wtracalski 27.07.04, 16:38 Gucio, Sp;lit i Rachelka przypomninają mi stare polskie porzekadło: "lata jak pies z oparzonym pęcherzem" Czy dziś jeszcze w użyciu? Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Gucio, Sp;lit i Rachelka 27.07.04, 16:57 tutu kol a gojim jamutu ! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Gucio, Sp;lit i Rachelka IP: *.twcny.rr.com 27.07.04, 17:04 zanim opuszcze to forum milosci do blizniego swego i szalonego obiektywizmu to pozwol ze ci zacytuje "piekna kobieta podoba sie oczom,dobra kobieta -sercu.Pierwsza jest klejnotem,druga skarbem. Najwieksze zwyciestwo nad kobieta to uciec od niej :)" Napoleon Bonaparte Mezczyzna zakrywa swoje pochodzenie od malpy rozumem,kobieta strojem. Aleksander Swietochowski jak widac od kazdej reguly sa wyjatki milego pisania wierszem lub proza jako ze dzien dzis dlugi Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty Re: Gucio, Sp;lit i Rachelka 27.07.04, 17:37 piekna broszka niczym kokoszka Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Gucio, Sp;lit i Rachelka 27.07.04, 18:31 Splitowi osobno jakas ode do wolnosci bys podrzucil , jutro jego kowalska i splicieta wracaja to mu sie urwie . Napewno dzis od rana trawe kosi :-) Zadnego zrozumienia , co za narod , co za towarzystwo . Aha ja tez poeta , tylko glowa nie ta . Trochem siem nasz Split tutaj rozbrykal bo dawno nie dotykal i dlugo nie bzykal Dalej nie pamietam :-) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Gucio, Sp;lit i Rachelka IP: *.ipt.aol.com 27.07.04, 22:13 Like a moose on the loose , raczej tak siem czujem :) Nic mi nie podrzuci bo ftroncalski tez cienszko mysli dzisiaj ,.... Kosze koszernie od samego rana stary , po trochu , (na zlosc somsiadowi co to mnie na policjem podal , ze mu pale za mojem wlasnym domem) ale nic nie widac , trawa zolta , spalona , kupa kurzu za mna , wyglondam jak diabel , tylko slepia i zemby mnie siem swiecom , a cuchne jak ,.... Oj zebe mnie te syjamisty mogly ocionc w takiem stanie ,... Nie musial bym sie wysilac , nogom bym tupnal i z glowy problem . A mowilem ze siem przezarl ,... Widzisz jak dzwoni ? Zielono mi !!! uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Wyszlo z uzycia z momentem gdy... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 27.07.04, 19:43 wtracalski napisał: > Gucio, Sp;lit i Rachelka > przypomninają mi stare polskie porzekadło: > "lata jak pies z oparzonym pęcherzem" > Czy dziś jeszcze w użyciu? > Wtrącalski > ...parchate kundle z ...'oparzonym pecherzem' (?) polecialy do Palestyny zgrywac hieny! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Guci, guci, guci 27.07.04, 20:50 Guci, guci, guci W końcu wylądujasz w Tworkach, w specjalnej klatce dla potworka. Odpowiedz Link Zgłoś