZOWANA MAFIA KTÓREJ MACKI ROZCIĄGAJĄ SIĘ NA CAŁY ŚWI
        > AT
        > NP. żyd michnik
        >

A ty smierdzacy groszem polacke jasio kowalski .
      • Gość: jojo Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 04:43

>
        > ZONY
        > > !
        > SKIE
        > > WALCZYŁY
        > GO
        >
        > I MAJ
        > > Ą
        > > PRZE..NE!
        >
        > MASZ RACJĘ żydzi TO ZORGANIZOWANA MAFIA KTÓREJ MACKI ROZCIĄGAJĄ SIĘ NA CAŁY ŚWI
        > AT
        > NP. żyd michnik
        >

A TY Z GLODU ZDYCHAJACY jasio kowalski.
      • Gość: jojo Re: IZRAEL - III RZESZA IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 04:45

>
        > ZONY
        > > !
        > SKIE
        > > WALCZYŁY
        > GO
        >
        > I MAJ
        > > Ą
        > > PRZE..NE!
        >
        > AT
        > NP. żyd michnik
        >

A TY KURWA pOLSKA O NAZWISKU jasio kowalski W SKARPETACH PODARTYCH
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka