Dodaj do ulubionych

Farsy bostonskiej c.d.

14.05.13, 23:18
Tym razem nie o samym zamachu.
Jak podaja media ,na braci Carnajewych zaczeli wieszac zabojstwa Zydow z przed lat.Tak sadze,nie dlugo w Stanach nie pozostanie sie zadnego nie rozwiazanego zabojstwa Zydow.

Dla znajacych rosyjski (zrodlo bardzo wiarygodne) :

Брaтьев Цaрнaевых пoдoзревaют в yбийcтве трех евреев в 2011 гoдy

Dla znajacych angielski:

Forensic Evidence Shows Tsarnaev Brothers Were Involved in Murder of 3 Jews on September 11

--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • 1blueelvic Nie rob farsy igor ... 14.05.13, 23:26
      that point to the possible involvement of both Tamerlan Tsarnaev and his younger brother Dzhokhar in a gruesome, unsolved triple homicide in 2011,

W Rosji robia dokladnie to samo ...

Tamerlan and Mess were once roommates and did boxing and martial arts training together.

Ich sciezki sie przeciely i dlatego nalezy sprawdzic wszystko bardzo dokladnie. Tobie sie to nie podoba?
      • j-k czego oczekujesz od FSB ? 14.05.13, 23:33
        ze beda wspolpracowac z CIA ?
        licz raczej na GRU
        ci maja nieco wiecej rozumu,
        gdyz wiedza - na czym siedza,
        • 1blueelvic Sadzilem, ze podniesiono poziom ... 14.05.13, 23:38
          znajomosci zasad logiki.
          • igor_uk Zle sadziles. 14.05.13, 23:40
            Nic u was nie podniesli.Nadal sensacja przede wszystkim.
            • 1blueelvic Koszula najmilsza cialu. 14.05.13, 23:46
              jw.
        • romrus Re: Skad taka wiedza, Doktorze? 14.05.13, 23:41
          j-k napisał:
          > ze beda wspolpracowac z CIA ?
          > licz raczej na GRU
          > ci maja nieco wiecej rozumu,
          > gdyz wiedza - na czym siedza,

To bardzo podejrzane:-)
          • j-k To tak... 14.05.13, 23:44
            i dlatego smieje sie z FSB
            - gdyz to dzis kupa dziadostwa.

a rozumiem FSB.
            - ci wiedza - na czym siedza.
            (mowiac jasniej) - NA NICZYM.
            • igor_uk jasiek,idz juz spac. 14.05.13, 23:45
              Bo tylko w kolko FSB .

p.s. Nie zapomnij na noc zrobic siusiu,bo w twoim stanie nie trudno zmoczyc posciel.
              • j-k Ale GRU sie boisz ? 14.05.13, 23:48
                nie bende pisal czemu - gdyz Viem.
                • igor_uk Spac,jasiek. 14.05.13, 23:52
                  Zrob siusiu na noc.

p.s. Kiedys,padalec,napisales,ze nie bedziesz udzielac sie w moich watkach.Wiedzialem,ze taka padal,jak ty,i tak swojego slowa nie dotrzyma.Zeby wiedzial,mnie twoi posty nie przeszkadzaja,przeciez dzieki im watek jest na orze listy.Kazdy przeczyta post,otwierajacy watek,a twoich glupot i tak nikt nie czyta.
                  • j-k Boisz sie GRU - goria 14.05.13, 23:54
                    ja viem.
                    ale ja to rozumiem.
                    • igor_uk Spac,impotencie. 14.05.13, 23:56
                      Nie zapomnij srobic siusiu.
                      • j-k snic, dziecie. 15.05.13, 00:01
                        o niczym.
                        to ci najlepiej wychodzi
                        zwlaszcza o bywszym rassijskim ipmierializmie.

Tfu(j), jask zawsze, Dr J.K.
                        • igor_uk Nu i znow zdenerwowales sie,jasiek. 15.05.13, 00:06
                          A uprzedzalem ciebie,zeby nie zaczynal ze mna.
                          Jasiu,jestes dosc wiekowym gosciem z mocno wyrazonym starczeskim marazmem.Odpusc sobie,moze dzieki temu pare lat dluzej pozyjesz.
                          • j-k dziecie... dziabnij sobie jednego :) 15.05.13, 00:12
                            a obrocilem wiecej rosyjskich dziewczonok - niz ty.

masz do mnie o to zal ?
                            • igor_uk jasiek,w twoim stanie o tym pisac, 15.05.13, 00:20
                              to tak,jak by gosc z Bostonu,ktory stracil obydwie nogi,zaczal opowiadac,jak to on dobrze biegal wczesniej.
                              Przeciez takie opowiadania,oprocz litosci,nic wiecej u ludzi nie wyzywaja.
                              Jasiek, czyz by na litosc postanowiles mnie brac? Nie musisz,litosc do ciebie czuje juz od dawno,praktycznie od pierwszego twojego postu,ktory przeczytalem.
        • igor_uk He,he,jak jasiek wlazi na watek, 14.05.13, 23:41
          to znaczy zalozyciel dotknal czegos waznego. I jasiek zrobi wszystko,zeby temat zasrac.
      • igor_uk Dla czego nie podoba sie? 14.05.13, 23:37
        Normalnie,blueelvic,takie dzialania prowadza sie w sposob dyskretny,a nie na lamach prasy.
        Chyba nie zalapales tego,o co mnie chodzi.

A pro-po ,samego zamachu.Pamjetasz faceta,ktorego z urwanymi nogami wiezli na wozku inwalidzkim?
        Ty twierdziles,ze to bylo zrobiono dla tego,ze nie bylo nosze .Ja ze twierdzilem,ze to bylo zrobiono tylko po to,zeby to ladnie wygladalo na zdjeciach.
        Popatrz na to zdjecie:

fototelegraf.ru/wp-content/uploads/2013/04/terakt-v-bostone-16-18.jpg
        Byli nosze ,ale ofiara z urwanymi nogami na noszach by nie wygladala odpowiednio.
        W tym widze farse .
        • 1blueelvic Prasa amerykanska rzadzi sie innymi prawami. 14.05.13, 23:45
          Igor, kilkakrotnie "kusilo" mnie aby wkleic linki do wywiadow tego faceta w kapeluszu, ktory uciskal tetnice Jaffa. Odpuscilem sobie, bo to w koncu nie jest az takie wazne.

Moglbym w tym miejscu zadac tobie wiele pytan, na ktore uslyszalbym odpowiedz "nie wiem".

Czy to jest takie wazne igor? Nie znasz realiow amerykanskich igor, a ja je dosc dobrze znam i dlatego w szacunku dla swojej i twojej psychiki odpuszczam. Powaznie.
          • igor_uk Ja rowniez mialem ochote. 14.05.13, 23:47
            Wkleic wypowiedzi wiele ludzi,ktore uznali na zdjeciu czlowieka,ktory stracil nogi lata temu.Ale nie zrobilem tego,poniewaz nie jestem tego pewien.
            • 1blueelvic I dobrze zrobiles. 14.05.13, 23:50
              Okazalo sie, ze tamten facet ( totalny brak podobienstwa) mial przy lewej dloni tylko cztery palce. Jeden byl amputowany po wybuchu, a ktorym to stracil nogi.

Jeff ma przy lewej dloni piec palcow. Totalna kompromitacja z tego wyszla.
              • igor_uk Re: I dobrze zrobiles. 14.05.13, 23:53
                Powieedz,dla czego dla tego biedaka nie znalezli nosze? Przeciez dla mniej potrzebujacych nosze byli dostepne.
                • 1blueelvic Sadzilem, ze masz dobra pamiec. 14.05.13, 23:57
                  Rozmawialismy juz na ten temat.
                  • igor_uk Oczywiscie,ze mam dobra pamiec. 15.05.13, 00:02
                    Przeciez juz wczesniej wspomnialem o tej rozmowie.Tyco,blueelvic,nie czytasz wszystkich odpowiedzi do ciebie,
                    forum.gazeta.pl/forum/w,50,144480566,144480855,Dla_czego_nie_podoba_sie_.html
                    czy moze masz pamiec tak slaba,ze odrazu zapominasz?
                    Wkleilem i dowod na to,ze nosze byli .Zreszta o tym wiedzialem od samego poczatku,poniewaz wszystkie karetki w nosze sa wyposazone.
                    • 1blueelvic To teraz odpowiedz mi na jedno pytanie. 15.05.13, 00:26
                      Czy wiesz w jaki sposob Jeff Bauman znalazl sie na wozku inwaldzkim?
                      • igor_uk Re: To teraz odpowiedz mi na jedno pytanie. 15.05.13, 00:29
                        Sam na niego nie wlazl,tak sadze.
                        • 1blueelvic Idziesz w dobrym kierunk ... 15.05.13, 00:32
                          Keep going ...
                        • 1blueelvic Hallo ... jestes tam? 15.05.13, 00:43
                          jw.
                          • igor_uk jestem. 15.05.13, 00:47
                            i czekam na wiecej szczegolow od Ciebie.
                            • 1blueelvic Sadzilem, ze bedziesz kontynuowal swoje rozwazania 15.05.13, 01:01
                              Wiemy jedno - sam tam nie usiadl. Wiec co ...
                              • igor_uk Zle sadziles. 15.05.13, 10:40
                                Przeciez mnie tam nie bylo,dla tego licze na ciebie.Bo to ty mieszkasz w Bostonie,a nie ja.
                                • 1blueelvic Innymi slowy nie wiesz, ... 15.05.13, 14:10
                                  a z drugiej strony nie chcesz sie wychylic i palnac glupstwa. Tylko tak mozna odczytac twoja odpowiedz.

Rozsiewasz celowo swoje spiskowa teorie twierdzac, ze wyrwane z calego tragicznego wydarzenia jedno zdjecie Jeffa Baumana na wozku inwalidzkim jest medialna "rezyserka" celem osiagniecia zamierzonych celow.

Igor, albo wiesz cos wiecej, albo nie? Zadaje tobie konkretne pytania, bo chce wykazac twoj negatywny i bezmyslny stosunek do tego wydarzenia, a tym samym do USA.

Ja wiem jak bylo z Jeffem, ale ty tego nie wiesz i dlatego nie chcesz kontynuawac swoich przemyslen w tym zakresie.

Pewne rzeczy przerastaja wyobraznie jednych, ... dla innych sa zwykla normalnoscia.
                                  • igor_uk Ha,ha,ha. 15.05.13, 14:15
                                    blueelvic,mi sie wydaje,ze ty rowniez malo co wiesz,bo w przeciwnym wypadku juz dawno by napisales,jak bylo naprawde .
                                    Ja ,przynajmniej,nie udaje,ze wiem wiecej w tym temacie od innych.

p.s. Rowniez boisz sie palnac glupote?
                                    • 1blueelvic Napisz wiec, ze nie wiesz, ... 15.05.13, 15:10
                                      a to napisales to tylko twoje przypuszczenia. Wowczas ja dopowiem reszte. OK?

Przeciez to "zdrowy" uklad i .... rozsadny.
                                      • igor_uk blueelvic,ja czekam na cos konkretnego.. 15.05.13, 15:19
                                        Bo to co ty piszesz,to tylko podtwierdzenie moich przypuszczen,ze farsa bostonska trwa w najlepsze,teraz juz przy twoim udziale.
                                        • 1blueelvic I ja rowniez czekam ... 15.05.13, 15:33
                                          Kto posadzil Jeffa na wozku inwalidzkim?

To twoj scenariusz realizujemy, wiec badz uprzejmy o tym nie zapominac i sie do tego pytania ustosunkowac.

Odwracanie kolejnosci swiadczy o ulomnosci, zlej woli, braku kreatywnosci ... lub tandetnej przebieglosci.

Reszta bedzie pozniej, zreszta zaloze o tym oddzielny watek ... specjalnie dla ciebie.

A wiec igor do rzeczy ... Chyba sie nie obawiasz kompromitacji?
                                          • igor_uk blueelvoc,to co ty robisz. 15.05.13, 15:44
                                            To tylko robienie ciagu dalszego jaj, z wydarzenia w Bostonie.
                                            Przekonujesz mnie co raz bardziej w tym,ze to co czytam na wielu portalach,jest prawda.
                                            • igor_uk blueelvic. 15.05.13, 22:29
                                              A wiesz,ze nie tylko mnie dziwi ten show medialny wokol Bostonu?

www.alternet.org/have-we-lost-our-minds-why-boston-bombing-got-so-much-more-attention-west-texas-explosion
                                              • 1blueelvic Igor, albo masz jaja i jestes konkretny, ... 16.05.13, 00:11
                                                albo grasz jakas leciwa ciote.

Powiedziales, ze J.B. posadzono na wozek inwalidzki tylko po to, zeby medialnie to ladniej wygladalo, a wszystko co wokol tego wydarzenie sie dzieje nazywasz po prostu farsa.

Chce udowodnic, ze to co robisz jest zamierzonym dzialaniem, bo nie sadze, zebys az tak mijal sie z logika. A wiec ...

* Skoro Jeffa posadzono na wozku celem zwiekszenia medialnego efektu logicznym wydaje sie postawienie pytania:

- Kto to zrobil?

Nie mow, ze stawiajac swoja hipoteze o farsie oraz o wozku i noszach postawiles ja w ciemno.

Kim byla ta osoba, ktorej tak bardzo zalezalo na tym medialnym efekcie?

Zaczales ten temat, wiec prosze skoncz go z szacunkiem dla nas wszystkich.

• igor_uk blueelvic, pozostaw te tanie chwyty. 16.05.13, 00:55
                                                  jak cos wiesz,to powiedz,a ode mnie nazwiska tego,kto wsadzil tego biedaka na wozek inwalidzki,nie wyciagaj .
                                                  To co ty robisz,to tylko tania demagogia .
                                                  • 1blueelvic To nie tani chwyt igor, to klucz ... 16.05.13, 01:18
                                                    do uczciwego przekazu zdarzenia.

Zalozmy, ze to jestem igorem. To ja powiedzialem, ze to farsa, a czlowiek na wozku zostal umieszczony tylko dlatego, zeby zwiekszyc efekt medialny.

Jaki jest logiczny lancuch mojego przekazu: w miejscu wybuchu/ w najblizszym otoczeniu, ktos juz z "rezyserki" czekal. Wiedzial, ze wlasnie tu bedzie wybuch, wiedzial, ze beda ranni ... jego zadaniem jest podrasowanie efektow tego wybuchu. Nastepuje wielkie bum, kilka sekund nastepuje drugie bum, a nasz facet od efektow medialnych rozglada sie dookola i widzi Jeffa bez nog. Wydaje polecenie znalezienia wozka (moze wozek juz wczesniej byl przygotowany), kaze komus przenies ofiare, a moze to robi nawet sam ... Rozglada sie za fotografem, ktory pstryka ... No i zadanie wykonane. Prasa, media, wszystkie agencje swiatowe ... Zadanie wykonane.

Czy ty myslales podobnie igor, czy troszeczke inaczej?

Tak igor, ja wiem kto posadzil Jeffa na wozku i wiem, ze ty tego nie wiesz, ale chcialbym ulyszec od ciebie osobiscie, ... chce to przeczytac: "Nie wiem kto i nie wiem dlaczego" - ta odpowiedz bedzie pogrzebem dla twojej farsy.
                                                  • igor_uk Dobry scenariusz,blueelvic. 16.05.13, 10:06
                                                    Teraz widdze,ze Ty rzeczywiscie wiesz wiecej,niz chcesz powiedziec :-).
                                                    A tak serio .To wcale nie musialo byc przygotowano wczesniej,wystaczylo,ze na miejscu okazal sie utalentowany fotograf,lub dziennikarz,ktory odrazu wyczul,ze z tego moze byc arcydzielo .Chyba nie zaprzeczysz temu,ze zdjecie tego biedaka na wozku inwlaidzkim bylo niesamowicie fotogeniczne.Na noszach wygladal by o wiele gorzej,zwlaszcza,jak by go przykryli kocem,jak to robili z innymi ofiarami (zdjecie wkleilem).

p.s. Nie znam nazwisko tego czlowieka,ktory posadzil biedaka na wozek inwalidzki.
                                                  • 1blueelvic Ciesze sie - masz charakter. 16.05.13, 23:04
                                                    Peace Activist Carlos Arredondo - czlowiek w kowbojskim kapeluszu.
                                                  • igor_uk Re: Ciesze sie - masz charakter. 16.05.13, 23:07
                                                    blueelvic,to nic nie zmienia.
                                                  • igor_uk I jeszcze blueelvic. 16.05.13, 23:10
                                                    Na samym dole watku wkleilem filmik z You Tube,na ktorym widac ludzi,na pierwszy rzut oka,sepy. O co chodzi w tym wszystkim.W komentarzach pod filmem nic konkretnego nie znalazlem.
                                                  • elka-sulzer Re: I jeszcze blueelvic. 17.05.13, 00:52
                                                    Z obrazeniami dolnych konczyn jakich ten gosc podobno doznal, sadzac po wolnomedialnych zdjeciach, to w 99% wisialby na tym wozku a nie siedzial (!) nawet gdyby go ktos na tym wozku posadzil.
                                                  • 1blueelvic Podsumowaujac ... 17.05.13, 00:09
                                                    Zalatwialismy jedna mala, malutenka sprawe i zrobilismy to jak nalezy, ca wcale nie oznacza, i jestem tego swiadom, ze zarowno u ciebie jak i u mnie wszystko po staremu.

@ linku do you tube. Z tego co mi wiadomo, to kurtki i koce byly przeznaczone dla uczestnikow maratonu jako suweniry. Zreszta na filmie widac wyraznie jak jeden facet donosi kartony ...

Kto chcial to bral, bo to juz z zalozenia bylo przeznaczone do wziecia. Osobiscie nie widze w tym nic zlego.
    • 1blueelvic Blzenada i fobie igora - kolejna odslona. 14.05.13, 23:33
      Tak wlasnie mozna zatytulowac twoje wystepy w swietle tego, co oficjalnie wiadomo do dnia dzisiejszego w sprawie zamachu w Bostonie.

Odawga i brawura oraz nieukojona chcica prowokowania i mieszania, to sila napedowa igorowego spektaklu.
      • j-k nie dziw sie FSB. 14.05.13, 23:37
        robia swoje.
        jednakze wole GRU
        Ci dbaja o REALNY interes swojego kraju.
        wiedza - co maja.
        (a co nie)
      • igor_uk Im wiecej dowiaduje sie,blueelvic. 14.05.13, 23:39
        Tym bardziej przekonuje sie w tym,ze to Ty bierzesz udzial w blazenadzie.Mam nadzieje,ze tylko jako zwykla ofiara.
        • j-k ustal belkocie... 14.05.13, 23:40
          czy bluevic - czy ja ?
          nawet sie nie znamy :)
          • igor_uk jasiek. 14.05.13, 23:43
            Z toba moge mowic tylko o twojej dolegliwosci.
            Potencja - impotencja - erekcja: problemy? Mamy na to sposób!
            • j-k Goria, hloopcze... 14.05.13, 23:45
              potencja nie jest twoja sila.

chyba nie musze ci tlumaczyc - czemu ?
              • igor_uk Jasiu ,nie musisz nic tlumaczyc. 14.05.13, 23:49
                Bo tego od ciebie nikt nie oczekuje.Twoim zadaniem jest zasierac nie wygodne watki.Ale trzeba przyznac,ze robisz to wyjatkowo nieudolnie,poniewaz brakuje cie intelektu.
                A teraz,jasiek,spadowa.
                • j-k goria, jasne, ze nie musze 14.05.13, 23:56
                  ale mamy demokracje.
                  nie placz mi w rekaw.

a bedzie ci lzej.
                  • igor_uk jasiek,idz juz spac. 14.05.13, 23:59
                    Ale przed snem mozesz jeszcze kilku wpisow dokonac na moim watku.

p.s. Demokracja jest dla ludzi,a nie dla tajnych wspolpracownikow SB,takich jak ty.Jasiek,to ilu swoich towarzysze z solidarnosci sprzedales ? I jak cie placili,od lebka,czy moze miesiecznie?
                    • j-k spij . hloopcze. 15.05.13, 00:02
                      imperializm ci sluzy.
                      tylko on minal.
                      a choroba pozostaje.
                      • j-k rosyjski imperializm hloopcze. 15.05.13, 00:06
                        j-k napisał:
                        > imperializm ci sluzy.
                        > tylko on minal.
                        > a choroba pozostaje.
    • eva15 Re: Farsy bostonskiej c.d. 14.05.13, 23:51
      Koniec świata! Nie dość, że terroryści, to jeszxze antysemici???
      • igor_uk Re: Farsy bostonskiej c.d. 14.05.13, 23:55
        To teraz mlodszy z braci juz nie wykreci sie dozywociem.Na pewno go z trzy razy ukatrupia :-)
        • 1blueelvic Nie sadze. 14.05.13, 23:58
          Dostanie dozywocie.
          • igor_uk Re: Nie sadze. 15.05.13, 00:03
            A jak jeszcze i te trzy trupa beda na nim?
            • 1blueelvic Tak daleko idacych wnioskow bym teraz nie wyciagl. 15.05.13, 00:31
              Po prostu za wczesnie.
              • igor_uk Re: Tak daleko idacych wnioskow bym teraz nie wyc 15.05.13, 00:32
                Ale my z Ewa bierzemy pod uwage fakt,ze bracia byli zamieszane w zabojstwo tych Zydow.
                • 1blueelvic Od poczatku "czuje" o co tobie i ewie biega. 15.05.13, 00:42
                  Niestety, ciagle podtrzymuje, ze dostanie dozywocie i pamietaj o tej szlachetnej maksymie: cedant arma togae.
            • misterpee Re: Nie sadze. nie dostanie dozywocia 15.05.13, 00:36
              umrze zanim sie zacznie rozprawa. Juz lekarze z wiadomego kraju o to zadbali. Teraz wiadomo dlaczegop potrzeba jest 3 trupy zydowskie. Ja sadze rowniez ze obaj byli sprawcami morderstwa Abrahama Lincolna i otruciua Napoleona. Acha , czytaliscie list Einsteina do New York Times'a ? To dopiero brzydka sprawa. Trzeba teraz zobaczyc czy Einstein nie byl dziadkiem tych Czeczencow ! Co sadzisz , Igor?
    • felusiak1 znowu masz zły dzień igor 15.05.13, 01:10
      farsy ciąg dalszy oznacza, że farsą były bomby i czterech zabitych nie licząc zamachowca.
      farsą jest też 264 rannych o 14 którzy utracili nogi albo rece. ot taka amerykańska farsa.
      farsą jest, że trzy osoby zostały zamordowane i farsą jest, ze policja porównyje zebrane na miejscu mordu dna z dna carnajewów. ot taka pogoń za sensacją.... farsa.....
      • igor_uk felus,czy to tak trudno zrozumiec? 15.05.13, 10:39
        Z kazdej tragedii mozno zrobic farse, najlepszym przykladem jest katastrofa w Smolensku.Farse z tej tragedii zrobil Jarek ze swoimi zwolennikami.
        Tak jest i z wydarzeniem w Bostonie.
        Komus zalezalo na tym,zeby to co tam stalo sie,bylo bardzo medialne.
        Dla czego tak pisze,tlumaczyc nie bede,poniewaz o tym juz sporo pisalem w wielu watkach.
        • bywszy1 Re: felus,czy to tak trudno zrozumiec?+ 15.05.13, 15:41
          igor_uk napisał:
          ... poniewaz o tym juz sporo pisalem w wielu
          > watkach."

Widocznie malo z tych madrych je czyta.
        • felusiak1 Re: felus,czy to tak trudno zrozumiec? 16.05.13, 01:26
          wybuch w bostonie to nie tragedia lecz planowe działanie.
          piździsz igor jak nakręcony i do tego nie myślisz.
          innymi słowy policja nie powinna nawet zadawać sobie trudu z ustaleniem czy carnajewowie zamieszani są w mord trzech osób. tylko dlatego, zeby nie robić farsy.
          i mówisz, że komuś zależało aby zrobić z tego wydarzenie medialne? najbardziej zależało carnajewom. gdyby im nie zależało podłozyliby bombę w nocy pod nieczynna budką z piwem
          na pipidówce.
          • igor_uk Re: felus,czy to tak trudno zrozumiec? 16.05.13, 10:15
            felus,dla ofiar i ich blizkich,to byla tragedia,niezaleznie od tego,czy to bylo planowe dzialanie,czy wybuch gazu z nieszczelnej butli.
            Nikt nie zabrania policji sprawdzac tego ,czy przypadkiem ci bracia nie byli odpowiedzialni za inne przestepstwa,ale podawac do publicznej wiadomosci,ze oni mogli byc odpowiedzialni za zabojstwo z przed lat ,to jest niczym innym,tylko farsa .Sztuczne podgrzewanie atmosfery wokol wydarzen w Bostonie.

Co do tego,ze terrorystom zawsze zalezy na rozglosie medialnym,nie musisz mnie przypominac.Pamjetam,jak to zachodnie media rozpisywali sie,a i wy sladem za nimi o tym,jak to Putin wysadzal bloki mieszkalne w Rosji.
            • felusiak1 Re: felus,czy to tak trudno zrozumiec? 17.05.13, 01:05
              policja podaje do publicznej wiadomości to o co jest pytana.
              nie widzę w tym podgrzewania. może tobie za oceanem tak się wydaje ale wy tu mamy nieco inną mentalność.
              nigdy nie czytałem w zachodniej prasie o putinowym wysadzaniu budynków mieszkalnych. a gdzie ty czytałeś? może w rosyjskim internecie?
    • bywszy1 Re: czemu pan nie wspomina o najwazniejszym?+ 15.05.13, 14:20
      Ze pana jako chama nierosyjskiego na zbity leb z URSy wywalili?
      • igor_uk Alre z ciebie idiota,bywszy. 15.05.13, 14:29
        Nawet sam nie zdajesz sobie sprawe z tego,ze robisz mnie na forum "Swiat" dobra reklame.Bo dostac bana u Ursy,dla Polakow,to tak,jak by dostac order Orla Bialego za uczestnictwo w walkach o niepodleglosc Polski.
        Pocieszny stary przyglup,z obsesja zniszczyc forumowicza igor_uk,zglos sie do lekarza psychiatry,chociaz napewno jest juz za pozno.
        • bywszy1 Re: tak twierdzi kretyn ajgor+. 15.05.13, 15:05
          igor_uk napisal;
          ".Bo dostac bana u Ursy,dla Polakow,to tak,jak by dostac order Orla Bia
          > lego za uczestnictwo w walkach o niepodleglosc Polski."

Panie,to pan juz Polakiem zostal?
          Nie chcial pan dostac Gieroja Rossii-orla dwuglo9wego?
          Zadowoli sie pan jedna?
          • yurek11111 igor,jestes hiena cmentarna.... 16.05.13, 05:59
            Porownywanie Smolenska i Bostonu do farsy,to tak jakby ktokolwiek do farsy porownal Bieslan...
            Za to nalezy sie tobie order wylysialego zurawia ,gdyz tym watkiem udalo ci sie zrobic z siebie zalosnego blazna przekraczajacego normy etyczne,czego dowodem jest roztrzasanie,czemu inwalida bez nog jest na wozku a nie na noszach , i tyle w temacie....

re:Nie chcial pan dostac Gieroja Rossii-orla dwuglo9wego?
            • igor_uk yurek,nu czemu jestes tak niekumaty? 16.05.13, 10:08
              Ja nie o samym wydarzeniu stwierdzam,ze to byla farsa,a tylko o otoczce medialnej.
              Ale ty tego nie zrozumiesz .
        • bywszy1 Re: panie kacapomongol(jak twierdza Rosjanie)+ 15.05.13, 15:37

nalezy pisac prawde.
          Pana zabanowali,bo pan zaczal polewac blotem i polakow i Zydow.
          Stwierdzili,ze takiego chama nie chca miec u sibie.
    • br0fl0vski caly swiat to scena 15.05.13, 14:53
      Cały świat to scena,
      A ludzie na nim to tylko aktorzy.
      Każdy z nich wchodzi na scenę i znika,
      A kiedy na niej jest, gra różne role.

szekspir

worldtruth.tv/government-admits-using-professional-actors-to-play-the-role-of-victims-in-terror-drills/
      translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.ca&sl=en&tl=pl&u=http://worldtruth.tv/government-admits-using-professional-actors-to-play-the-role-of-victims-in-terror-drills/&usg=ALkJrhiQbV1TRVDPeUEJRmZnozYbm5NVkw
      memoryholeblog.com/2013/04/30/hseep-actor-information-sheet-and-waiver-form/
      translate.google.ca/translate?sl=en&tl=pl&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http://memoryholeblog.com/2013/04/30/hseep-actor-information-sheet-and-waiver-form/
      www.youtube.com/watch?v=XUc8MP4L27c
      • br0fl0vski Re: caly swiat to scena 15.05.13, 15:01
        www.youtube.com/watch?v=fWhjYiUr5Xc
      • igor_uk To prawda,brof. 15.05.13, 15:51
        A czy chca o tym lemingi cos wiedziec?
        Oni zezra kazda papke informacyjna,przygotowana przez rzad.
        • bywszy1 Re: To prawda,brof. 15.05.13, 17:30
          igor_uk napisał:
          A czy chca o tym lemingi cos wiedziec?
          > Oni zezra kazda papke informacyjna,przygotowana przez rzad.
          <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          ot taki ajgor np.
          Zre i zre i narzrec sie nie moze.
      • eva15 Jak się nie nudzić na scenie tak małej..... 15.05.13, 23:12
        Jak się nie nudzić? gdy oto nad globem
        Milion gwiazd cichych się świeci,
        A każda innym jaśnieje sposobem,
        A wszystko stoi - i leci...

I ziemia stoi - i wieków otchłanie,
        I wszyscy żywi w tej chwili,
        Z których i jednej kostki nie zostanie,
        Choć będą ludzie, jak byli...

Jak się nie nudzić na scenie tak małej,
        Tak niemistrzowsko zrobionej,
        Gdzie wszystkie wszystkich Ideały grały,
        A teatr życiem płacony -

/C.K. Norwid/

literat.ug.edu.pl/cnwybor/053.htm
          • romad2447 Re: Boston,po wybuchach. 16.05.13, 23:18
            Igor,
            rzeczywistosc wyglada troche inaczej 3,500 mil od niej,
            mieszkajac tu na miejscu odbieram wszystko inaczej niz Ty.
            • igor_uk romado. 16.05.13, 23:22
              jak to sie mowi,to i flaga Cie do reki.Opowiedz jak to wyglada z bliska.
              Na poczatek odpowiedz na pytanie :
              Czemu ci ludzi z filmiku tak ochoczo rzucili sie na darmoche w tym czasie,kiedy normalny czlowiek mysli tylko o tym,co przed chwila stalo sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka