Dodaj do ulubionych

osla laczka

IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 16:41
nie wiem co sie stalo z nasza kropka i jakie sa kryteria posylania tekstow na
osla....jak sie poczyta niektore wpisy ktore tu zostaly niejakiego jojo, czy
markusa to az trzeba zalozyc maske gazowa, zeby dokonczyc tekst. te wypociny z
personalnymi chamskimi atakami ciagle tu swieca a niewinne rozmowy czy
uszczypliwosci (w porownaniu z tym chamstwem) zostaly przeniesione na
laweczke. czy istnieje jakas logika w tym co robisz kropka, czy poprostu macie
za cel usuniecie niektorych, niewygodnych forumowiczow pozostawiajac forum dla
wybranych? jesli tak to daj znac, bo to troche zaczyna stalinizmem cuchnac.
Obserwuj wątek
    • Gość: . A moze wolisz przytechly zapaszek NARODOWEGO IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.08.04, 17:06
      SOCJALIZMU?
      • Gość: rachelka Re: A moze wolisz przytechly zapaszek NARODOWEGO IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 17:44
        z przedszkolakami co skarza do pani przedszkolankce na swych kolegow, a
        nastepnie podszywajac sie pod cudze nicki bluzgajac na lewo i prawo nie
        rozmawiam. nie znosze kapusiow ,napawaja mnie oni wstretem i pogarda.
    • marcus_crassus wy to nawet do szkoly mieliscie pod gorke n/t 18.08.04, 17:29
      a to wam nazizmem czuc,a to stalinizmem ;))) w ogole swiat jest dla was taki
      okrutny :))))

pewnie wina zydow ktorzy was nie lubia...a moze zwyklego pecha macie :DDDDD

GW ma pewna linie - jak sie wam linia polityczna GW nie podoba to
      forum "naszego dziennika" albo "indymedia.org" caly czas otwarte.i po co na
      sile do tego hitlerowskiego stalinizmu i szaronizmu wracacie???

masochisci jacys jestescie czy co?? :D
      • Gość: rachelka Re: wy to nawet do szkoly mieliscie pod gorke n/t IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 17:47
        marcus_crassus napisał:

> a to wam nazizmem czuc,a to stalinizmem ;))) w ogole swiat jest dla was taki
        > okrutny :))))
        >
        > pewnie wina zydow ktorzy was nie lubia...a moze zwyklego pecha macie :DDDDD
        >
        > GW ma pewna linie - jak sie wam linia polityczna GW nie podoba to
        > forum "naszego dziennika" albo "indymedia.org" caly czas otwarte.i po co na
        > sile do tego hitlerowskiego stalinizmu i szaronizmu wracacie???
        >
        > masochisci jacys jestescie czy co?? :D

ja z toba przyglupie skonczylam rozmowy,masz swoje kibelne watki do omawiania
        smrodow po zjedzeniu bigosu z grzybami. jak rowniez nie cierpisz na brak
        towarzystwa, wiec sie nie wpieprzaj z myslami nie na temat.
        • Gość: zapomniałem nicka marcus_cassus dymie w dupsko admina IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 17:48
          i dlatego Żyd Żyda toleruje
          • Gość: rachelka Re: marcus_cassus dymie w dupsko admina IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 18:02
            Gość portalu: zapomniałem nicka napisał(a):

> i dlatego Żyd Żyda toleruje
            nie wiem jakie kto ma z kim uklady,jedno co mnie zlosci to fakt uzurpowania
            sobie prawa do rzadzenia i dominowania forum przez grupy walecznych typu
            markusa,dany lub kapusia kropki i innych dzielnych. jesli mnie wzrok nie myli
            jest to OTWARTE forum,gdzie kazdy ma prawo wpisac swe mysli, i niekoniecznie
            musi byc wyzywany od najgorszych lub straszony donosicielstwem.powinnismy
            wszyscy stosowac sie do regulaminu forum a to nie jest przestrzegane wogole.
            niestety niektorzy maja tu manie wyzszosci, plynaca iscie z czasow stalinizmu.
            to ciezko zapomniec i przejsc do realiow innego swiata, bez tej wizji wladzy
            absolutnej.
            • 666cypis Re: marcus_cassus dymie w dupsko admina 18.08.04, 19:12
              Michnik to przecież brat stalinowskiego oprawcy ,nie wiesz ,że to szcxzychy
              komuny i będą robić jak im pasuje?
              • Gość: rachelka Re: marcus_cassus dymie w dupsko admina IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 19:25
                666cypis napisała:

> Michnik to przecież brat stalinowskiego oprawcy ,nie wiesz ,że to szcxzychy
                > komuny i będą robić jak im pasuje?

wlasnie usilowalam sie dowiedziec dlaczego kropka wyciela moj komentarz o
                bohaterstwie mej babki ukrywajacej zydow i cierpiacej z tego powodu koszmary w
                hitlerowskich wiezieniach. pytalam czy warto bylo zwazyszy na sytuacje w obecnym
                swiecie. kropka najpierw oskarzyla mnie o klamstwo, pozniej jednak dodala,ze moj
                wpis byl obrazliwy, ciekawe dla kogo, chyba dla tych, ktorym zycie uratowala.
                no gazeta robi sie chyba dla niektorych, co spowoduje ,ze forum chyba jednak umrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka