Dodaj do ulubionych

Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar

27.03.02, 18:56
Nareszczie!!! Moze fredzio sie przylaczyl do swoich umyslowych odpowiednikow
arabskich - szkoda mi Lucyfera.

www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?
f=/news/archive/2002/03/27/international1240EST0636.DTL

Nigdy nie sadzilem ze ktokolwiek mnie przekona o tym aby sie cieszyc kiedy
ludzie zostaja zabijani, ale dzieki glebokiej znajomosci zydofaszysty Fredzia
moje poglady sie zmienily.

Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: 62.89.126.* 27.03.02, 19:00
      Podaj coś więcej
    • dwamiecze Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar 27.03.02, 20:26
      Detale po Polsku z onet.pl

>>>>>>>>>>>
      Zamach w Tel Awiwie: 15 zabitych, dziesiątki rannych

Co najmniej 15 osób zginęło, a ponad 80 zostało rannych w izraelskim mieście
      Netanja, kiedy palestyński zamachowiec-samobójca wysadził się w powietrze w holu
      hotelowym w izraelskim mieście Netanja.

Informację podała policja.

Naoczni świadkowie powiedzieli, że silna eksplozja miała miejsce około 18.30
      naszego czasu w Park Hotel w Netanji. Według rzecznika policji, zamachowiec
      wszedł do hotelu i wysadził się w powietrze. Jak podała izraelska telewizja,
      rannych mogą być nawet setki osób.

Izraelskie władze obarczyły odpowiedzialnością za zamach palestyńskiego przywódcę
      Jasera Arafata, któremu - jak podkreślają - nie udało się powstrzymać bojowników
      od dokonywania zamachów.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<

Przypomnijmy - Netanja to miejsce gdzie sie wesoly fredzio obraca. Momimo moich
      dorad (a moze dlatego) fredzio postanowil tam czesto przebywac w miejscach
      publicznych.

Fredzio odezwij sie. Wielu Polakow wciaz potrzebuje edukacji szokowej w Zydowskim
      faszyzmie.

• Gość: Fredzio Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: *.tnt5.s2.uunet.de 28.03.02, 22:47
        dwamiecze napisał(a):

> Detale po Polsku z onet.pl
        >
        > >>>>>>>>>>>
        > Zamach w Tel Awiwie: 15 zabitych, dziesiątki rannych
        >
        > Co najmniej 15 osób zginęło, a ponad 80 zostało rannych w izraelskim mieście
        > Netanja, kiedy palestyński zamachowiec-samobójca wysadził się w powietrze w hol
        > u
        > hotelowym w izraelskim mieście Netanja.
        >
        > Informację podała policja.
        >
        > Naoczni świadkowie powiedzieli, że silna eksplozja miała miejsce około 18.30
        > naszego czasu w Park Hotel w Netanji. Według rzecznika policji, zamachowiec
        > wszedł do hotelu i wysadził się w powietrze. Jak podała izraelska telewizja,
        > rannych mogą być nawet setki osób.
        >
        > Izraelskie władze obarczyły odpowiedzialnością za zamach palestyńskiego przywód
        > cę
        > Jasera Arafata, któremu - jak podkreślają - nie udało się powstrzymać bojownikó
        > w
        > od dokonywania zamachów.
        > <<<<<<<<<<<<<<<<<
        >
        > Przypomnijmy - Netanja to miejsce gdzie sie wesoly fredzio obraca. Momimo moich
        >
        > dorad (a moze dlatego) fredzio postanowil tam czesto przebywac w miejscach
        > publicznych.
        >
        > Fredzio odezwij sie. Wielu Polakow wciaz potrzebuje edukacji szokowej w Zydowsk
        > im
        > faszyzmie.
        Panie U dokładnie nie rozumie oco Panu chodzi pejsaty zydy moje Predziatki moze
        200 lat temu. Niech Pan szuka takich w Muzeonie żydowskim w Warszawie, albo w
        Jerozolimie dzielnica ` Mea szaarim`

Pani dwasmiecie czy pan podął Małżonkę moja Ofertę ,
        Pan i Puls posiadają Głupią debilna Hypoteze, ze w jedwabnie
        Była samoobrona Polaków przeciwko dzieci kobiet i starych.
        Polskie mordercy mnie li cieczka bitwę przez nich.
        Niech Pan zmieni Bimber albo pośpi z żoną.

• demaskator Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar 28.03.02, 23:07
          Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Pan i Puls posiadają Głupią debilna Hypoteze, ze w jedwabnie
          > Była samoobrona Polaków przeciwko dzieci kobiet i starych.
          > Polskie mordercy mnie li cieczka bitwę przez nich.
          > Niech Pan zmieni Bimber albo pośpi z żoną.
          >
          >
          Przepraszam, że się nieuprzejmie wtrącę. Musi Pan pana dwamiecze bardzo lubić
          skoro oferuje mu pan aby się przespał z pana żoną. Cytat: "albo pośpi z żoną.".
          tak pan raczył napisać w swoim poście......No chyba, że źle zrozumiałem.

• Gość: PULS Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 27.03.02, 20:28
      dwamiecze napisał(a):

> Nareszczie!!! Moze fredzio sie przylaczyl do swoich umyslowych odpowiednikow
      > arabskich - szkoda mi Lucyfera.
      >
      > <a href="http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?"target="_blank">www.sfgate.
      > com/cgi-bin/article.cgi?</a>
      > f=/news/archive/2002/03/27/international1240EST0636.DTL
      >
      > Nigdy nie sadzilem ze ktokolwiek mnie przekona o tym aby sie cieszyc kiedy
      > ludzie zostaja zabijani, ale dzieki glebokiej znajomosci zydofaszysty Fredzia
      > moje poglady sie zmienily.
      >
      > Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.

No widzisz fredzio?,twoj koszerny czolg to relikt
      bandytyzmu.Jak nie przestaniecie mieczami o pokoju
      mowic to sie i ty w koncu z aniolkami sharona w niebie
      spotkasz.
    • demaskator ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? 27.03.02, 21:00
      ja mam nadzieję, że nasz żydowski faszysta żyje. nie życzę mu śmierci. kiedyś
      przy kompie pokazałem kumlowi posty fredzia żydowskiego "patrioty-inaczej". i
      zmienił zdanie o izraelczykach. tak więc fredzio pełni rolę edukacyjną. otóż
      mój kolega zawsze mówił, że faszyzm Żydom jest obcy bo ucierpieli sporo od
      Niemców. Że to normalni ludzie tylko w ekstremalnych warunkach i dlatego takie
      brewerie z palestyną wyczyniają. po przeczytaniu kilku cennych uwag o życiu,
      polakach i arabach zmienił zdanie. już wierzy, że faszyzm to ideologia , która
      dotyka wszystkie nacje. fredzio i jego hasła są przestrogą dla idelistów
      widzących inaczej niż jest rzeczywistość na Bliskim Wschodzie. Fredzio odezwij
      się i pokaż że ten arabski kamikadze cię nawet nie drasnął.
      • Gość: PULS Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 27.03.02, 21:27
        demaskator napisał(a):

> ja mam nadzieję, że nasz żydowski faszysta żyje. nie życzę mu śmierci. kiedyś
        > przy kompie pokazałem kumlowi posty fredzia żydowskiego "patrioty-inaczej". i
        > zmienił zdanie o izraelczykach. tak więc fredzio pełni rolę edukacyjną. otóż
        > mój kolega zawsze mówił, że faszyzm Żydom jest obcy bo ucierpieli sporo od
        > Niemców. Że to normalni ludzie tylko w ekstremalnych warunkach i dlatego takie
        > brewerie z palestyną wyczyniają. po przeczytaniu kilku cennych uwag o życiu,
        > polakach i arabach zmienił zdanie. już wierzy, że faszyzm to ideologia , która
        > dotyka wszystkie nacje. fredzio i jego hasła są przestrogą dla idelistów
        > widzących inaczej niż jest rzeczywistość na Bliskim Wschodzie. Fredzio odezwij
        > się i pokaż że ten arabski kamikadze cię nawet nie drasnął.

Fredzio jest idealnym przykladem ideologi prania mozgu
        o wyzszosci czolgow nad determinacja.
        W ktoryms poscie pisze o romantyzmie jezdzenia czolgami
        i strzelania do wszystkiego co sie rusza.
        Pisze jak to jest cudownie przy ognisku siedziec
        i obmysliwac co tu jeszcze mozna zrobic dla Izraela.
        Kobiety to jego druga milosc ale Polki a on biedny
        musi sie zadowolic swoja zydowka.

Jednym slowem:
        Fredzio ma dwie manie mordercze,
        jedna meczy dupe-bo w Natanii juz anatomia z dupskami fruwa
        druga meczy serce-bo czuje ze serce chce kochac a mozdzek mowi zabijac.
        • demaskator Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? 27.03.02, 21:43
          Gość portalu: PULS napisał(a):

> demaskator napisał(a):
          >
          > > ja mam nadzieję, że nasz żydowski faszysta żyje. nie życzę mu śmierci. kie
          > dyś
          > > przy kompie pokazałem kumlowi posty fredzia żydowskiego "patrioty-inaczej"
          > . i
          > > zmienił zdanie o izraelczykach. tak więc fredzio pełni rolę edukacyjną. ot
          > óż
          > > mój kolega zawsze mówił, że faszyzm Żydom jest obcy bo ucierpieli sporo od
          >
          > > Niemców. Że to normalni ludzie tylko w ekstremalnych warunkach i dlatego t
          > akie
          > > brewerie z palestyną wyczyniają. po przeczytaniu kilku cennych uwag o życi
          > u,
          > > polakach i arabach zmienił zdanie. już wierzy, że faszyzm to ideologia , k
          > tóra
          > > dotyka wszystkie nacje. fredzio i jego hasła są przestrogą dla idelistów
          > > widzących inaczej niż jest rzeczywistość na Bliskim Wschodzie. Fredzio ode
          > zwij
          > > się i pokaż że ten arabski kamikadze cię nawet nie drasnął.
          >
          > Fredzio jest idealnym przykladem ideologi prania mozgu
          > o wyzszosci czolgow nad determinacja.
          > W ktoryms poscie pisze o romantyzmie jezdzenia czolgami
          > i strzelania do wszystkiego co sie rusza.
          > Pisze jak to jest cudownie przy ognisku siedziec
          > i obmysliwac co tu jeszcze mozna zrobic dla Izraela.
          > Kobiety to jego druga milosc ale Polki a on biedny
          > musi sie zadowolic swoja zydowka.
          >
          > Jednym slowem:
          > Fredzio ma dwie manie mordercze,
          > jedna meczy dupe-bo w Natanii juz anatomia z dupskami fruwa
          > druga meczy serce-bo czuje ze serce chce kochac a mozdzek mowi zabijac.

Muszę przynać, że wyszedł ci ten post. śmiałem się przez kilka minut.
          ciekawe czy fredzio i jemu podobni żydowscy szowniści - to norma w izraelu, czy
          to kolorowy i ekscentryczny wyjątek. szczerze mówiąc jest to pytanie - bo na nie
          odpowiedzi nie znam. ale przypuszczam, że wśród palestynów też jest wielu
          fredziopodbnych - tylko na swoją modłę. to znaczy tak jak fredzio są to "patrioci-
          inaczej" tyle że palestyńscy. przykład ten który się wysadził w hotelu i jego
          zleceniodawcy.

• Gość: Fredzio Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? IP: *.pppool.de 27.03.02, 22:02
          Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa Mordowany,
          ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jestecie zaproszony z
          nimi razem zdechnonc.
          Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska Ben Guriona
          Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !
          • Gość: Helga FREDZIO! ZYYYJESZ!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 22:07

> Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa Mordowany,
            > ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jestecie zaproszony z
            > nimi razem zdechnonc.
            > Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska Ben Guriona
            > Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !

I tak trzymac!!!!!!!!!!
            :))))))))))))))))))))
            Helga

• Gość: Andrzej Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: 62.89.126.* 27.03.02, 22:08
            A mówiłem, ze w tej Twojej Netanii jest niebezpiecznie! Widzisz, we Wrocławiu
            nie wysadzają hoteli.
            Swoją drogą, dlaczego piszesz z Niemiec? Czyżbyś dołączył do diaspory?
            • Gość: Fredzio Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.pppool.de 27.03.02, 22:11
              Jestem na Niemieckim Portalu
              Wole umnie w Domu zostac nawet ze Zabili 15 Ludzi Kobiet Dzieci co wzeli udzal
              w swietosci Pesachowej, twoje araby zaplaco "Oka z Oka zab z Zab i zycie z
              zycie "
              • Gość: PULS Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.tnt3.chi15.temp.da.uu.net 27.03.02, 22:20

> Jestem na Niemieckim Portalu
                > Wole umnie w Domu zostac nawet ze Zabili 15 Ludzi Kobiet Dzieci co wzeli udzal
                > w swietosci Pesachowej, twoje araby zaplaco "Oka z Oka zab z Zab i zycie z
                > zycie "

Pamietaj ze kodeks Hammurabiego inni tez znaja.
              • Gość: hycel Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: 63.100.218.* 27.03.02, 22:22

> Jestem na Niemieckim Portalu
                > Wole umnie w Domu zostac nawet ze Zabili 15 Ludzi Kobiet Dzieci co wzeli udzal
                > w swietosci Pesachowej, twoje araby zaplaco "Oka z Oka zab z Zab i zycie z
                > zycie "

I TAK DO USRANEJ SMIERCI!!!!!
                I BEDZIECIE KRZYCZEC "IZRAEL ZWYCIEZY"-tylko,ze w grobach!
            • Gość: PULS Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.tnt3.chi15.temp.da.uu.net 27.03.02, 22:17
              Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> A mówiłem, ze w tej Twojej Netanii jest niebezpiecznie! Widzisz, we Wrocławiu
              > nie wysadzają hoteli.
              > Swoją drogą, dlaczego piszesz z Niemiec? Czyżbyś dołączył do diaspory?

Jak to ,dlaczego z Niemiec-nawial.
              I znowu Niemcy beda SAVE HEAVEN dla fredziow,a pozniej neohitlerek
              i scenariusz juz znacie.
              • Gość: Fredzio Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.pppool.de 27.03.02, 22:21
                Pulsie Antysemita zmieniles Wodki ostatmio jestes Poetem i podrywasz mi Helge.
                Dzisja wieczorem bylem w Bat-yam nie w Natanii.
                Dzisaj i jutro zdechna wiecej arabow i ty sie docezkasz,myslisz z Flaga
                amerikanska cie bedzie Bronila ?
                • Gość: Helga Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 22:29

> Pulsie Antysemita zmieniles Wodki ostatmio jestes Poetem i podrywasz mi Helge.
                  > Dzisja wieczorem bylem w Bat-yam nie w Natanii.
                  > Dzisaj i jutro zdechna wiecej arabow i ty sie docezkasz,myslisz z Flaga
                  > amerikanska cie bedzie Bronila ?

Fredzio! Chicago faktycznie zostal poeta, ale to tym lepiej! Bo jak ktos raz
                  zacznie poematy pisac, nawet zlosliwe, to i tak od tych wierszy dusza mu
                  pieknieje i kto wie, co sie jeszcze z Chicago wydarzy! Moze nawet go kiedys
                  bedziemy lubic? Gdyby na swiecie bylo wiecej poetow, to moze wojen by nie bylo?
                  Bardzo sie ciesze ze jestes caly i zdrowy, te glupie posty mnie bardzo
                  zdenerwowaly:((((((
                  • Gość: Fredzio Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.pppool.de 27.03.02, 22:58
                    Kochana Helga Dzieki z takimi Poetami zbankrotuje cala polska Literatura na
                    stepne 99 lat, nie bedzie Novela Nagrody !
                • Gość: PULS Re: Wracaj Fredziu do Polski! IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 27.03.02, 22:32

> Pulsie Antysemita zmieniles Wodki ostatmio jestes Poetem i podrywasz mi Helge.
                  > Dzisja wieczorem bylem w Bat-yam nie w Natanii.
                  > Dzisaj i jutro zdechna wiecej arabow i ty sie docezkasz,myslisz z Flaga
                  > amerikanska cie bedzie Bronila ?

Co sie odwlecze to nie uciecze.
                  A w sprawie helgi to ona jest
                  piekna,jako poeta widze jej
                  namietnosci zaspakajane codziennie
                  trepem od gnoja.Moglbys w koncu
                  zaparkowac jej ten swoj koszerny czolg
                  chociaz by taki z niego byl pozytek
                  a ona miala by spokoj na dwa dni.
                  Helga ma pojemnosc calego plutonu
                  tak ze zapros swych kolezkow.
          • demaskator nasz Fredzio żydowski faszysta żyje!!!!!!!uff!!! 27.03.02, 22:43

> Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa Mordowany,
            > ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jestecie zaproszony z
            > nimi razem zdechnonc.
            > Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska Ben Guriona
            > Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !

Miło cię jeszcze zywego usłyszeć. kto wie jak długo będziesz przy życiu. Bo jak
            tak dalej pójdzie to kto wie... Ale widzę, że jestś w formie i humor ci dopisuje.
            Aleś cie się w Izraelu z tym zabijaniem uwzięli. Mało mordujecie Arabów? Teraz na
            Polaków przychodzi wam chrapka. Oj Fredziu wasz morderczy, z mlekiem matki
            wyssasany instynkt jest nienasycony. Drogi Fredziu, ilu teraz zatłuczecie i
            zajeżdzcie czołkami nastolatków z Palestyny?

• Gość: fredzio Re: nasz Fredzio żydowski faszysta żyje!!!!!!!uff!!! IP: *.pppool.de 27.03.02, 22:56
              demaskator napisał(a):

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
              >
              > > Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa Mordowany,
              > > ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jestecie zaproszony
              > z
              > > nimi razem zdechnonc.
              > > Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska Ben Guriona
              > > Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !
              >
              > Miło cię jeszcze zywego usłyszeć. kto wie jak długo będziesz przy życiu. Bo jak
              >
              > tak dalej pójdzie to kto wie... Ale widzę, że jestś w formie i humor ci dopisuj
              > e.
              > Aleś cie się w Izraelu z tym zabijaniem uwzięli. Mało mordujecie Arabów? Teraz
              > na
              > Polaków przychodzi wam chrapka. Oj Fredziu wasz morderczy, z mlekiem matki
              > wyssasany instynkt jest nienasycony. Drogi Fredziu, ilu teraz zatłuczecie i
              > zajeżdzcie czołkami nastolatków z Palestyny?
              >
              Tak Polaczku najdziemi wszystkich jak zostanie ropa w tanku najade cie, pulsa,2
              smieci i reszta Antysemitow z satifakcja koszerna, bedzieci wyglodali jak
              koszerne Mazy na Pesach !

• demaskator Re: nasz Fredzio żydowski faszysta żyje!!!!!!!uff!!! 27.03.02, 23:13
                Gość portalu: fredzio napisał(a):

> demaskator napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
                > >
                > > > Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa Mordowany,
                > > > ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jestecie zapro
                > szony
                > > z
                > > > nimi razem zdechnonc.
                > > > Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska Ben Gurio
                > na
                > > > Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !
                > >
                > > Miło cię jeszcze zywego usłyszeć. kto wie jak długo będziesz przy życiu. B
                > o jak
                > >
                > > tak dalej pójdzie to kto wie... Ale widzę, że jestś w formie i humor ci do
                > pisuj
                > > e.
                > > Aleś cie się w Izraelu z tym zabijaniem uwzięli. Mało mordujecie Arabów? T
                > eraz
                > > na
                > > Polaków przychodzi wam chrapka. Oj Fredziu wasz morderczy, z mlekiem matki
                >
                > > wyssasany instynkt jest nienasycony. Drogi Fredziu, ilu teraz zatłuczecie
                > i
                > > zajeżdzcie czołkami nastolatków z Palestyny?
                > >
                > Tak Polaczku najdziemi wszystkich jak zostanie ropa w tanku najade cie, pulsa,2
                >
                > smieci i reszta Antysemitow z satifakcja koszerna, bedzieci wyglodali jak
                > koszerne Mazy na Pesach !
                >

Szanowny Fredziu dlaczego dzisiaj jesteś tak nieuprzejmy? ja wiem ten palestyński
                kamikadze mógł się zdenerować. robią ci świństwo - żeby tak koło tweojego domu
                się wysadzać!
                mój drogi fredku - czy wszyscy, którzy nie chwalą waszego świetnego i sławnego
                przywódcy to antysemici? ja wiem , że to doskonały wódz, słońce bliskiego
                wschodu, prawdziwy mąż stanu, który nie otrzyma nagrody Nobla - bo się uwzięli na
                niego antysemici. ale mi się także nie podoba jak hitler mordował Żydów,
                Polaków, Francuzów, a nawet Ruskich. To pewnie jestem antyniemcem, albo
                niemcożercą?
                Fredziu mam tylko jedno pytanie. Może jestem źle poinformowany, ale czy gwiazda
                poranna, najlepszy generał i najwybitnijszy wódz - czyli Ariel Szaron ma korzenie
                na Białorusi? Bo słyszałem, że jego rodzice właśnie z tamtąd pochodzą? ale nie
                wiem tego na pewno. Mógłbyś mnie "wrednego antysemitę", okropnego żydożercę
                Polaczka, połykajacego żydowską dziatwę w czsasie świąt kościelnych oświecić?

• Gość: Fredzio Re: nasz Fredzio żydowski faszysta żyje!!!!!!!uff!!! IP: *.tnt5.s2.uunet.de 28.03.02, 22:44
                  demaskator napisał(a):

> Gość portalu: fredzio napisał(a):
                  >
                  > > demaskator napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa Mordo
                  > wany,
                  > > > > ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jestecie
                  > zapro
                  > > szony
                  > > > z
                  > > > > nimi razem zdechnonc.
                  > > > > Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska Ben
                  > Gurio
                  > > na
                  > > > > Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !
                  > > >
                  > > > Miło cię jeszcze zywego usłyszeć. kto wie jak długo będziesz przy życ
                  > iu. B
                  > > o jak
                  > > >
                  > > > tak dalej pójdzie to kto wie... Ale widzę, że jestś w formie i humor
                  > ci do
                  > > pisuj
                  > > > e.
                  > > > Aleś cie się w Izraelu z tym zabijaniem uwzięli. Mało mordujecie Arab
                  > ów? T
                  > > eraz
                  > > > na
                  > > > Polaków przychodzi wam chrapka. Oj Fredziu wasz morderczy, z mlekiem
                  > matki
                  > >
                  > > > wyssasany instynkt jest nienasycony. Drogi Fredziu, ilu teraz zatłucz
                  > ecie
                  > > i
                  > > > zajeżdzcie czołkami nastolatków z Palestyny?
                  > > >
                  > > Tak Polaczku najdziemi wszystkich jak zostanie ropa w tanku najade cie, pu
                  > lsa,2
                  > >
                  > > smieci i reszta Antysemitow z satifakcja koszerna, bedzieci wyglodali jak
                  > > koszerne Mazy na Pesach !
                  > >
                  >
                  > Szanowny Fredziu dlaczego dzisiaj jesteś tak nieuprzejmy? ja wiem ten palestyńs
                  > ki
                  > kamikadze mógł się zdenerować. robią ci świństwo - żeby tak koło tweojego domu
                  > się wysadzać!
                  > mój drogi fredku - czy wszyscy, którzy nie chwalą waszego świetnego i sławnego
                  > przywódcy to antysemici? ja wiem , że to doskonały wódz, słońce bliskiego
                  > wschodu, prawdziwy mąż stanu, który nie otrzyma nagrody Nobla - bo się uwzięli
                  > na
                  > niego antysemici. ale mi się także nie podoba jak hitler mordował Żydów,
                  > Polaków, Francuzów, a nawet Ruskich. To pewnie jestem antyniemcem, albo
                  > niemcożercą?
                  > Fredziu mam tylko jedno pytanie. Może jestem źle poinformowany, ale czy gwiazda
                  >
                  > poranna, najlepszy generał i najwybitnijszy wódz - czyli Ariel Szaron ma korzen
                  > ie
                  > na Białorusi? Bo słyszałem, że jego rodzice właśnie z tamtąd pochodzą? ale nie
                  > wiem tego na pewno. Mógłbyś mnie "wrednego antysemitę", okropnego żydożercę
                  > Polaczka, połykajacego żydowską dziatwę w czsasie świąt kościelnych oświecić?
                  >
                  Panie U dokładnie nie rozumie oco Panu chodzi pejsaty zydy moje Predziatki moze
                  200 lat temu. Niech Pan szuka takich w Muzeonie żydowskim w Warszawie, albo w
                  Jerozolimie dzielnica ` Mea szaarim`

Panie demaskowian
                  General Szaron jest urodzony w Kefar Malal koło Raanana, rodzina pochodyi y
                  Bresta Litowskiego i emigrowali do Izraela w 1924, znana Grabska Emigracja
                  Ten Antysemicki Minister wypędził z Polski pszemislowych żydów co mnieli
                  kapitale,dobre zrobił dla pszyslos naszego Panstwa.
                  Ja nie znoszę wasze Antysemickie akcesy.

• demaskator Re: nasz Fredzio żydowski faszysta żyje!!!!!!!uff!!! 28.03.02, 22:52

> demaskator napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: fredzio napisał(a):
                    > >
                    > > > demaskator napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > Polacki zasraczki to jest wasza cecha tanyczyc jak Zydy sa
                    > Mordo
                    > > wany,
                    > > > > > ale nie chcem byc w arabskiej skora nastepne Dni, a wy jest
                    > ecie
                    > > zapro
                    > > > szony
                    > > > > z
                    > > > > > nimi razem zdechnonc.
                    > > > > > Wcozoraj jest zlapano Amerikanskich terrorystow na Lotniska
                    > Ben
                    > > Gurio
                    > > > na
                    > > > > > Jesucue nie ma Araba co mnie skonczy !
                    > > > >
                    > > > > Miło cię jeszcze zywego usłyszeć. kto wie jak długo będziesz prz
                    > y życ
                    > > iu. B
                    > > > o jak
                    > > > >
                    > > > > tak dalej pójdzie to kto wie... Ale widzę, że jestś w formie i h
                    > umor
                    > > ci do
                    > > > pisuj
                    > > > > e.
                    > > > > Aleś cie się w Izraelu z tym zabijaniem uwzięli. Mało mordujecie
                    > Arab
                    > > ów? T
                    > > > eraz
                    > > > > na
                    > > > > Polaków przychodzi wam chrapka. Oj Fredziu wasz morderczy, z mle
                    > kiem
                    > > matki
                    > > >
                    > > > > wyssasany instynkt jest nienasycony. Drogi Fredziu, ilu teraz za
                    > tłucz
                    > > ecie
                    > > > i
                    > > > > zajeżdzcie czołkami nastolatków z Palestyny?
                    > > > >
                    > > > Tak Polaczku najdziemi wszystkich jak zostanie ropa w tanku najade ci
                    > e, pu
                    > > lsa,2
                    > > >
                    > > > smieci i reszta Antysemitow z satifakcja koszerna, bedzieci wyglodali
                    > jak
                    > > > koszerne Mazy na Pesach !
                    > > >
                    > >
                    > > Szanowny Fredziu dlaczego dzisiaj jesteś tak nieuprzejmy? ja wiem ten pale
                    > styńs
                    > > ki
                    > > kamikadze mógł się zdenerować. robią ci świństwo - żeby tak koło tweojego
                    > domu
                    > > się wysadzać!
                    > > mój drogi fredku - czy wszyscy, którzy nie chwalą waszego świetnego i sław
                    > nego
                    > > przywódcy to antysemici? ja wiem , że to doskonały wódz, słońce bliskiego
                    > > wschodu, prawdziwy mąż stanu, który nie otrzyma nagrody Nobla - bo się uwz
                    > ięli
                    > > na
                    > > niego antysemici. ale mi się także nie podoba jak hitler mordował Żydów,
                    > > Polaków, Francuzów, a nawet Ruskich. To pewnie jestem antyniemcem, albo
                    > > niemcożercą?
                    > > Fredziu mam tylko jedno pytanie. Może jestem źle poinformowany, ale czy gw
                    > iazda
                    > >
                    > > poranna, najlepszy generał i najwybitnijszy wódz - czyli Ariel Szaron ma k
                    > orzen
                    > > ie
                    > > na Białorusi? Bo słyszałem, że jego rodzice właśnie z tamtąd pochodzą? ale
                    > nie
                    > > wiem tego na pewno. Mógłbyś mnie "wrednego antysemitę", okropnego żydożerc
                    > ę
                    > > Polaczka, połykajacego żydowską dziatwę w czsasie świąt kościelnych oświec
                    > ić?
                    > >
                    > Panie U dokładnie nie rozumie oco Panu chodzi pejsaty zydy moje Predziatki moz
                    > e
                    > 200 lat temu. Niech Pan szuka takich w Muzeonie żydowskim w Warszawie, albo w
                    > Jerozolimie dzielnica ` Mea szaarim`
                    >
                    > Panie demaskowian
                    > General Szaron jest urodzony w Kefar Malal koło Raanana, rodzina pochodyi y
                    > Bresta Litowskiego i emigrowali do Izraela w 1924, znana Grabska Emigracja
                    > Ten Antysemicki Minister wypędził z Polski pszemislowych żydów co mnieli
                    > kapitale,dobre zrobił dla pszyslos naszego Panstwa.
                    > Ja nie znoszę wasze Antysemickie akcesy.
                    >

Szanowny panie Fredziu, liczymy na pański humor i inteligencje. Ale cieszy mnie
                    fakt, że słońce bliksiego wschodu, wódz nad wodze, wielki wojownik i znakomity
                    eskterminator palestyńczyków nie urodził się w Polsce, ani jego rodzice. tylko na
                    Białorusi. bo chociaż to nie będzie na nas. już nam przypisali obozy i innych
                    zbrodniarzy. ale tym razem to nie my. biedna Białoruś nie dość, że Łukaszenko -
                    to jeszcze tam ma swoje korzenie ten wybitny strateg Szaron.
              • slawek.r Re: nasz Fredzio żydowski faszysta żyje-do Fredzio 28.03.02, 14:48

Fredzio,swego czasu Besciak prosil cie o przetlumaczenie z polskiego na
                chebrajski zdanie,ktorego niestety nie pamietam.Do dzisiaj nie uczyniles tego.
                A moze przetlumaczysz dla nas pisany chebrajskim jezykiem post Jechudija?
          • Gość: Jehudia Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? IP: 195.64.16.* 28.03.02, 09:36
            Fredzio, ata carich lomed polanit. Ani midbajeszet, ech ata kotew.
            Se bemet lo jafe. ani gam jehudia.
            • Gość: Fredzio Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? IP: *.tnt5.s2.uunet.de 28.03.02, 22:46
              Gość portalu: Jehudia napisał(a):

Giweret nichbada at lo medaberet iwrit metukenet omrim `ata carich lilmod polanit`
              Ani lomed kol a zman polanit, safa ajuma.
              Ani mitbajesz sze at szoteket, ani lo mefached mi kama polanim antyszemim
              we carich listom laem et ape. mi em bechlal am nachut awal nasyim jafot !
              Szalom lach

• Gość: Jehudia Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? IP: 195.64.16.* 29.03.02, 11:37
                Ani maaricha et ma sze amarta li. Ani gam baadcha, ani rak roca she ha polanit
                shelcha tihije joter meschubachat.
                Chazak weemaz!!!
              • slawek.r Re: ciekawe czy nasz Fredzio żydowski faszysta żyje? 29.03.02, 11:59

>" Gość portalu: Jehudia napisał(a):
                >
                > Giweret nichbada at lo medaberet iwrit metukenet omrim `ata carich lilmod polan
                > it`
                > Ani lomed kol a zman polanit, safa ajuma.
                > Ani mitbajesz sze at szoteket, ani lo mefached mi kama polanim antyszemim
                > we carich listom laem et ape. mi em bechlal am nachut awal nasyim jafot !
                > Szalom lach"

Fredzio,nie tylko Jehudija,rowniez ty nie wyrazasz sie poprawnym jezykiem
                chebrajskim.Np.napisales:"Ani lomed kol a zman polanit....",a powinno byc:"Ani
                lomed kol hazman polanit...";piszesz:"....listom laem et ape.",a powinno byc:"....
                listom lachem et chape." Rowniez nie mowi sie "mi em" lecz "mi chem".Rowniz nie
                rozumie jak ty, ktory chwali sie ze czytal Mickiewicza i Sienkiewicza,a nawet ma
                Ich dziela w swej bibliotece,mozesz twierdzic,ze jezyk polski jest straszny?
                >

• miriam_73 Chag Sameyach Fredziu! 28.03.02, 14:19
            olać palantów.
    • Gość: Fredzio Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: *.pppool.de 27.03.02, 22:50
      2smiec wielka smiec, nawet FBI i Amerykanskie Obywatelsto nie obroni cie od
      nas, smiecuho, pedalu, antysemita,nawet twoja stara uciekla z Fuckingstanu bo
      jestes Szmta.
    • Gość: Krzys Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: 195.64.16.* 28.03.02, 09:15
      A kto chamem byl, chamem zostanie!! Jestescie dnem ludzkosci i na calym swiecie
      o Was mowia, ze jestescie narodem zlodziei, mordercwo i kurw!!!
      A ze wszystkie najgorsze kurwy na swiecie , to Polki, to wy tez caly dzien
      w waszym jezyku macie to slowo jako przecinek. I jeszcze pare innych :
      Pierdolic, jebac itd. To jest wasz poziom i mozecie z niego byc dumni!!!
      • dwamiecze Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar 28.03.02, 09:44
        Gość portalu: Krzys napisał(a):

> A kto chamem byl, chamem zostanie!! Jestescie dnem ludzkosci i na calym swiecie
        > o Was mowia, ze jestescie narodem zlodziei, mordercwo i kurw!!!
        > A ze wszystkie najgorsze kurwy na swiecie , to Polki, to wy tez caly dzien
        > w waszym jezyku macie to slowo jako przecinek. I jeszcze pare innych :
        > Pierdolic, jebac itd. To jest wasz poziom i mozecie z niego byc dumni!!!

Cos ci sie tu Krzysiu pomieszalo znowu. Ja prawie dookola swiata objechalem i
        jedynym narodem prawie uniwersalnie nielubianym to Zydzi
        • besciak Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar 28.03.02, 13:55
          Moze ty tak dwascyzoryki pokazesz nam choc jedno panstwo w ktorym lubia i
          szanuja Polakow?

Ja osobiscie w Szwecji wiele zlego wysluchalem na temat Polakow. Zawsze rozmowa
          zaczyna sie w ten sposob: Ty nie, my Ciebie uwazamy prawie ze za Szweda, ale
          tamci Polacy, to sa ....

Do tamtych Polakow rozmowa zaczyna sie w taki o sposob: Ty nie, my Ciebie ....

Wiesz ze niestety wiele razy musialem tym ludzia przyznac racje? Tylko ze
          zawsze podkreslalem ze jest to nieliczna grupa Polakow i zawsze powtarzam
          ludzia aby nie uogolniali.

Ty zatem dwascyzoryki sluchasz tylko tych co zle mowia o Zydach i dlatego Tobie
          i innym wydaje sie ze wszyscy tak mysla i rozumuja (wygodne lecz bzdurne).
          Normalni ludzie tego problemu nie maja i w ogole o tym nie dyskutuja. Ciesza
          sie z zycia jak kolwiek ono wyglada.

Poprostu na przyszlosc mow za siebie.
          • Gość: Fredzio Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: *.tnt5.s2.uunet.de 28.03.02, 23:00
            besciak napisał(a):

> Moze ty tak dwascyzoryki pokazesz nam choc jedno panstwo w ktorym lubia i
            > szanuja Polakow?
            >
            > Ja osobiscie w Szwecji wiele zlego wysluchalem na temat Polakow. Zawsze rozmowa
            >
            > zaczyna sie w ten sposob: Ty nie, my Ciebie uwazamy prawie ze za Szweda, ale
            > tamci Polacy, to sa ....
            >
            > Do tamtych Polakow rozmowa zaczyna sie w taki o sposob: Ty nie, my Ciebie ....
            >
            > Wiesz ze niestety wiele razy musialem tym ludzia przyznac racje? Tylko ze
            > zawsze podkreslalem ze jest to nieliczna grupa Polakow i zawsze powtarzam
            > ludzia aby nie uogolniali.
            >
            > Ty zatem dwascyzoryki sluchasz tylko tych co zle mowia o Zydach i dlatego Tobie
            >
            > i innym wydaje sie ze wszyscy tak mysla i rozumuja (wygodne lecz bzdurne).
            > Normalni ludzie tego problemu nie maja i w ogole o tym nie dyskutuja. Ciesza
            > sie z zycia jak kolwiek ono wyglada.
            >
            > Poprostu na przyszlosc mow za siebie.
            Masz racje Kolego ja juz mam dosc Problemow z mojego Polskiego Pochodzenia
            zawsze z granica mysla ze przyjechalem krasc i na czarno pracowac nawet ze Moczar
            mnie z Polski wypedzil !
            W Hotelu Prak w Ntani Zginela Szwedka Turystka ! Arabstwo wszystkich morduja.
            Dzisja najadlem sie Gfilte Fish i mi bardzo smakowal i dowiedzalem sie z kuchasz
            jest Polak katolik,bardzo mu podziekowalem sa inne Polaki nie tylko Puls i
            2smieci !

• Gość: Krzys Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar IP: 195.64.16.* 29.03.02, 11:48
          Ty kretynie umyslowy, t.z. " dwa smiecie", najgorsze kawaly w Ameryce kursuja
          o Polakach, ktorzy tam sa bardzo nielubiani i ponizani ( he is a dirty Polack!!)
          A o intelektualistach, ty smordzie, to jak bedziesz umial czytac, to moze sie
          dowiesz, ilu jest wielkich noblistow( wiesz, to sa laureaci Nobla- ty gnoju),
          ilu wspanialych pisarzy, muzykow i kompozytorow Zydow, nie mowiac juz o tych
          wynalazkach medycyny, z ktorych niestety taki smiec ludzki( albo moze lepiej
          nieludzki ?)korzysta dzien, w dzien!!!!Wiec STUL PYSK i siedz cicho, bos
          dnem ludzkosci!!!!!!!
          • zigismund Re: Zamach bombowy w dzielnicy Fredzia... Tuziny ofiar 29.03.02, 13:24
            KRzysiu - debilku. ty chory umusłowo rasitowski bydlaku. lecz się śmieciu z
            nienawiści do Polski. żydzi są OK! ale ty jesteś zwykłym ścierwem, które trzeba
            tępić. Pies cio morde zarzygał ty chuju zajebany. mam nadzieję, ze zdechniesz w
            konwulsajch ba AIDS.
      • Gość: ergo Ty żydowska szmato krzysiu IP: *.wsercumiasta.wroclaw.net.pl 28.03.02, 11:06
        Gość portalu: Krzys napisał(a):

> A kto chamem byl, chamem zostanie!! Jestescie dnem ludzkosci i na calym swiecie
        > o Was mowia, ze jestescie narodem zlodziei, mordercwo i kurw!!!
        > A ze wszystkie najgorsze kurwy na swiecie , to Polki, to wy tez caly dzien
        > w waszym jezyku macie to slowo jako przecinek. I jeszcze pare innych :
        > Pierdolic, jebac itd. To jest wasz poziom i mozecie z niego byc dumni!!!

a ty poprańcu popatrz na swój poziom. poniżej wszelkich norm. póki co co wszędzie
        na świecie żydki są nie lubiane. nie ma narodu, któryby te żydowskie kurwy
        znosił. wszędzie tylko kradną, mordują arabów.ty żydowska szmato, myślisz, że
        jesteś taki cwany? już nie długo cie zidentyfikuję. pogadamy potem inaczej.twoja
        matka to żydowska kurwa, a ty jej nieodrobny bękart. tfu, ty śmieciu i śmierdzący
        parchu.
        • demaskator tylko dla ergo 28.03.02, 17:56
          Gość portalu: ergo napisał(a):

> Gość portalu: Krzys napisał(a):
          >
          > > A kto chamem byl, chamem zostanie!! Jestescie dnem ludzkosci i na calym sw
          > iecie
          > > o Was mowia, ze jestescie narodem zlodziei, mordercwo i kurw!!!
          > > A ze wszystkie najgorsze kurwy na swiecie , to Polki, to wy tez caly dzien
          > > w waszym jezyku macie to slowo jako przecinek. I jeszcze pare innych :
          > > Pierdolic, jebac itd. To jest wasz poziom i mozecie z niego byc dumni!!!
          >
          >
          > a ty poprańcu popatrz na swój poziom. poniżej wszelkich norm. póki co co wszędz
          > ie
          > na świecie żydki są nie lubiane. nie ma narodu, któryby te żydowskie kurwy
          > znosił. wszędzie tylko kradną, mordują arabów.ty żydowska szmato, myślisz, że
          > jesteś taki cwany? już nie długo cie zidentyfikuję. pogadamy potem inaczej.twoj
          > a
          > matka to żydowska kurwa, a ty jej nieodrobny bękart. tfu, ty śmieciu i śmierdzą
          > cy
          > parchu.

Po tym co piszesz to widzę, żeś nowy na tym forum. bo tylko taki ktoś mógł w ten
          sposób zareagować. po co używasz wulgarnych słów i zwrotów "żydki"? Chyba nie
          jesteś kolejnym "przyjaielem Polski-inaczej". na tym forum jest wielu , którzy
          nienawidzą tego kraju jak mogą. A ty im wkładasz argumenty do ręki. A z takim
          krzysiem nie ma co gadać. Z kubłem na śmieci i sedesem się przecież nie rozmawia.
          Zamiast mu takj głupawo i chamsko odpowiadac co zrobiłeś mogłeś go poprostu olać.
          Jak krzysio cię denerwuje to co będzie jak poczytasz sobie posty takich
          prawdziwych przyjacół Polaków jak: wojo, jojo, czy helga? Bo jak zapewne już
          zauważyłeś fredzio to ......- nim się nie przejmuj. Jak już poczytasz to albo nie
          odpowiadaj, albo waż co piszesz. Ci z pewnością specjalnie prowokują pisząc tak
          antypolskie, pełne nienawiści do Polaków posty. Nie bluzgaj i nie wyzywaj
          wszystkich Żydów, tak jak krzysiu wszystkich Polaków. Bo będziesz na jego
          śmietnikowym poziomie. No chyba, że taki jesteś - to już trudno. Nie obrażaj
          wszystkich Żydów bo to tak głupie jak obrażanie wszystkich Polaków. Aha nie
          wciągaj to mamuś - jak to zrobiłeś w swoim poście. Te pewnie nie są winne że mają
          synków-kretynów.

• Gość: PULS Re: tylko dla ergo IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 28.03.02, 20:00
            demaskator napisał(a):

> Gość portalu: ergo napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Krzys napisał(a):
            > >
            > > > A kto chamem byl, chamem zostanie!! Jestescie dnem ludzkosci i na cal
            > ym sw
            > > iecie
            > > > o Was mowia, ze jestescie narodem zlodziei, mordercwo i kurw!!!
            > > > A ze wszystkie najgorsze kurwy na swiecie , to Polki, to wy tez caly
            > dzien
            > > > w waszym jezyku macie to slowo jako przecinek. I jeszcze pare innych
            > :
            > > > Pierdolic, jebac itd. To jest wasz poziom i mozecie z niego byc dumni
            > !!!
            > >
            > >
            > > a ty poprańcu popatrz na swój poziom. poniżej wszelkich norm. póki co co w
            > szędz
            > > ie
            > > na świecie żydki są nie lubiane. nie ma narodu, któryby te żydowskie kurwy
            >
            > > znosił. wszędzie tylko kradną, mordują arabów.ty żydowska szmato, myślisz
            > , że
            > > jesteś taki cwany? już nie długo cie zidentyfikuję. pogadamy potem inaczej
            > .twoj
            > > a
            > > matka to żydowska kurwa, a ty jej nieodrobny bękart. tfu, ty śmieciu i śmi
            > erdzą
            > > cy
            > > parchu.
            >
            > Po tym co piszesz to widzę, żeś nowy na tym forum. bo tylko taki ktoś mógł w te
            > n
            > sposób zareagować. po co używasz wulgarnych słów i zwrotów "żydki"? Chyba nie
            > jesteś kolejnym "przyjaielem Polski-inaczej". na tym forum jest wielu , którzy
            > nienawidzą tego kraju jak mogą. A ty im wkładasz argumenty do ręki. A z takim
            > krzysiem nie ma co gadać. Z kubłem na śmieci i sedesem się przecież nie rozmawi
            > a.
            > Zamiast mu takj głupawo i chamsko odpowiadac co zrobiłeś mogłeś go poprostu ola
            > ć.
            > Jak krzysio cię denerwuje to co będzie jak poczytasz sobie posty takich
            > prawdziwych przyjacół Polaków jak: wojo, jojo, czy helga? Bo jak zapewne już
            > zauważyłeś fredzio to ......- nim się nie przejmuj. Jak już poczytasz to albo n
            > ie
            > odpowiadaj, albo waż co piszesz. Ci z pewnością specjalnie prowokują pisząc tak
            >
            > antypolskie, pełne nienawiści do Polaków posty. Nie bluzgaj i nie wyzywaj
            > wszystkich Żydów, tak jak krzysiu wszystkich Polaków. Bo będziesz na jego
            > śmietnikowym poziomie. No chyba, że taki jesteś - to już trudno. Nie obrażaj
            > wszystkich Żydów bo to tak głupie jak obrażanie wszystkich Polaków. Aha nie
            > wciągaj to mamuś - jak to zrobiłeś w swoim poście. Te pewnie nie są winne że ma
            > ją
            > synków-kretynów.
            >

Sluszna uwaga.
            • puls Czikago ty smrodzie to do ciebie kaszanko z sejlu 28.03.02, 22:54
              To ty arabska kaszanko jeszcze sprzatasz te sracze??

Puls(prawdziwy)
              • Gość: hycel Do puls-kwy IP: 63.100.218.* 28.03.02, 23:05
                Ty jestes puls-kwa!!!!!!!!!!!!!!!(Placy mowia pluskwa prawdziwa!!!!!!!!)
              • Gość: PULS Re: Czikago ty smrodzie to do ciebie kaszanko z sejlu IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 28.03.02, 23:17
                puls napisał(a):

> To ty arabska kaszanko jeszcze sprzatasz te sracze??
                >
                > Puls(prawdziwy)

Wojo-juz wczorajszy zamach za stary?-juz nie masz o czym pisac?
                Podszywanie ci juz nic nie daje ,jakby dawalo-zreszta a wiesz dlaczego?
                Trzeba miec styl palancie.Tak palant jestes i ten wyraz rezerwuje dla paru
                Zydow i ty sie na niego zalapales.Ani z ciebie politykier ani komik bo Fredzio
                to nasz forumowy rozrywkowiec.Do Fredzia ci duzo brakuje.
        • Gość: Krzys Re: Ty żydowska szmato krzysiu IP: 195.64.16.* 29.03.02, 14:35
          Kto tu jest szmata, to ci, co takim wulgarnym jezykiem pisza, sami sobie
          wystawiaja swiadectwo. I wtedy kazdy inteligentny Polak wie, z kim ma do
          czynienia. Plugawy jezyk i plugawa dusza!!! Takich tyrad nienawisci nie ma
          w innym narodzie. Wstydzic by sie musieli, a oni jeszcze tym na swiat wychodza
          i psuja Polsce imie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka