Dodaj do ulubionych

Wolnosc slowa

08.08.13, 14:17
nareszcie w rosyjskiej TV z Czelabinska. Co prawda zapowiedziala sexy spikerka propagande sukcesu. Ale zamiast radia jedynka puszczono krytyke Wladimira Wladimirowicza.

Swiat sie nie zawalil i troche krytyki kazdemu dobrze zrobi.

PF

P.S. Dla czytelnikow: video jest w srodku artykulu. Warto popatrzec.
Obserwuj wątek
    • pimpus18 Re: Wolnosc slowa 08.08.13, 14:51
      A Pan dalej się tym Spieglem napala. Nie chce Pan już zmądrzeć, bo byłby najwyższy czas.

W Syrii wspomagane bronią i propagandą islamskie bandziory mordują już masowo - wideo już nie jest problemem, ale nic o tym w zachodniej propagandzie - i jak to możliwe?

Gdybym sam tego nie zobaczył, nigdy bym nie uwierzył!

Islamskim bandziorom Zachód dostarcza broni, a jednocześnie straszy Putinem i Al-Kaidą!?
      • polski_francuz W wojnie propagandowej 08.08.13, 14:58
        jestem za wolnoscia slowa.

Syria to trudny temat i trudno wyjsc poza banaly, ze to niedobrze jak kraj przezywa wojne domowa. Bo kto tam "good guy" a kto "bad guy" nie jestem w stanie powiedziec.

PF
        • pimpus18 Re: W wojnie propagandowej 08.08.13, 15:16
          Banały? To proszę popatrzeć, czego Pan nigdy nie zobaczy u zachodnich propagandystów:

W tych dwóch dziennikach Wremia - no nie musi Pan tego całego programu oglądać, można sobie po tym wideo (jak w DVD) skakać: 6 temat.

Bardzo pouczające, demaskujące i odmulające prymitywną propagandę zachodnich moralistów.

Przecież to w PRL był taki urząd, który dokładnie robił to samo!
          • polski_francuz Rosja 08.08.13, 15:24
            ma swoja polityke w Syrii. Ktora wynika z jej panstwowych interesow. Nie chcesz chyba powiedziec, ze nagle rosyjska polityka stala sie altruistyczna?

Polityka tzw zachodu jest troche typu: ni pies ni wydra: z jednej strony potepienie aktow przeciwko populacji cywilnej. Z drugiej strony chcieliby miec tam spokoj. A spokoj w krajach arabskich znaczy zamordystyczna dyktatura.

I badz tu madry...

PF
            • pimpus18 Re: Rosja 08.08.13, 15:55
              Dlaczego ni pies, ni wydra?

Zachód (USA - bo przcież nawet na Zachodzie jankesom nikt nie podskoczy) ma bardzo określone cele.

Co ci bojownicy - a trafniej bandziry - mają właściwie przeciwko Assadowi, że ten zakłamany Zachód ich tak przy tym popiera?

Zachodowi potrzebne są zamordystyczne dyktatury? Spiegel tak napisał?

Te miliony ofiar w Iraku, Afganistanie, Syrii idzie tylko na konto jankesów i ich piesków.
          • ubiquitousghost88 Re: W wojnie propagandowej 08.08.13, 15:55
            Pimpuś, na rany boskie, Ty do takiego chama per Pan?
            Przecież widzisz, że na Spieglu chowany...
            • pimpus18 Re: W wojnie propagandowej 08.08.13, 16:01
              Wiesz, kiedyś też tak myślałem, ale teraz myślę, że to był błąd.

Trzeba zawsze szanować uczestników forum, bardzo różni tu bywają. A PF naprawdę na to zasługuje.

Nie zmienia to w niczym, że najważniejsze są argumenty, a nie epitety.

Nie boję się dyskusji z tymi wszystkimi przyjacielami jankesów bez epitetów.

Ale Ciebie też rozumiem, może kiedyś będziesz myśleć inaczej.
              • ubiquitousghost88 Re: W wojnie propagandowej 08.08.13, 18:48
                Ja Twoje racje rozumiem, ale źle się dzieje kiedy takim lewym francuzom woda sodowa uderza do głowy.
                Jak ja go nie zdzielę szpicrutą i od czasu do czasu nie pokaże mu jego miejsce w szeregu, to kto to za mnie zrobi?
                Czy Ty zdajesz sobie sprawę z faktu, że setki tysięcy naszych łachudr ledwo się doczekało 89 roku i teraz Wielkie Panie udają w Paryżu, Berlinie i Londynie?
                • polski_francuz Zasada 3 08.08.13, 23:06
                  znow zlamana. Naucz sie wreszcie abecadla dyskusji zanim zaczniesz trudniejszych slow uzywac.

PF
      • herr7 paradoks "wolnych mediów" 08.08.13, 15:05
        Islamiści powiązani z Al Kaidą wyrżnęli ponad 400 Kurdów a "wolne media", jak na komendę milczą. Potrafisz wyjaśnić ten "fenomen"? To jak to jest, we wszystkich "wolnych mediach" po obu stronach Atlantyku jest ten sam "redaktor prowadzący"? Jak oni to robią? Czy wszyscy "redaktorzy prowadzący" mają aż takiego nosa i nikt im nie musi "podpowiadać", co mają, a czego nie mają publikować?

To jest jedna z przyczyn, dla których coraz więcej ludzi odchodzi od "wolnych mediów", a zatrudnieni w nich dziennikarze cieszą się opinią tanich, upadłych dziwek.
        • pimpus18 Re: paradoks "wolnych mediów" 08.08.13, 15:22
          Jak będzie Pan miał ochotę, to proszę posłuchać sobie tego:

Piotr Ikonowicz - Akademia Nowoczesnego Państwa: części 1 - 4

Temat zupełnie inny, ale metody dokładnie te same.

Nie do wiary!

Ale dzięki temu, zacząłem wreszczie to rozumieć.

www.youtube.com/results?search_query=Piotr+Ikonowicz+-+Akademia+Nowoczesnego+Pa%C5%84stwa&oq=Piotr+Ikonowicz+-+Akademia+Nowoczesnego+Pa%C5%84stwa&gs_l=youtube-reduced.3..0i19.8459.11973.0.12792.2.2.0.0.0.0.110.156.1j1.2.0.eytns%2Cpt%3D-30%2Cn%3D2%2Cui%3Dll..0.0...1ac.1.11.youtube-reduced.bQxi4_kAYlU
          • felusiak1 Re: paradoks "wolnych mediów" 09.08.13, 01:53
            wytrzymałem 6 minut tych banialuk. po angielsku to ma wdzięczną nazwę rant

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka